- 14 Mart 2021
- 8
- 3
- 1
- 35
- Konu Sahibi Mutlu Patates
-
Selam arkadaşlar,
1 aydır birisiyle konuşuyorum. Aynı iş yerindeyiz. Şu an anlaşıyor gibiyiz ve hoşlanmaya başladım. O eski bir çalışan ben başlayalı 2,5-3 yıl oldu. Hakkında kötü bi şey duymadığım ve 1 ay içinde (bir ay çok kısa farkındayım) hiç güven kırıcı bir hareketini görmediğim için içim biraz daha rahat atma şuna takıldım. Konuştuğumuzu birkaç kişiye anlatmış. Anlattığı kişiler ortak arkadaşlarımız ama ortada daha bir şey yokken anlatması çok çok hızlı geldi. O arkadaş grubundan daha önce 2 kişi mesaj atmıştı bana ben salağa yatıp anlamıyor gibi yapıp konuyu kapatmıştım. (İlgilendikleri tavırlarından belliydi, konuşmaya çalışmalar, dışarı davet etmeler vs gibi) Aynı arkadaş grubu olunca içime bi şüphe düştü. Normalde nasıl algılanacağı umrumda olmaz ama işyeri olunca tedirgin oldum. Ve şuna takıldım, . 1 ayın ilk 2 haftasında sokağa çıkma yasağı vardı dışarıda hiç buluşmadık. (ondan teklif gelmeyince ben de söylemek istemedim.) 2 haftadır da iş seyahatleri olduğu için buluşmadık. İşyerinde sürekli birbirimizi görmek için sebepler yaratıyoruz, ama dışarıda hiç buluşmadık. Ben birden teklif etsem mi, ondan mı beklemeliyim?
Bir öğle yemeği arasında birlikte yemeyi teklif edin. Veya yemekten sonra kahve içmeyi. Konuştuğunuzu çevresindekilere anlatması bu durumdan heyecan duyduğu anlamına gelebilir. Hani birinden hoşlandığımızda bir bahane yaratıp herkese ondan bahsetmek isteriz ya. Olumlu yani.
Ben duygusal ilişkilerde ilk adımı karşı taraftan beklememiz gerektiğine inanmıyorum. Sen teklifini yap, olumsuz cevap alırsan potansiyel sevgili sınırından iş arkadaşı sınırına geri çekilirsin.
daha dışarda bile buluşmamışsınız.
Bence aranızda hiçbir şey yok şu an için
Belli ki heyecanlı biri ondan anlatmış çevresine.
Bence bir mahsuru yok bir kahveye davet edebilirsiniz.
Mola saatimiz çok kısıtlı bir de işyerinden birlikte çıkınca dedikodu döner. Yasak böyle şeyler. Teklif etsem kabul edeceğine eminim, ama bi çekindim
O zaman iş çıkışı elde kahve parkta yürüyüş. "Ben kahveleri alırım, sen önden git" diyerek dedikoduları da kesersiniz. Veya doğrudan cumartesi kahve içmeye davet edin.
Ben teklifi ondan beklerdim, kendim etmezdim )) ama tabi her kes farklı istiyorsanız edin
Ben olsam ilk adımı ondan beklerdim.
Erkekler havalanmaya çok müsait. Muhtemelen sağda solda bunu da anlatacaktır.
İş ortamında duygusal ilişkileri başlatmak ve yürütmek zaten risk. Dedikodular döner, yazdığınız gibi.Selam arkadaşlar,
1 aydır birisiyle konuşuyorum. Aynı iş yerindeyiz. Şu an anlaşıyor gibiyiz ve hoşlanmaya başladım. Yüzyüze buluşmadan belli olmaz tabi. O eski bir çalışan ben başlayalı 2,5-3 yıl oldu. Hakkında kötü bi şey duymadığım ve 1 ay içinde (bir ay çok kısa farkındayım) hiç güven kırıcı bir hareketini görmediğim için içim biraz daha rahat atma şuna takıldım. Konuştuğumuzu birkaç kişiye anlatmış. Anlattığı kişiler ortak arkadaşlarımız ama ortada daha bir şey yokken anlatması çok çok hızlı geldi. O arkadaş grubundan daha önce 2 kişi mesaj atmıştı bana ben salağa yatıp anlamıyor gibi yapıp konuyu kapatmıştım. (İlgilendikleri tavırlarından belliydi, konuşmaya çalışmalar, dışarı davet etmeler vs gibi) Aynı arkadaş grubu olunca içime bi şüphe düştü. Normalde nasıl algılanacağı umrumda olmaz ama işyeri olunca tedirgin oldum. Ve şuna takıldım, . 1 ayın ilk 2 haftasında sokağa çıkma yasağı vardı dışarıda hiç buluşmadık. (ondan teklif gelmeyince ben de söylemek istemedim.) 2 haftadır da iş seyahatleri olduğu için buluşmadık. İşyerinde sürekli birbirimizi görmek için sebepler yaratıyoruz, ama dışarıda hiç buluşmadık. Ben birden teklif etsem mi, ondan mı beklemeliyim?
İş ortamında duygusal ilişkileri başlatmak ve yürütmek zaten risk. Dedikodular döner, yazdığınız gibi.
Daha yüz yüze görüşmeden nedir bu acele ki, gidiportak arkadaş çevresine anlatabiliyor konuştuğunuzu? Fazla heyecanlanmış.
Aman dikkat edin, onun bu heyecanı aynı hızda düşmesin ileriki sohbetlerinizde.
Onu kahve içmeye direkt davet etmeyin, ama ondan davet beklediğinizi ima edebilirsiniz. O da salak değilse alır mesajı.
Son yazdığınız gayet güzel bir fikir, tabii sevdiğiniz yeri atmanız için sohbetinizin bu konu etrafında şekillenmesi lâzım. Ama sırıtmaz bence.Daha hiç dışarıda buluşmadan anlatmasına ben de şaşırdım. Dedikodu dönmesini bunun işimin önüne geçmesini hiç istemem.
Bu arafa nasıl ima edebilirim. Laf arasında sevdiğim bi yeri vs atsam çok mu bariz belli olur?
şimdi çevresine sizi anlatmamış olsaydı bu sefer bu çocuk niye beni saklıyor olurdu bence anlatması çok güzel demekki önemli biri olmaya başlamışsınız.Selam arkadaşlar,
1 aydır birisiyle konuşuyorum. Aynı iş yerindeyiz. Şu an anlaşıyor gibiyiz ve hoşlanmaya başladım. Yüzyüze buluşmadan belli olmaz tabi. O eski bir çalışan ben başlayalı 2,5-3 yıl oldu. Hakkında kötü bi şey duymadığım ve 1 ay içinde (bir ay çok kısa farkındayım) hiç güven kırıcı bir hareketini görmediğim için içim biraz daha rahat atma şuna takıldım. Konuştuğumuzu birkaç kişiye anlatmış. Anlattığı kişiler ortak arkadaşlarımız ama ortada daha bir şey yokken anlatması çok çok hızlı geldi. O arkadaş grubundan daha önce 2 kişi mesaj atmıştı bana ben salağa yatıp anlamıyor gibi yapıp konuyu kapatmıştım. (İlgilendikleri tavırlarından belliydi, konuşmaya çalışmalar, dışarı davet etmeler vs gibi) Aynı arkadaş grubu olunca içime bi şüphe düştü. Normalde nasıl algılanacağı umrumda olmaz ama işyeri olunca tedirgin oldum. Ve şuna takıldım, . 1 ayın ilk 2 haftasında sokağa çıkma yasağı vardı dışarıda hiç buluşmadık. (ondan teklif gelmeyince ben de söylemek istemedim.) 2 haftadır da iş seyahatleri olduğu için buluşmadık. İşyerinde sürekli birbirimizi görmek için sebepler yaratıyoruz, ama dışarıda hiç buluşmadık. Ben birden teklif etsem mi, ondan mı beklemeliyim?
Ben mi kötü kalpliyim bilmiyorum ama burnuma kötü kokular geldi. Şuanki erkek muhabbetleri o kadar bel altı ki. Aralarında "ben yazdım bu kıza düşmedi" "evet ben de yazdım düşmedi" " ben de yazayım bakim düşecek mi aaa düştü gördünüz mü" şeklinde bir muhabbet olabilir. Daha dışarda buluşmadan, duygusal sözler konuşulmadan arkadaşlarına anlatması pek hayra alamet degil benceDaha hiç dışarıda buluşmadan anlatmasına ben de şaşırdım. Dedikodu dönmesini bunun işimin önüne geçmesini hiç istemem.
Bu arafa nasıl ima edebilirim. Laf arasında sevdiğim bi yeri vs atsam çok mu bariz belli olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?