- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Onun istedigi kiyafetleri giymen icin 2000 ne ki? Zengin patronunun istedigi bir kiyafet zaten 2000 tutar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ucuz mal alacak kadar zengın degılım dıye bır laf vardırYok ben zinhar ucuz demiyorum, öyle yazan arkadaşlar var. İndirim döneminde gayet alınabilir fiyatlar demişler ya, ona istinaden yazdım, bence hala çok çok pahalı.
Allah daha çok versin ne diyelim :)
Şıklığına diyeceğim yok hepsi harika ama ortama uygun değil:) Ciddi derken patron biraz yaşlı usulü demek istemiş yani daha cıvıl cıvıl giyin manasında ama bu cıvıllık böyle değil tabi:)
Atıyorum benim bebe mavisi takımım var, siyah yerine bunu giyince cıvıl cıvıl oluyorum ama kalem elbise ve ceket olduğundan hala kurumsalım :)
polemikten gitti markayla ilgisi yok niye olsun ki hem.
Ya bi kıyafet neden 20 yıl giyinilsin bende bunu pek anlamıyorum boğulurum dolabımda aynı kıyafetleri görmekten :)ucuz mal alacak kadar zengın degılım dıye bır laf vardır
uzun vadede dusunecek olursak eger kalıtelı gıyım daha avantajlı
eger kişi stil sahıbıyse gardılobuna aldıgı temel parcalarla coookk uzun sure gıyecek cesıtlı kombınler olusturur yardımcı aksesuarlarla da . bu sayede hep aynı seylerı gıyıyormus gıbıde gorunmez . öz şık stil kıyafetler yanı
annemın zamanında cok unlu markalardan aldıgı ceketlerı sımdı ben gıyıyorum abartmıyorum benden de kızıma kalır
klasık hıc eskımeyen parcalar olunca hıc gözüme gelmez şahsen
Sanırım orayı kaçırdınız, kahverengi beli bağlı şalvar tarzı pantolon giyiyormuş. Önceki sayfalarda var.
Şu belden bağlamalı biraz spor duran pantolonlar var ya, onlardan giyiyormuş.
he tam şalvar olmasa da belden bağlı spor bir pantolon.
bır ceket bır etek bır elbıse bır pantolon bır ipek gomlek bogmaz bence :) 20 yıl oncekı tum gardılop degıl sonuctaYa bi kıyafet neden 20 yıl giyinilsin bende bunu pek anlamıyorum boğulurum dolabımda aynı kıyafetleri görmekten :)
ucuz mal alacak kadar zengın degılım dıye bır laf vardır
eger kişi stil sahıbıyse gardılobuna aldıgı temel parcalarla coookk uzun sure gıyecek cesıtlı kombınler olusturur yardımcı aksesuarlarla da . bu sayede hep aynı seylerı gıyıyormus gıbıde gorunmez . öz şık stil kıyafetler yanı
annemın zamanında cok unlu markalardan aldıgı ceketlerı sımdı ben gıyıyorum abartmıyorum benden de kızıma kalır
aha aynı ben. ayakkabı ve hadi bir ihtimal çantaya para verebilirim. ama asla kıyafete çok para veremem. senede 2 pantolon alıp 10 sene giymektense senede 10 pantolon alırım iki sene giyer atarım.Ya bi kıyafet neden 20 yıl giyinilsin bende bunu pek anlamıyorum boğulurum dolabımda aynı kıyafetleri görmekten :)
Ya bi kıyafet neden 20 yıl giyinilsin bende bunu pek anlamıyorum boğulurum dolabımda aynı kıyafetleri görmekten :)
aynen :)Mesela ben her sene illa boğazlı siyah body giyiyorum :) Bot giyiyorum, kaban giyiyorum. Bu tarz basic parçalar yani.
Bende ya dolabımdaki eskileri atmak kadar zevk verem birşey yok zaten bana kalsa 3 5 eşya ile takılırım miss minimal yaşamaha aynı ben. ayakkabı ve hadi bir ihtimal çantaya para verebilirim. ama asla kıyafete çok para veremem. senede 2 pantolon alıp 10 sene giymektense senede 10 pantolon alırım iki sene giyer atarım.
Bende ya dolabımdaki eskileri atmak kadar zevk verem birşey yok zaten bana kalsa 3 5 eşya ile takılırım miss minimal yaşam
Benim yerime de giyin Jean kazak falan olur mu valla özledim öyle giyinmeyi, klasik giyim eziyetli birde, eteğine dikkat et, topukluyla ayağın acır, aman yakam açılmasın eytttt yeter be diyesim geliyor bazen
Bu aralar beautiful yazılı bir tshirtüme kafayı takmış durumdayım :) böyle bi hoş duruyo gibi bilemedim ya :))) ben bide zayıf ve kısa boylu olduğum için klasik bana uygun bi tarz değil maalesef
Öyle güZel atiyorum ki baktım 2 senedir giymemişim hop poşete ve belediyenin elbise kabinlerine hafifliyorumof ben atamıyorum işte. bi girişeyim diyorum ama ı ıh. belki giyerim dediğim ama senede bir iki kere giydiğim şeylere kıyıp atamıyorum. evlenmeden önce elden geçirmem lazım.
Bilemiyorum belki de ben yeteri kadar stil sahibi değilimdir. Tabi dışardan nasıl görünüyorum insanların fikri nedir bilmiyorum.ucuz mal alacak kadar zengın degılım dıye bır laf vardır
Bir kere başlayınca devamı geliyor captain.of ben atamıyorum işte. bi girişeyim diyorum ama ı ıh. belki giyerim dediğim ama senede bir iki kere giydiğim şeylere kıyıp atamıyorum. evlenmeden önce elden geçirmem lazım.
Bilemiyorum belki de ben yeteri kadar stil sahibi değilimdir. Tabi dışardan nasıl görünüyorum insanların fikri nedir bilmiyorum.
Networkten kaç tane pantolonum var, bugün giydim hatta birini, bir Allahın kulu da markasını anladıysa ben de Esra değilim :))
Valla giyim ödeneği veren şirketlere sonsuz saygım var, keşke bizim de ödenek olsa. Bankacıyım bir de bir ton para gidiyor giyim kuşama bizimkilerde tık yok.