- 26 Eylül 2018
- 557
- 1.427
- 113
Özelden ismini yazdım.Hangi doktorlara gidiyorsun peki yani majör oldugu nasıl anlaşılıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özelden ismini yazdım.Hangi doktorlara gidiyorsun peki yani majör oldugu nasıl anlaşılıyor
Boşlukta kalınca insan ona ilgi gösterene yakınlık duyuyor. Sarılma isteği falan da bunlardan. İnsanız sonuçta böyle şeylere ihtiyacımız var. Başka şeylerle ilgilenmeye çalışın. Hobiler edinin, farklı ortamlara girin. Ya böyle olursa , ya şöyle olursa diye de korkmayın salın biraz.
Terapileri fazlalaştırın bu süreçte.. Ve psikologunuzdan bu konu hakkında görüş alın mutlaka.
Pardon ?Sen bize cam fanusun içinden falan mı yazıyorsun?
bence terapilerini artırmalısın ...
İş arkadasinla cinsellik konusmak nedir, bi de adam acikca normal demis yani kusura bakma yarin bigun bize gel ev boş der.
Psikolog yerine kendi kendini iyileştirmeye çalışsan?
Günlük yazmak bana çok iyi geldi.
Al bir defter gece gündüz yaz.
Psikologa vereceğin parayı da kendine harca.
Kıyafete,makyaja,çanta,ayakkabı,kitap,spor..ne seviyorsan.
Kendin için bir şeyler yap.
Depresyon,anksiyete,okb bende üçü bir arada:)İnsan kendi kendini yanlıs düşünen bir beyinle nasıl iyileştirir ki? Yazmak evet iyi gelen birşey biliyorum bunu .ama bazen onu bile istemiyor canım hatta cogu zaman. Senin depresyon yada anksiyeten varmı varsa seviyesi düşüktür idare edebildiğin göre diye düşünüyorum. mesela benim yakın arkadaşımın sevgilisi var artık bu yüzden hep düşüncem su o artık mutlu beni de önemsemez eskisi gibi bide bana bak hep sorun sorun güçsüzüm gibi seyler düşünüyorum
Mesela arkadaşın kalmadığı için güçsüzüm diye düşünmek yerine arkadaşım kalmadı kıytırık bir kursa gideyim çevre edineyim de.
İlacınızı 20mg ye çıkarın.
Sabah anksiyetesi dedin için ürperdi.Bileklerim uyuştu su an o derece kötü geçirirdim.Sanirim bunu ilaçla kontrol altına aldım.Cok ağır geçiriyorsan ona psikiyatriye gidin derim.Bunda sorun yok ama geri kalanı için biraz gayret biraz çaba inan adım adım hayatını degistirebilirsin.