• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyeri, İlişkiler, Gönül ilişkileri, depresyon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O sekilde değil benim genelde mideme vuruyor sabahları bişe yiyesim gelmiyor artık. Ve yogun huzursuz hissediyorum sürekli ağlama geliyor ama ağlamıyorum tabi işteyim insanlar var. Ve işim cok stresli bu ara iş yetiştirme derdi filan o da etkiliyor belkide bilmiyorum. Onun dısında çaba göstermeye calısıyorum. Sen suan ilaç kullanıyor musun? Yada terapi alıyor musun veya aldın mı hiç
İlaç olarak çok az mg alıyorsunuz, dr mu yazdı bilmiyorum belki de dr a her şeyi anlatmadınız o da hafif bir şeylerle geçiştirdi, en az 50 mg almanız lazım o zaman bu şikayetler ortadan kalkar, rahatlarsınız

Samimiyet vermissiniz cinsellik hakkinda konusmaya baslayip ve oglan belkide "ben bu kizi kafeslerim, kendime bi guzel asik ederim sonra bak bakalim cinsellige hala kapali mi" diye dusundu.
Aslinda normal gormesini duydugunuzda uzak olmaliydiniz hemen.

Sizin gönlünüz çoktan bu beye kaymış. Ben bugüne kadar hiçbir iş arkadaşımla "ben evlilik öncesi cinselliğe karşıyım"diye konuşmadım.Hadi çok yakın bayan arkadaşınız olsa neyse de,3 aydır tanıdığınız bir erkeğe bu konuyu açmanız hiç hoş olmamış. İlacın miligramı için doktora bir daha danışın.Geçmiş olsun

Son düzenleme:
Sizin gönlünüz çoktan bu beye kaymış. Ben bugüne kadar hiçbir iş arkadaşımla "ben evlilik öncesi cinselliğe karşıyım"diye konuşmadım.Hadi çok yakın bayan arkadaşınız olsa neyse de,3 aydır tanıdığınız bir erkeğe bu konuyu açmanız hiç hoş olmamış. İlacın miligramı için doktora bir daha danışın.Geçmiş olsun

Artık devir değişti bunlar normal seyler... Önceden regl.oldum da değmezdi ayıptır simdi gayet normal birşey bende başta ayıpları ama zamanla mecburen ayak uyduruyorsun insanlara ve benim sektörün kalayım bir sektör memur değilim. Kasılacak birşey yok o kadar

Artık devir değişti bunlar normal seyler... Önceden regl.oldum da değmezdi ayıptır simdi gayet normal birşey bende başta ayıpları ama zamanla mecburen ayak uyduruyorsun insanlara ve benim sektörün kalayım bir sektör memur değilim. Kasılacak birşey yok o kadar
Ben de memur değilim hanımefendi.Sadece memuriyette olmaz mesafeli yaklaşım. Sorun konuştuğunuz şey değil aslında,3 ayda tanıdığınız biriyle konuşmanız. Her neyse sizin doğrunuz size benimki bana.İyi günler

Ben de memur değilim hanımefendi.Sadece memuriyette olmaz mesafeli yaklaşım. Sorun konuştuğunuz şey değil aslında,3 ayda tanıdığınız biriyle konuşmanız. Her neyse sizin doğrunuz size benimki bana.İyi günler

Süreler kime neye göre doğru değişir.. Neyse tartışılacak bir durum yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back