İşyeri, kılık kıyafet, kokoş patron

300 liradan asagi cantayi nereden aliyorsunuz?
Gercekten bilmedigim icin ve ben de gidip almak icin soruyorum.
Pantolona 500 ben de vermem ama duzgun bir cantayi 500 600den asagi hic gormedim. Sirt cantasi %40 indirimle
750ye aldim yeni :/

Yanlis yerlerde geziyorum bence ben.
guess ck sırt çantası 250 300 e aldım ındırımden ayakkabı çanta şık gösterir 50 tllık pantolonu bıle armanı jeans ta guzeldır ındırımde yakalarsan gıysı yıkanınca bozuluyor ya hiç bır gıysıye çok para verılmemelı

Mesela geçen gün İstanbul, Kartal mimibüs yolunun üzerinde bir çantacıdan 30 lira mıydı neydi, ufakça bir çanta aldım. Onunla düğüne gittim.

2 yıl önce de İzmir Kemeraltı'ndan 50 liraya çok kullanışlı bir çanta aldım, hem sırta takılıyor, hem omuzdan takılıyor. Şimdi bile hergün kullanıyorum, taş gibi çanta.

Çantaya 500 lira vereceğime çantasız gezerim daha iyi. :) Ama çantasız gezmeye gerek yok. Çarşı pazar mis gibi ucuz çantayla, kıyafetle dolu. Fiyatı ucuz diye yolda parçalara da ayrılmıyor yani hiç bir şey, onları da senelerce kullanıyoruz. Kıyafet için de geçerli bu. Velhasılı, çarşı pazar gezin. Hem keyifli, hem ucuz. :)
ha ha ha güle güle gezin ama kıyafet çanta konusunda tam varyemezsiniz

2000 tl,ye alınabilecek kıyafetlerin resimlerini internetten gönder, bunlar olur mu de? Hangi markalar daha uygunmuş, hangilerini önerirmiş. Yanlış yere paranız gitmesin. Hatta ben olsam bedenimi ve beğendiğim yakışan renk ve türü söylerdim patrona aldırırdım. Madem çok dert etmiş, kendisi alsın çalışanlarının kıyafetlerini. Zengin kıyafetini stajyer nerden bulsun da alsın?

Kendime söyle bir ofis bulamadim ya

Sozde bir plazadayim bende.
Ama sürekli giyimim icin cok fazla özenli olduğum bu kadarina gerek olmadığı kendimi yordugum rahat seylerle daha rahat calisabilecegim söyleniyor.
Hayır ben rahatim böyle de , güzel güzel çalışıyorum ne karisiyorsun....
Bak birde para veren bile varmış giyim icin..

Konuyu yanlislikla olmuş gibi patrona atasim var ahaha
Ama yorum yaptık artik , simdi beni çözmesin hepten issiz kalmiyim...

Aman bırak allasen. :)
Tlye çevirince buradakilerden kat kat fazla maaş alıyorum. Ne kahveye 30 tl veririm, ne çantaya 300, ne pantolona 500. Alt tarafı üstüme giyip ter kokuttuğum şeyler kıyafet dediğin. :p Onun yerine ye, iç, gez, gör, yaşa... :) Ben parayı bunlara harcarım.

Neyse konuyu dağıtmiyim. Herkesin tercihi,önceliği farklı tabii.

Şaka bir yana en kalitelisi bile yıkanınca o ilk aldığın gibi olmuyor. Olsa bile sıkılmadan kaç sene giyilir ki. Diyelim ki 4 tane acayip pahalı kaliteli kıyafetin var. Aynı şeyleri sürekli giymen de göze batacak bu defa, yenilerini almak zorunda kalacaksın sürekli. Aldığın maaş kıyafete gidecek, parasız kaldığın için çalışmak zorundasın... Kısır bi döngü benca bu kıyafet mevzusu.

Ben de Türkiye şartlarına göre ehh bi maaş alıyorum. Fakat evden çalıştığım için kıyafet kozmetik parfüm kahvaltı vs masraflarım olmuyor. Oğluma da kendim bakıyorum bakıcı parası cepte. Benden çok daha fazla alan kurumsal arkadaşım ay sonunu getiremiyor. Geçenlerde büyük bir firmadaki arkadaşım çık gel dedi. Dedim ki sizin gibi giyinmem için kredi çekmem lazım sıfırdan türlü türlü kombin yapmam lazım. Ne anladım bu işten :KK70:

guess ck sırt çantası 250 300 e aldım ındırımden ayakkabı çanta şık gösterir 50 tllık pantolonu bıle armanı jeans ta guzeldır ındırımde yakalarsan gıysı yıkanınca bozuluyor ya hiç bır gıysıye çok para verılmemelı
sorun kıyafette değil sahte deterjanlarda piyasada sahte şampuanlarda mevcut saçları döken onlar aman dikkat

sorun kıyafette değil sahte deterjanlarda piyasada sahte şampuanlarda mevcut saçları döken onlar aman dikkat
eczane bile sahte ilaç satıyor sahte deterjan şampuana alıştık artık netten almıyorum parfüm şampuan deterjan belki sahte çıkar dıye bılındık mağazaları tercıh edıyorum.ama sosoyete pazarına bır gıdıyorum guzelım gencecık kızlar o sahte makyaj urunlerının parfumlerının peşinde onlarda bılıyorlar sahte olduğunu da sırf etıketınde mac dıor calvin klein gucci vb. yazıyor dıye alıyorlar ınsanları anlamak mümkün değil

X