İşyeri, kılık kıyafet, kokoş patron

Kendimi vok ezik hissettim, Zara dan bı tek parfüm almisligom vardır:) hoşuma giden şeylerin markasına bakmam pazardan giyerim.lcw ,defakto falan. Ha param da yok o ayrı. Olsa gene pahalı yerlere gitmek yaw.

Ben de öyleyim. :)
Bu konuyu okudukça kendimi paralel evrende yaşıyor sanıyorum.
Çok para kazanıyorum, yalan yok, ama asla kıyafete çok para vermem veremem. :)

Olur mu oyle sey :))) biz de sonucta alti ustu maasli calisanlariz.
Ama bos kutu isteyenlere cok guluyoruz.
En buyuk boy bos pasta kutusu istiyorlar.
Mekanda paylasilan seylere surekli bakarim instadan. Bi bakiyorum kiz kendisine surpriz pasta alinmis gibi fotograf koyuyor :) anlamli sozler falan....
:KK70: :KK70: gerçekten bunları yapan var mı yaaa

Trendyolmilla'nın ofis kıyafetleri çok şık onlara da bakabilirsiniz ancak şıklık ile alakalı bir durum değil patron marka takıntılı olduğu için yine laf edecektir marka giyinmenizi istiyorsa geçici çözüm değil kalıcı çözüm lazım:KK53:

Mekanda paylasilan seylere surekli bakarim instadan. Bi bakiyorum kiz kendisine surpriz pasta alinmis gibi fotograf koyuyor :) anlamli sozler falan....
abovv var mi öylesi ya
Neyseki biz masum masum menuye bakip vay anasını diyip geciyoduk :KK70::KK70::KK70:

İpekyol denmiş de netten baktım ofiste giyilebilecek 3 elbise buldum onların da boyu anlaşılamıyor biri kısa olur gibi sanki

Her şey payetli güpürlü vs

Bir arkadasim poşet isteyip alisverisi ordan yapiyormus gibi gosterirdi ...sonradan duyduk ... kendini farkli gosterme cabasi

Ben de öyleyim. :)
Bu konuyu okudukça kendimi paralel evrende yaşıyor sanıyorum.
Çok para kazanıyorum, yalan yok, ama asla kıyafete çok para vermem veremem. :)

Hani diyorlar ya indirim var gömlekler 500 tl ye inmiş kaçırma... Ben şöyleyim :KK53:

Ama param olsa veririm amaaan 3 günlük dünya

Hani diyorlar ya indirim var gömlekler 500 tl ye inmiş kaçırma... Ben şöyleyim :KK53:

Ama param olsa veririm amaaan 3 günlük dünya

Aman bırak allasen. :)
Tlye çevirince buradakilerden kat kat fazla maaş alıyorum. Ne kahveye 30 tl veririm, ne çantaya 300, ne pantolona 500. Alt tarafı üstüme giyip ter kokuttuğum şeyler kıyafet dediğin. :p Onun yerine ye, iç, gez, gör, yaşa... :) Ben parayı bunlara harcarım.

Neyse konuyu dağıtmiyim. Herkesin tercihi,önceliği farklı tabii.

Patronun hesabına göre 2 bin liraya zaten anca sizin dediğiniz yerlerden biraz bi şeyler alınır . Kendisinin aldığı yerlerden gene alamazsınız.

Artistik patinaj yapıyorsan adam gibi 20 bin lirayı basarsın.

Basamiyorsan susarsın..

Tlye çevirince buradakilerden kat kat fazla maaş alıyorum. Ne kahveye 30 tl veririm, ne çantaya 300, ne pantolona 500. Alt tarafı üstüme giyip ter kokuttuğum şeyler kıyafet dediğin. :p Onun yerine ye, iç, gez, gör, yaşa... :) Ben parayı bunlara harcarım.

300 liradan asagi cantayi nereden aliyorsunuz?
Gercekten bilmedigim icin ve ben de gidip almak icin soruyorum.
Pantolona 500 ben de vermem ama duzgun bir cantayi 500 600den asagi hic gormedim. Sirt cantasi %40 indirimle
750ye aldim yeni :/

Yanlis yerlerde geziyorum bence ben.

Pantolona 500 ben de vermem ama duzgun bir cantayi 500 600den asagi hic gormedim. Sirt cantasi %40 indirimle

Mesela geçen gün İstanbul, Kartal mimibüs yolunun üzerinde bir çantacıdan 30 lira mıydı neydi, ufakça bir çanta aldım. Onunla düğüne gittim.

2 yıl önce de İzmir Kemeraltı'ndan 50 liraya çok kullanışlı bir çanta aldım, hem sırta takılıyor, hem omuzdan takılıyor. Şimdi bile hergün kullanıyorum, taş gibi çanta.

Çantaya 500 lira vereceğime çantasız gezerim daha iyi. :) Ama çantasız gezmeye gerek yok. Çarşı pazar mis gibi ucuz çantayla, kıyafetle dolu. Fiyatı ucuz diye yolda parçalara da ayrılmıyor yani hiç bir şey, onları da senelerce kullanıyoruz. Kıyafet için de geçerli bu. Velhasılı, çarşı pazar gezin. Hem keyifli, hem ucuz. :)

Mesela geçen gün İstanbul, Kartal mimibüs yolunun üzerinde bir çantacıdan 30 lira mıydı neydi, ufakça bir çanta aldım. Onunla düğüne gittim.

2 yıl önce de İzmir Kemeraltı'ndan 50 liraya çok kullanışlı bir çanta aldım, hem sırta takılıyor, hem omuzdan takılıyor. Şimdi bile hergün kullanıyorum, taş gibi çanta.

Çantaya 500 lira vereceğime çantasız gezerim daha iyi. :) Ama çantasız gezmeye gerek yok. Çarşı pazar mis gibi ucuz çantayla, kıyafetle dolu. Fiyatı ucuz diye yolda parçalara da ayrılmıyor yani hiç bir şey, onları da senelerce kullanıyoruz. Kıyafet için de geçerli bu. Velhasılı, çarşı pazar gezin. Hem keyifli, hem ucuz. :)

Kiyafet uygun ben de aliyorum ama canta ve ayakkabi hic uygun fiyatli denk gelmiyor.
Pazara gidemem is sebebiyle vaktim uymuyor.
Carsi da nerde bakicam bilmiyorum yani evimin ve is yerimin civarinda yok oyle yerler. Kuruyemisci tekel bufe ve berber haric evimin etrafinda beymen vakko falan var.
Beymende bazen uygun oluyor 200 300 gibi ama gercek deri olmayan cantayi da ben almam.
Tergandan aliyorum cogunluk. O da bu fiyat.
Ama 500e hic gomlek almadim ben de :) genelde canta ayakkabida sorun yasiyorum.

Ben de hiç o kadar para veremem çantaya. Bi kaç kere mango zara ve mudodan çanta aldım. 150 yi geçmedi fiyatları. Allah var bir kere 250 ye çanta aldım mangodan. Onda da üzüldüm sonradan. Ayakkabı da en fazla 300-350 lira verdim. Greyder inci den aldım. Bir kere 400 tl ye sketchers spor ayakkabısı aldım o kadar.

Bana çok geliyor çantaya o kadar para.
Sen hangi mağazadan aldın acaba?

Ben bir süredir yurt dışında üretim yapan yabancı markalardan kıyafet almıyorum. Endonezya da kötü şartlar altında karın tokluğuna, hiç bir hakları korunulmaksızın sağlıksız binalarda çalışan işçileri düşünüyorum. Emek hırsızları, emek sömürücüleri para kazanmasın istiyorum. Endonezya idi sanırım büyük bir tekstil atölyesi bilindik markalara kıyafet üretiyor. Bu bina çalışanların tüm uyarılarına rağmen boşaltılmıyor ve bir gün bina yıkılıyor. Bir sürü çalışan enkaz altında ölüyor, gene bir sürü işçi sendikalaştıkları için dövülüyor. Aklıma bunlar geliyor üzülüyorum.
Ve artık gerekmedikçe kıyafet almıyorum ( kızım 2 yaşında sadece ona alıyoruz) alırken de yerli marka ve butiklerden alıyorum.

Ben de hiç o kadar para veremem çantaya. Bi kaç kere mango zara ve mudodan çanta aldım. 150 yi geçmedi fiyatları. Allah var bir kere 250 ye çanta aldım mangodan. Onda da üzüldüm sonradan. Ayakkabı da en fazla 300-350 lira verdim. Greyder inci den aldım. Bir kere 400 tl ye sketchers spor ayakkabısı aldım o kadar.

Bana çok geliyor çantaya o kadar para.
Sen hangi mağazadan aldın acaba?

Ben bir süredir yurt dışında üretim yapan yabancı markalardan kıyafet almıyorum. Endonezya da kötü şartlar altında karın tokluğuna, hiç bir hakları korunulmaksızın sağlıksız binalarda çalışan işçileri düşünüyorum. Emek hırsızları, emek sömürücüleri para kazanmasın istiyorum. Endonezya idi sanırım büyük bir tekstil atölyesi bilindik markalara kıyafet üretiyor. Bu bina çalışanların tüm uyarılarına rağmen boşaltılmıyor ve bir gün bina yıkılıyor. Bir sürü çalışan enkaz altında ölüyor, gene bir sürü işçi sendikalaştıkları için dövülüyor. Aklıma bunlar geliyor üzülüyorum.
Ve artık gerekmedikçe kıyafet almıyorum ( kızım 2 yaşında sadece ona alıyoruz) alırken de yerli marka ve butiklerden alıyorum.

Ben tergandan aldim
Mesela mangoda zarada ne baksam uretiminin etik disi oldugunu dusunuyorum.
Oralardan alamam.

oğlum olsa kesin seni istemeye gelirdim ahahaaa

amerıka da arkadaş candır.neler ısmarlardım ben sana neler tanışsaydık tam marka hastasıyımdır senin tam tersine amannn ıyıki tanışmıyoruz masraftan kurtuldum ahahaa

X