İşyeri, İlişkiler, Gönül ilişkileri, depresyon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
546
123
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki bu ara ilaç bırakma serüvenine giriştim antidepresanım 10 mg dı 5 de düşeli bir ay oldu. Bu süreçte bir kez anksiyete atak yaşadım. Kaygılarım arttı ama bunda en cok etkisi olan sey en yakın kız arkadaşımın sevgilisi olması artık. Kendimi yalnız hissediyorum fazlasıyla . Sürekli içim daralıyor bir insana sabahtan aksama kadar sıkılır mı sıkılırmıs.. Neyse diğer konuya geleyim bu işyerinde 3 aydır calısıyorm. Biri var aynı yastayız hatta ay olarak.küçük benden. Öyle ilgi çekici bir tipi yok. Bastan beri arkadasiz cok samimi olmamakla beraber . Yemeğe beraber gidiyoruz 3 kişi. Son bir haftadır cok yakın olmaya başladık. Yakınlıktan kastım ben kötü oldugum dönemlerde onla konustum birkaç kez ilişkiler hakkında tedirginliklerimi cinselliğe rahat bakanları anlamadığımı filan söyledim. O ise fuckbody olayını normal.buldugunu söylemişti. Son bir haftadır sürekli bana iltifat ediyor mesajlaşmaya basladık 2-3 gündür sürekli bir goygoy . Ama fazla yakın olmaya basladi öyle sapık yararlanmak isteyen biri oldugunu düşünmüyorum tanıdığım kadarıyla. İstanbul'da arkadasım ile yasıyor . Ailesi memleketinde. Cok bir cevresi de yok tahminimce. Bn boşluktan olsa gerek ona çekim duyuyorum ara ara mesela ona sarılasım geliyor bazen aklımdan sacma sapan yakınlaşma senaryosu geciyor. İçimdkei.boşluktan kaynaklı gibime geliyor . Cünkü normalde yakışıklı bulmadığım biri ve ben dış görünüşe bakarım baya malesef ki.. Zaten endişe ataklarm var simdi bu da sıkıntı yapıyor içimde sanki. Az önce beraber cıktık işten yine iltifat filan ediyordu. yani özellikle belli eder gibi konusmaya basladı bende tamam.bnden hoşlanmıyorum olabilirsin güzel kızım simdi dedim güldüm. Heh işte bu kadar ya dedi. Bende o kadar kalsın o zaman dedim fazlası iyi değil dedim şaka gercek karısık konustuk bunları ve ayrıldık. Korkularım şu yönde kendimi yalnızlık duygusundan ya ona kaptırırsam? işyerinde ya dedikodumuz cikarsa? Ya ben karsılık vermeyince bana soguk davranırsa? Zaten hassasım.katlanamam benden uzak olmasına da birinin. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce tecrübesi olanlar. .

3 aydır tanıdığın biri için yararlanmak istediğini sanmıyorum demek çok çok erken ..

Kaldı ki adam sana tek gecelik ilişkileri normal karşıladığını söylemiş

Arkadaş olarak kal dicem ama bu iş bir yola girmiş , senden uzaklaşacak diye üzülmek , tek gecelik ilişki sonrası üzülmekten iyidir

bende tamam.bnden hoşlanmıyorum olabilirsin güzel kızım simdi dedim güldüm.
Her şey okey de şunu anlamadım.
Neye, ne için böyle tepki verdiniz cidden anlamadım bu arada. Yani her adımınızı böyle detaylı düşünerek yaşıyorsanız bu hayat geçmez, ha düşünmeyin demiyorum o ayrı ama bir insanı tanıyıp ilişki yaşamak ya istersin ya istemezsin böyle memleket meselesi yapacak bir durum yok

Buradan anlaşılıyor ki ilacınızın mg'ını düşürerek hata etmişsiniz.
İlaç uyku yapıyordu son zamanlar fazlasıyla ve ilaç içerken bile arada geliyorlardı bnde artık bıktım sürekli ilaç mı içecegim 4 senedir içiyorum ilaçsız yapan nasıl yapıyor psikolog desteğini arttırdım bu süreçte direniyorum

Kaygı işte korkular kaplıyor içini yaşayan bilir

iş yerinden çalışma arkadaşıyla neden cinsellik ile ilgili şeyler konuşulur buraya takıldım

Mesafe her zaman iyidir

iş arkadaşla cinsellik konuşmak nedir? siz ne kadar olumsuz bakıyor olursanız olun bi erkekle cinsellik konuşunda adamın aklında ampul yakıyorsunuz.

Rahatsız oldugunu söylemen en doğal hakkın dedi söyledim kendisine abartmamak dedi artık.
Konuşuyoruz he rseyi rahat bir ortam cünkü mesleğimiz gereği bizim sektörlerde öle cok resmi olay hiç olmuyor. Cinsellik dediysem oturup bunu özellikle konuşmadık laf lafı acıp konusu gelmişti arkadaslık uygulamaları hakkında yorum yaparken

Eğer rahatsızlığınız ömür boyu sürecekse evet kullanmalısınız. Şeker hastaları da ömür boyu ilaç kullanıyor ama onlar "ömür boyu ilaç mı kullanacağım ya" demiyor,mecburi bir durum sonuçta. Ayrıca antidepresanları uzun yıllar kullanmış/kullanmakta olan insanlar var. Doktorunuzla konuşursanız eğer size daha hafif yan etkileri olan etkili bir ilaç verir belki.

Başta cinselliğe rahat bakanları anlamadığınızı belirtmişsiniz..
sonrada 3 Aydır tanıdığınız henüz sevgiliniz olmayan birine anlık sarılma ve buna benzer şeyler hissettiğinizi yazmışsınız.. Yani karşı bi cins ve sonu cinselliğe gidebilir..
Madem sevgili değilseniz bu özel konuları konuşmak niye..
Bu adam tek gecelik ilişkileri problem etmiyorsa sizden öncesi vardır buna hazırlıklı olun.
Onun dışında ilaç bırakmaya başlamanız eğer iyi gelmiyorsa doktorunuzla görüşün..

Arkadaşım bosluktasin iyi değilsin ve yanlış kişiye sarıyorsun.Bak işyerinde cinsellik konuşulmaz bu başlı başına yanlış, hadi konuştunuz adam bal gibi de bu konuşmadan sonra size yesil ışık yakmış.Bu kişiyle samimiyetini ilerletirsen ucu çok büyük hayal kırıklığı ve daha ağır bir depresyon görünüyor.Ben de majör depresyon tedavisi görüyorum ve çok ağır ilaçlar kullanıyorum seni bir nebze de anlıyorum.Ama lütfen dikkatli ol bu kişiye karşı.Lutfen.

Bu ilaç konusu cidden cok muallak bişey. Yani kimi doktor dayıyor ilacı kimi farklı. Ömür boyu olma olayını nasıl ayırıyorlar bilemiyorum. Kullandığım ilaç da zate. Hafiflerden biriydi bide

Hangi doktorlara gidiyorsun peki yani majör oldugu nasıl anlaşılıyor

Bu ilaç konusu cidden cok muallak bişey. Yani kimi doktor dayıyor ilacı kimi farklı. Ömür boyu olma olayını nasıl ayırıyorlar bilemiyorum. Kullandığım ilaç da zate. Hafiflerden biriydi bide
Ben ilacı bırakmayın derim.

Boşlukta kalınca insan ona ilgi gösterene yakınlık duyuyor. Sarılma isteği falan da bunlardan. İnsanız sonuçta böyle şeylere ihtiyacımız var. Başka şeylerle ilgilenmeye çalışın. Hobiler edinin, farklı ortamlara girin. Ya böyle olursa , ya şöyle olursa diye de korkmayın salın biraz.

Sizin boźlukta olduğunuzu çocuk hissetmiş ve ard niyeti olabilir.mesafe koyun. Veya çocuk sizinle açık açık konuştuğu zaman endişelerinizi anlatın. Konuşun açıkca. Işyerindeki dedikoduları da bosvetin. Her yerde laf oluyor aldırmamayı oğrendim

Maviay bak dün başıma gelen bir olayı anlatayım.Yemege davetliydik(bu yemek konusu için ayrı bir konu açacağım da şimdilik kısa kesiyorum)Davetli olduğumuz yerde bana birini ayarlamışlar tabii ben sonradan anladim.Neyse bu adam da benden hoşlandı galiba benimle nasıl ilgili sözler davranışlar falan..Ben var ya o gün tam bir Leylaydim.Karsi cinsin ilgili göstermesi hoşuna gider insanın ama psikolojisi bozuk birini en az 5 kat daha fazla etkiliyor.Ruyamda bile neler neler gördüm o gece.Sonra aklımı başıma topladım dedim ki book sen tedavi oluyorsun önce tek başına gulmeyi öğren sonra başkalarıyla gül.Ben ki yıllardır yüzü gülmeyen bir insanım.Once iyileşmek benim hedefim.Kimseye muhtaç olmadan kendi yüzümü güldürebilmek.Ondan sonra adım adım hayat.Depresyondasin seni iyi anlıyorum ama ilişkilerinde düşünerek ilerle.Once kendine sıkıca bir saril sonra başkasının sana sarılmasına ihtiyaç bile duymazsın zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…