- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 546
- 123
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki bu ara ilaç bırakma serüvenine giriştim antidepresanım 10 mg dı 5 de düşeli bir ay oldu. Bu süreçte bir kez anksiyete atak yaşadım. Kaygılarım arttı ama bunda en cok etkisi olan sey en yakın kız arkadaşımın sevgilisi olması artık. Kendimi yalnız hissediyorum fazlasıyla . Sürekli içim daralıyor bir insana sabahtan aksama kadar sıkılır mı sıkılırmıs.. Neyse diğer konuya geleyim bu işyerinde 3 aydır calısıyorm. Biri var aynı yastayız hatta ay olarak.küçük benden. Öyle ilgi çekici bir tipi yok. Bastan beri arkadasiz cok samimi olmamakla beraber . Yemeğe beraber gidiyoruz 3 kişi. Son bir haftadır cok yakın olmaya başladık. Yakınlıktan kastım ben kötü oldugum dönemlerde onla konustum birkaç kez ilişkiler hakkında tedirginliklerimi cinselliğe rahat bakanları anlamadığımı filan söyledim. O ise fuckbody olayını normal.buldugunu söylemişti. Son bir haftadır sürekli bana iltifat ediyor mesajlaşmaya basladık 2-3 gündür sürekli bir goygoy . Ama fazla yakın olmaya basladi öyle sapık yararlanmak isteyen biri oldugunu düşünmüyorum tanıdığım kadarıyla. İstanbul'da arkadasım ile yasıyor . Ailesi memleketinde. Cok bir cevresi de yok tahminimce. Bn boşluktan olsa gerek ona çekim duyuyorum ara ara mesela ona sarılasım geliyor bazen aklımdan sacma sapan yakınlaşma senaryosu geciyor. İçimdkei.boşluktan kaynaklı gibime geliyor . Cünkü normalde yakışıklı bulmadığım biri ve ben dış görünüşe bakarım baya malesef ki.. Zaten endişe ataklarm var simdi bu da sıkıntı yapıyor içimde sanki. Az önce beraber cıktık işten yine iltifat filan ediyordu. yani özellikle belli eder gibi konusmaya basladı bende tamam.bnden hoşlanmıyorum olabilirsin güzel kızım simdi dedim güldüm. Heh işte bu kadar ya dedi. Bende o kadar kalsın o zaman dedim fazlası iyi değil dedim şaka gercek karısık konustuk bunları ve ayrıldık. Korkularım şu yönde kendimi yalnızlık duygusundan ya ona kaptırırsam? işyerinde ya dedikodumuz cikarsa? Ya ben karsılık vermeyince bana soguk davranırsa? Zaten hassasım.katlanamam benden uzak olmasına da birinin. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce tecrübesi olanlar. .