İşyeri, kılık kıyafet, kokoş patron

Yok ben zinhar ucuz demiyorum, öyle yazan arkadaşlar var. İndirim döneminde gayet alınabilir fiyatlar demişler ya, ona istinaden yazdım, bence hala çok çok pahalı.
Allah daha çok versin ne diyelim :)
ucuz mal alacak kadar zengın degılım dıye bır laf vardır
uzun vadede dusunecek olursak eger kalıtelı gıyım daha avantajlı
eger kişi stil sahıbıyse gardılobuna aldıgı temel parcalarla coookk uzun sure gıyecek cesıtlı kombınler olusturur yardımcı aksesuarlarla da . bu sayede hep aynı seylerı gıyıyormus gıbıde gorunmez . öz şık stil kıyafetler yanı
annemın zamanında cok unlu markalardan aldıgı ceketlerı sımdı ben gıyıyorum abartmıyorum benden de kızıma kalır
klasık hıc eskımeyen parcalar olunca hıc gözüme gelmez şahsen

Şıklığına diyeceğim yok hepsi harika ama ortama uygun değil:) Ciddi derken patron biraz yaşlı usulü demek istemiş yani daha cıvıl cıvıl giyin manasında ama bu cıvıllık böyle değil tabi:)

Atıyorum benim bebe mavisi takımım var, siyah yerine bunu giyince cıvıl cıvıl oluyorum ama kalem elbise ve ceket olduğundan hala kurumsalım :)

Şimdi gördüm, konu sahibi banlanmış, başkaları da fotoğraflar paylaşmış filan. Bilseydim atmazdım boşuna.
Haklı olabilirsiniz henüz öyle ortamlarda bulunmadığım için bana bunlar çok tatlı olur gibi gelmişti :)
Konu sahibi umarım iyi bir sonuca ulaşabilir :)

eger kişi stil sahıbıyse gardılobuna aldıgı temel parcalarla coookk uzun sure gıyecek cesıtlı kombınler olusturur yardımcı aksesuarlarla da . bu sayede hep aynı seylerı gıyıyormus gıbıde gorunmez . öz şık stil kıyafetler yanı
annemın zamanında cok unlu markalardan aldıgı ceketlerı sımdı ben gıyıyorum abartmıyorum benden de kızıma kalır
Ya bi kıyafet neden 20 yıl giyinilsin bende bunu pek anlamıyorum boğulurum dolabımda aynı kıyafetleri görmekten :)

Ya bi kıyafet neden 20 yıl giyinilsin bende bunu pek anlamıyorum boğulurum dolabımda aynı kıyafetleri görmekten :)
bır ceket bır etek bır elbıse bır pantolon bır ipek gomlek bogmaz bence :) 20 yıl oncekı tum gardılop degıl sonucta :KK66:

Aynen ben de annemin gömleklerini falan giyiyorum hiç bir şey olmamış tam da şimdinin modası zaten moda hep tekrar ediyor:)

İnsanlara fazla geliyor ama bir kaşmir kazak yıllarca giyilir mesela hem giyim açısından da sağlıklı ama fiyatını duyunca kaçıyor insanlar :KK43:

aha aynı ben. ayakkabı ve hadi bir ihtimal çantaya para verebilirim. ama asla kıyafete çok para veremem. senede 2 pantolon alıp 10 sene giymektense senede 10 pantolon alırım iki sene giyer atarım. :KK70:

aha aynı ben. ayakkabı ve hadi bir ihtimal çantaya para verebilirim. ama asla kıyafete çok para veremem. senede 2 pantolon alıp 10 sene giymektense senede 10 pantolon alırım iki sene giyer atarım. :KK70:
Bende ya dolabımdaki eskileri atmak kadar zevk verem birşey yok zaten bana kalsa 3 5 eşya ile takılırım miss minimal yaşam :deli:

Bende ya dolabımdaki eskileri atmak kadar zevk verem birşey yok zaten bana kalsa 3 5 eşya ile takılırım miss minimal yaşam :deli:

of ben atamıyorum işte. bi girişeyim diyorum ama ı ıh. belki giyerim dediğim ama senede bir iki kere giydiğim şeylere kıyıp atamıyorum. evlenmeden önce elden geçirmem lazım.

Benim yerime de giyin Jean kazak falan olur mu valla özledim öyle giyinmeyi, klasik giyim eziyetli birde, eteğine dikkat et, topukluyla ayağın acır, aman yakam açılmasın eytttt yeter be diyesim geliyor bazen :KK70:

Bu aralar beautiful yazılı bir tshirtüme kafayı takmış durumdayım :) böyle bi hoş duruyo gibi bilemedim ya :))) ben bide zayıf ve kısa boylu olduğum için klasik bana uygun bi tarz değil maalesef

Bu aralar beautiful yazılı bir tshirtüme kafayı takmış durumdayım :) böyle bi hoş duruyo gibi bilemedim ya :))) ben bide zayıf ve kısa boylu olduğum için klasik bana uygun bi tarz değil maalesef

Klasik giyim öyle lanet ki, az kilo alsanız o kıyafetleri giymek eziyet oluyor çünkü hiçbiri esnemiyor :) Gömlekler falan bir nebze de altlar sıkıntı. Ben genelde elbise alıyorum, göğüsler geniş benim 36 bedenim normalde elbiseyi 38 alıp rahat rahat giyiyorum. Üstüne bir ceket tamam :)

Ah tişört giymek ahhh :)

of ben atamıyorum işte. bi girişeyim diyorum ama ı ıh. belki giyerim dediğim ama senede bir iki kere giydiğim şeylere kıyıp atamıyorum. evlenmeden önce elden geçirmem lazım.
Öyle güZel atiyorum ki baktım 2 senedir giymemişim hop poşete ve belediyenin elbise kabinlerine hafifliyorum :KK73:

Bilemiyorum belki de ben yeteri kadar stil sahibi değilimdir. Tabi dışardan nasıl görünüyorum insanların fikri nedir bilmiyorum.
Networkten kaç tane pantolonum var, bugün giydim hatta birini, bir Allahın kulu da markasını anladıysa ben de Esra değilim :))
İki tanesini geçen sene indirimden aldım kalıpları kesimleri harika ama kaç sene giyerim bilmem, tutmam yani dolabımda hadi iki sene daha dursun, sonra gider birine muhakkak.
O yüzden bahsi geçen rakamlar çok fazla geldi yani bana, zevk alan elbet giyer ama ben sapasağlam duruyor diye yıllarca dolabımda tutamıyorum

Bir kere başlayınca devamı geliyor captain.
Ben de atamazdım eskiden, şimdi arkadaşın dediği gibi iki seneyi baz alıyorum, baktım giyilmemiş gönderiyorum birilerine.
Yalnız birkaç takım elbisem var, mesleğe ilk başladığımda heves edip almıştım, onlara kıyamadım öylece duruyorlar. 34 beden biri olsa vereceğim al giy diye :))

Bilemiyorum belki de ben yeteri kadar stil sahibi değilimdir. Tabi dışardan nasıl görünüyorum insanların fikri nedir bilmiyorum.
Networkten kaç tane pantolonum var, bugün giydim hatta birini, bir Allahın kulu da markasını anladıysa ben de Esra değilim :))

kımsenın dönüp bu kısı ne marka gıyınmıs acaba dedıgını oyle ınceledıklerını sanmıyorum zaten bak ben bu marka gıyıyorum demek ıcın gıyınmez kımse ,oyle dıyenler genelde replika tercıh ederler o da buram buram anlasılır

Valla giyim ödeneği veren şirketlere sonsuz saygım var, keşke bizim de ödenek olsa. Bankacıyım bir de bir ton para gidiyor giyim kuşama bizimkilerde tık yok.

Hangi bankadasin merak ettim :)
Bir tane bankaci arkadasim var o da dolayli da olsa aliyor.
Belli bi magazadan hediye kuponu veriyorlar daha dogrusu.

Bizimkiler ultra luks kesime hitap ettilleri icin cok yuksek giyinmemizi istiyorlar.
600 liralik guess cantama laf etmisti mudurum. Daha yuksegini de kimse kendisi almaz :) mecburlar vermeye. Ki verdikleri yetmiyor bekledikleri markalara bakinca.

X