• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyeri, İlişkiler, Gönül ilişkileri, depresyon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Flörtü atlayıp ,direkt cinsellik konuşmalarına geçtiğin bir adama güvenme, kendine hiç güvenme:) çok saçma, hem iş ortamı hem yeni bir arkadaşlık, üstüne cinsellik ..çok sağlıklı gelmedi bana .

Boşlukta kalınca insan ona ilgi gösterene yakınlık duyuyor. Sarılma isteği falan da bunlardan. İnsanız sonuçta böyle şeylere ihtiyacımız var. Başka şeylerle ilgilenmeye çalışın. Hobiler edinin, farklı ortamlara girin. Ya böyle olursa , ya şöyle olursa diye de korkmayın salın biraz.

Aynen öyle oldu canım sarılma isteği filan hep boşluktan oluyor . Karşılanmayan ihtiyaçlar yüzünden. Mesafe koyacağım bugünden itibaren dün söyledim zaten rahatsızlığımı cünkü baya abarttı. Hakkında kötü de düşünmek istemiyorum bu kez tavır alırım işyerinde diye . Sonucta bende hata yaptım zaafıma yemek düştüğüm bie iki gün oldu ilgi görünce hemen gevşeme birden akıl karışması yaşadım ama yok yani mantıklı olmak lazım

Kuzusu o çocuktan uzak durmanı tavsiye ediyorum. Anladığım kadarıyla oldukça kırılgan bir yapıdasın şu an. Onun sana faydasından çok zararı dokunur gibi geldi. İlaçlarını doktor kontrolünde azalttığını umuyorum. Yeni azalttıysan geçiş ve alışma sürecinde biraz bocalaman normal. Doktorun desteğini göz ardı etme canım.

Terapileri fazlalaştırın bu süreçte.. Ve psikologunuzdan bu konu hakkında görüş alın mutlaka.

İş arkadasinla cinsellik konusmak nedir, bi de adam acikca normal demis yani kusura bakma yarin bigun bize gel ev boş der.

İş arkadasinla cinsellik konusmak nedir, bi de adam acikca normal demis yani kusura bakma yarin bigun bize gel ev boş der.

Ev boş değil de eve cagırdı vakit geçirmeye öyle.. Hormonların etkisi diyorum zaten kendimi geri çektim ona kalana dek daha önemli sorunum kendimim suan

Psikolog yerine kendi kendini iyileştirmeye çalışsan?
Günlük yazmak bana çok iyi geldi.
Al bir defter gece gündüz yaz.
Psikologa vereceğin parayı da kendine harca.
Kıyafete,makyaja,çanta,ayakkabı,kitap,spor..ne seviyorsan.
Kendin için bir şeyler yap.

Psikolog yerine kendi kendini iyileştirmeye çalışsan?
Günlük yazmak bana çok iyi geldi.
Al bir defter gece gündüz yaz.
Psikologa vereceğin parayı da kendine harca.
Kıyafete,makyaja,çanta,ayakkabı,kitap,spor..ne seviyorsan.
Kendin için bir şeyler yap.

İnsan kendi kendini yanlıs düşünen bir beyinle nasıl iyileştirir ki? Yazmak evet iyi gelen birşey biliyorum bunu .ama bazen onu bile istemiyor canım hatta cogu zaman. Senin depresyon yada anksiyeten varmı varsa seviyesi düşüktür idare edebildiğin göre diye düşünüyorum. mesela benim yakın arkadaşımın sevgilisi var artık bu yüzden hep düşüncem su o artık mutlu beni de önemsemez eskisi gibi bide bana bak hep sorun sorun güçsüzüm gibi seyler düşünüyorum

• Beğen
Reactions: Den
İnsan kendi kendini yanlıs düşünen bir beyinle nasıl iyileştirir ki? Yazmak evet iyi gelen birşey biliyorum bunu .ama bazen onu bile istemiyor canım hatta cogu zaman. Senin depresyon yada anksiyeten varmı varsa seviyesi düşüktür idare edebildiğin göre diye düşünüyorum. mesela benim yakın arkadaşımın sevgilisi var artık bu yüzden hep düşüncem su o artık mutlu beni de önemsemez eskisi gibi bide bana bak hep sorun sorun güçsüzüm gibi seyler düşünüyorum
Depresyon,anksiyete,okb bende üçü bir arada:)
Bak kendin yazıyorsun yanlış düşünen beynimi nasıl düzeltebilirim diye.
Demek ki yanlış düşündüğünün farkındasın.
O zaman şimdiki düşüncelerinden farklı bir şey düşün durumumla ilgili.Istersen bir şeyleri degistirebilirsin.Dusunme tarzından başlamayı dene.Bir süreliğine dene.Olmadi psikolog psikiyatr yine gidersin kaçmıyorlar ya.

Mesela arkadaşın kalmadığı için güçsüzüm diye düşünmek yerine arkadaşım kalmadı kıytırık bir kursa gideyim çevre edineyim de.

Mesela arkadaşın kalmadığı için güçsüzüm diye düşünmek yerine arkadaşım kalmadı kıytırık bir kursa gideyim çevre edineyim de.

Onları da cok düşündüm ama malesef yeni işimde asırı yogunum normalde sporum var ona da gidemedim mesela 2 haftadır. Bugün bile mesai yaptım 11 de geldim eve üstüne patron arayıp hataları söyleyipfırcabattı haftasonu da calısacakmısız. Birde böle salak dengesiz bir patron var basımda. Gecen sefer işyeri arkadaşlarımdan cok çektim bukez de iş arkadaşları normal patron manyak ve iş cok yogun stresli. Kurs zaten neye gideceğim ki yüzme ye yazıldım pazar günleri yine bu arkadasım da geliyor e kardesim. cidden bu bosluk hissi nasıl.kapanır nasıl.mutlu olunur bilmiyorum. Arkadaşımın sevgili edilmesine dayanamıyorum galiba sinir ediyor beni. Biliyorum yanlıs ama yinede gıcık oluyorum. bu ara sabah anksiyetesi cok tutuyor sende de varmı?

Sabah anksiyetesi dedin için ürperdi.Bileklerim uyuştu su an o derece kötü geçirirdim.Sanirim bunu ilaçla kontrol altına aldım.Cok ağır geçiriyorsan ona psikiyatriye gidin derim.Bunda sorun yok ama geri kalanı için biraz gayret biraz çaba inan adım adım hayatını degistirebilirsin.

Sabah anksiyetesi dedin için ürperdi.Bileklerim uyuştu su an o derece kötü geçirirdim.Sanirim bunu ilaçla kontrol altına aldım.Cok ağır geçiriyorsan ona psikiyatriye gidin derim.Bunda sorun yok ama geri kalanı için biraz gayret biraz çaba inan adım adım hayatını degistirebilirsin.

O sekilde değil benim genelde mideme vuruyor sabahları bişe yiyesim gelmiyor artık. Ve yogun huzursuz hissediyorum sürekli ağlama geliyor ama ağlamıyorum tabi işteyim insanlar var. Ve işim cok stresli bu ara iş yetiştirme derdi filan o da etkiliyor belkide bilmiyorum. Onun dısında çaba göstermeye calısıyorum. Sen suan ilaç kullanıyor musun? Yada terapi alıyor musun veya aldın mı hiç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back