- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
- Konu Sahibi sultannazik
-
Inburgering kurumunda degisik aktiviteler var,dikis,ascilik,bahcecilik,sehir icinde bisiklet surmek vs vs ucretsiz olanda var 2-10 eu olanda.Cocuk burosuda cesitli kurs ve aktiviteler organize ediyor.????
Ücretsiz kurslar? Hangileri varmiş?
isvicrelilerdede insanlik yok hersey yasa kural.
Su vakte kadar daha kar yagmadi isvicre'ye:) arada hafif yagdigi oldu ama ciselemek gibi. Daglarin en tepesinde falan var sadece, cok yuksek yerlerde. Tr de cok daha soguk iller var, suan -14 derece olan, hayli karli yerler. Yani tr de su zamanlarda buradan daha soguk yerleri var. Cok soguk diye sikayet edilecek bir ulke degil. Evler kaloriferli, sicak su parasi disinda isinmaya ekstra parada odemiyorsun. Sicak su parasida 3-4 ayda 1, dusuk miktarlarda oluyor genelde.
Türkiye' ye dönüp asgari ücretle yaşamayı isteyen bir hayalci arkadaş vardı. Ona ne oldu acaba?Kural var diye sikayet ediyor arkadas vay anasini.. kuralsizlik istiyor yani saka gibi.. o zaman tam yerine gelmeyi dusunuyorsun hemen gel demistim degil mi? Hah gel iste..
Türkiye' ye dönüp asgari ücretle yaşamayı isteyen bir hayalci arkadaş vardı. Ona ne oldu acaba?
tipik ankara hayatı ev avm market kızın okulu apartman da arkadaşa kahve içmeye gitmek tekrar ev okula git kızı al market eve gel yemek yap haftasonu hoppp tekrar avm arada sinemaaa .amma sosyalmişiz yavvv kıskanılacak kadar hem deSosyal hayattan kastınız nedir? Türkiyede de çok bi sosyal hayat göremiyorum ben
İşten gelip evde oturuyorum genelde.
Şimdi izindeyim hep evde oturuyorum
Markete git, avm ye git, evde otur.
İsviçrede hiç mi sizi mutlu eden bi aktivite yok?
bana bir milyon borç verebilirmisiniz o zaman 2 milyon danda az hemSevemediysen 2 milyon için değmez ömrünü orda çürütmeye
Hadi 5 taş çatlasın 10 sene desen neyse dicem de sen 20 yıldan bahsediyorsun
Ben olsam dönerdim
dışardan lise bitirmişsiniz türkiye yi begenmıyorsunuz .aksaklıklar olsa da ulkemız gayet yaşanacak bir ülke herşeye rağmen biz seviyoruz mutlu olmaya çalışıyoruz .yurtdışına da çıktım bu arada karşılaştırma gayet yapabilirim .Siz sakın dönmeyin zaten ordanNeler mesela aslinda insanlaei cok iyiydi.ama iste ekonomik sikintilar insanalra herturlu suc isletiyor.isvicrelilerdede insanlik yok hersey yasa kural.kimse sana yardim etmez sokakta olsen kaldirmaz bile. Turkiye olye degil bence bu konuda. Fakat mantikla makarsak burasi iyi.birisi kalp kirizi gecirdi hemen helikopter geldi.o gun c9k sasirmistim komsumy usten alip hemen yetistirdiler.trde ambulans gelmez.. veya haberlerden oyle olduk dinleye dinleye.. belki bolgeden bolgeye degisiyor sartlar artik tyrkiyeye yabanci oldum ben.ama byradada galiba kulture alisamadim.ulkeyi yasalari kurallari kusursuz.insan onuruna ne yakisirsa oyle ozellikle cevre bilinci doga sevgisi hayranim.ama kolay degil 9 ay kar kis yagmur yasamak sureklu yorgun hissetmek gunes gormemek.. ailemde turkiyede onlarids ozluyorum tabi
Ona "Allah nohutu dişi olmayana veriyor" diyoruzİsviçre'de yaşayıp Türkiye'de avm gezmeye imrenmek!
Allahım niye kıymet bilene yapmıyorsun bu güzellikleri :/
Neyimsin?bana bir milyon borç verebilirmisiniz o zaman 2 milyon danda az hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?