Her şey okey de şunu anlamadım.bende tamam.bnden hoşlanmıyorum olabilirsin güzel kızım simdi dedim güldüm.
İlaç uyku yapıyordu son zamanlar fazlasıyla ve ilaç içerken bile arada geliyorlardı bnde artık bıktım sürekli ilaç mı içecegim 4 senedir içiyorum ilaçsız yapan nasıl yapıyor psikolog desteğini arttırdım bu süreçte direniyorumBuradan anlaşılıyor ki ilacınızın mg'ını düşürerek hata etmişsiniz.
Kaygı işte korkular kaplıyor içini yaşayan bilirHer şey okey de şunu anlamadım.
Neye, ne için böyle tepki verdiniz cidden anlamadım bu arada. Yani her adımınızı böyle detaylı düşünerek yaşıyorsanız bu hayat geçmez, ha düşünmeyin demiyorum o ayrı ama bir insanı tanıyıp ilişki yaşamak ya istersin ya istemezsin böyle memleket meselesi yapacak bir durum yok
3 aydır tanıdığın biri için yararlanmak istediğini sanmıyorum demek çok çok erken ..
Kaldı ki adam sana tek gecelik ilişkileri normal karşıladığını söylemiş
Arkadaş olarak kal dicem ama bu iş bir yola girmiş , senden uzaklaşacak diye üzülmek , tek gecelik ilişki sonrası üzülmekten iyidir
iş yerinden çalışma arkadaşıyla neden cinsellik ile ilgili şeyler konuşulur buraya takıldım
Mesafe her zaman iyidir
iş arkadaşla cinsellik konuşmak nedir? siz ne kadar olumsuz bakıyor olursanız olun bi erkekle cinsellik konuşunda adamın aklında ampul yakıyorsunuz.
Eğer rahatsızlığınız ömür boyu sürecekse evet kullanmalısınız. Şeker hastaları da ömür boyu ilaç kullanıyor ama onlar "ömür boyu ilaç mı kullanacağım ya" demiyor,mecburi bir durum sonuçta. Ayrıca antidepresanları uzun yıllar kullanmış/kullanmakta olan insanlar var. Doktorunuzla konuşursanız eğer size daha hafif yan etkileri olan etkili bir ilaç verir belki.İlaç uyku yapıyordu son zamanlar fazlasıyla ve ilaç içerken bile arada geliyorlardı bnde artık bıktım sürekli ilaç mı içecegim 4 senedir içiyorum ilaçsız yapan nasıl yapıyor psikolog desteğini arttırdım bu süreçte direniyorum
Eğer rahatsızlığınız ömür boyu sürecekse evet kullanmalısınız. Şeker hastaları da ömür boyu ilaç kullanıyor ama onlar "ömür boyu ilaç mı kullanacağım ya" demiyor,mecburi bir durum sonuçta. Ayrıca antidepresanları uzun yıllar kullanmış/kullanmakta olan insanlar var. Doktorunuzla konuşursanız eğer size daha hafif yan etkileri olan etkili bir ilaç verir belki.
Arkadaşım bosluktasin iyi değilsin ve yanlış kişiye sarıyorsun.Bak işyerinde cinsellik konuşulmaz bu başlı başına yanlış, hadi konuştunuz adam bal gibi de bu konuşmadan sonra size yesil ışık yakmış.Bu kişiyle samimiyetini ilerletirsen ucu çok büyük hayal kırıklığı ve daha ağır bir depresyon görünüyor.Ben de majör depresyon tedavisi görüyorum ve çok ağır ilaçlar kullanıyorum seni bir nebze de anlıyorum.Ama lütfen dikkatli ol bu kişiye karşı.Lutfen.
Ben ilacı bırakmayın derim.Bu ilaç konusu cidden cok muallak bişey. Yani kimi doktor dayıyor ilacı kimi farklı. Ömür boyu olma olayını nasıl ayırıyorlar bilemiyorum. Kullandığım ilaç da zate. Hafiflerden biriydi bide
Sanırım yine bir psikiyatriste gitmem lazımBen ilacı bırakmayın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?