- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.005
- 298
- Konu Sahibi sultannazik
-
Allah Allah çok ilginç. Biz de avm ye girmeden ihtiyaçlarımızı nasıl karşılarız diye alternatifler üretiyoruz. Nasıl cazip geliyor hayret ya hu.Arkadasin oncelikleri karismis
Cocuklarla beraber guvenli sekilde yasiyoruz ama TRdeki arkadaslarim avmden cikmiyor diyor.
Ama’si bile komik.
Yukarıda arkadaş gayet güzel adapte olmuş. Bir mahalleye tıkılı kalmamış.Allahim hayata bak :/
Aynen ya. Cocugumla bisiklete binecegim yer mi var mesela? Ya da evde pencereden bakayim da cocuk tek basina gidiversin okula diyebiliyor muyum? Acaba okulda basina bir is gelir mi,ogretmeni dover mi,ustune lavabo devrilir mi,serviste unutulur mu,yemekte ekmek arasi helva mi verirler diye dusunmeyecegim bir yer burasi da ben mi begenmiyorum acaba?Allah Allah çok ilginç. Biz de avm ye girmeden ihtiyaçlarımızı nasıl karşılarız diye alternatifler üretiyoruz. Nasıl cazip geliyor hayret ya hu.
Koca İstanbul'da biraz olsun rahat alışveriş yaptığım tek avm Arena park oldu. Onun da üstü açıktı. Keşke hepsini öyle yapsalar.
Balkonda koyun besleyen var meselaYukarıda arkadaş gayet güzel adapte olmuş. Bir mahalleye tıkılı kalmamış.
Bir de her türlü imkanın olduğu güzelim ülkelere gidip,yine Türkiye'de yaşadığı hayatı devam ettiren bir garip kitle var.
Hmm sokakta ölsen kaldırmıyorlar ama biri kalp krizi geçirince helikopterler geliyor. Türkiye'de hangi sokak olduğuna bağlı olarak cesedinizin başına çok kötü şeyler de gelebilir yardım da edebilirler. Türkiye'de kendine baloncuk yaratanlar onun dışına çıkmayıp haber izlemeyenler mutlu olabiliyor ancak. Sizin orada arkadaşınız yok evinizde mutlu değilsiniz bu yüzden Türkiye'deki zamanları özlüyorsunuz. Eşinizle sadece İsviçre'de kalabilmek için beraberseniz kendinize bu kötülüğü yapmayın. Orada kendi hayatınızı kurun, kurslara gidin, yeni insanlarla tanışın, hobiler edinin. Psikolojik destek de alabilirsiniz. Yılda bir para ayırın kenara gelin bir hafta görün ailenizi. Türkiye'deki çoğu insan ailesiyle uzak şehirlerde yaşıyor çünkü küçük şehirlerimizde iş yok. Onlar da yılda bir, en fazla iki defa ailelerini görebiliyorlar.Neler mesela aslinda insanlaei cok iyiydi.ama iste ekonomik sikintilar insanalra herturlu suc isletiyor.isvicrelilerdede insanlik yok hersey yasa kural.kimse sana yardim etmez sokakta olsen kaldirmaz bile. Turkiye olye degil bence bu konuda. Fakat mantikla makarsak burasi iyi.birisi kalp kirizi gecirdi hemen helikopter geldi.o gun c9k sasirmistim komsumy usten alip hemen yetistirdiler.trde ambulans gelmez.. veya haberlerden oyle olduk dinleye dinleye.. belki bolgeden bolgeye degisiyor sartlar artik tyrkiyeye yabanci oldum ben.ama byradada galiba kulture alisamadim.ulkeyi yasalari kurallari kusursuz.insan onuruna ne yakisirsa oyle ozellikle cevre bilinci doga sevgisi hayranim.ama kolay degil 9 ay kar kis yagmur yasamak sureklu yorgun hissetmek gunes gormemek.. ailemde turkiyede onlarids ozluyorum tabi
Yukarıda arkadaş gayet güzel adapte olmuş. Bir mahalleye tıkılı kalmamış.
Bir de her türlü imkanın olduğu güzelim ülkelere gidip,yine Türkiye'de yaşadığı hayatı devam ettiren bir garip kitle var.
Bi de bize bak kanki.
Maddi yardim değilde daha çok manevi .İsvicrede yasayan birinin yardima ihtiyaci mi olurmus saka misiniz fake misiniz hemen kibliyorum
Manevi yardima en cok Turkiyede yasayanlarin ihtiyaci var inanin. Yoksa kim kimin maddiyati icin napabilir ,hic yani.Maddi yardim değilde daha çok manevi .
Biz buralarda herkes tr de büyük aile ortaminda yaşadiğini zannetdiyoruz.
Şu yeşilcam adile naşit filmlerinde gibi .
Hiç kimsem yok sayilir trde ama bende ordaki hayata imriyorum.
Burda hava soğuk insanlar soğuk birde türküz diye yabancilarin girdiği faaliyetlere cok gitmiyoruz .
????.Bir sürü ücretsiz kurslar oluyor ,
Bisiklet mi ne bisikleti yaw?Aynen ya. Cocugumla bisiklete binecegim yer mi var mesela? Ya da evde pencereden bakayim da cocuk tek basina gidiversin okula diyebiliyor muyum? Acaba okulda basina bir is gelir mi,ogretmeni dover mi,ustune lavabo devrilir mi,serviste unutulur mu,yemekte ekmek arasi helva mi verirler diye dusunmeyecegim bir yer burasi da ben mi begenmiyorum acaba?
Dagina tasina topragina asla lafim yok ulkemin, de insanlari kotu,duzeni kotu. Avmsine tukureyim.
Bisiklet mi ne bisikleti yaw?
5 yıl Belçika'da yaşadıktan sonra Hollanda'ya yerleşen ve 6 yıldır orada yaşayan bir tanıdığımız var. Kendisi ablamın görümcesi olur.
Geçtiğimiz yaz yeğenim ünideki arkadaşlarıyla Avrupa gezisi yaptı. Gitmişken Hollanda'da yaşayan ablama da uğradı.
Daha kimse Van Gogh müzesini merak edip görmemiş bile. Yeğenim sayesinde gidip gezmişler hep beraber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?