- 18 Ekim 2010
- 11
- 0
- Konu Sahibi serapselen
Bende 4 aylık hamileyim ilk bebeğim:) Bakalım bebek orda doğacakmı:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz burada dogarsa oturum bile alirr ne guzelllllBende 4 aylık hamileyim ilk bebeğim:) Bakalım bebek orda doğacakmı:)))
valla ben guveniyorum iyiler herne kadar zir dogumlar gecirmis olsam da en azindan insan haklari var temizlik yönunden iyi peki gelince arkadas durumun falan nasil varmi turk yada senin yabanci dilin varmiValla kısmet ne desem bilmiyorumki ben 2.5 yıllık evliyim ve bu sürede 9 ülkede yaşadım yine eşimin işi gereği sürekli valizle geziyoruz ama en uzun isviçrede kaldık oranın güvenliği ve rahatlığı cazip geliyor ama bazen sıkıcı olabiliyor:)) Doğum konusunda nasıllar peki güvenebilirmiyiz swiss doktorlarına Bu arada allah bağışlasın 3 evladınıda
öyle yaa zor canim Allah kolaylik versin ben 20 yldir buradayim 15 yasinda geldim ailemle berabe ailem baseldeler ayda bir sefer gidiyorum yada okullar tatil olunca yatiya gidiyoruz bole zamn geciyor cocuklarda olmasa zaman zor gecerbernde hiç arkadaşım yok ve malesef almancada bilmiyorum Zürihde eşimin iş arkadaşları vardı bir iki defa onlarla görüştük ama biz kaldığımız sürece boyunca hafta sonları sürekli bir yerlere gittik hep hiç bernde kalmadık desem yeridir hafta içi tabi sıkılıyodum ama berne iniyodum yada market alışverişi derken bir şekilde geçirdik bir yılı:)
haklisin canim ayneen öle sanki burasi memleketim gibi oldu uzun zaman gitmemistim tr ye bir gittim memlekketimde yabanciyim gelismis buyumus heryseyin yeri degismis inan kaybolacagim zanettimUzun zaman yerleşik olmak farklıdır mutlaka kemik bir arkadaş çevresi oluşmuştur sanırım bu bile çok öenmli oluyor:))uzakta olunca insan hani amiyane tabirle kuzuyla kurtla konuşası geliyo:)) Samimi sohbetin ve yardımların için çok çok teşekkür ediyorum. Sohbetimizin devam etmesi dileklerimle şimdilik iyi geceler dilerim:)
slm canim valla firma isterse sunrise burada kalabilirsiniz.ve B ausweis alirsiniz calisma izni oluyor yani bu ,esimle ayrintili görüseyim bebek konusunu bakalim sonucu yazarim ben sana az kalmis gelmenize ne guzelTekrar Selam Gurbet Güzeli:) Bugün konsolosluk işlemleri için randevu aldık 10 Kasıma verdiler ben ilk gelişte turist vizesiyle geliyorum ordayken aile birleşimi için başvuru yapıyoruz daha kolay oluyor. Ev işini hala halledemedik bu arada eşim benden bir hafta önce gelicek sanırım. Bişi merak ettik biz yine forumda soralım dedik. Doğum orda olursa oturum alır demiştin. Bu konuyu merak ettik. Doğum orda olduğunda sadece bebek için mi oturum hakkı oluyor otomatik olarak bizi de dahil ediyolarmı? Açıkçası doğumu orda yapmanın avantajları nelerdir çok net bilmiyoruz? Birde biz hep L izniyle oturum alıyoruz orda B izni için ne gibi şartlar istiyolar Bilgin varmı? Bu arada Türkiyeden istediğin bişi varsa sipariş alabilirim:))
canim benim fatma hanimda benim en iyi arkadasim dir onunla hayata dönüsüm ile ilgili anilarim var ben sürekli ona giderim ben aarau da kaliyorum o muttenzde praxsisi bern basele uzak degil arkadas gidebilir belkide gelmistir berneMerhaba arkadaslar.Gurbet kusu ve prenses 1345 in yazismalarini okudum da hem bir merhaba demek istedim hemde Isvicreye gelecek olan hamile arkadasa birsey söylemek istiyorum.Gurbetkusunun bahsettigi Türk kadin dogum doktoru benim cok yakin bir arkadasimin en yakin arkadasi.Eger Basele kadar gitmeyi göze aliyorsan ben Fatma hanimin(Jinekolog) telefonunu vs alirim arkadasimdan,hatta arkadasa da rica ederim yardimci olmasi icin.
Konuya pat diye girdim degil mi :) Cok öncelerden paylasimlarda bulunuyordum aslinda bende Bu sitedeki bu foruma ama yazmayali bayagi uzun zaman oldu.Adim Nazan,Solothurnda oturuyoruz.31yasindayim,8sendir Isvicredeyim.Matematik ögretmeniyim ama calismiyorum.1minik prensim ve birde dünya güzeli prensesim var.
Güzel ve devamli paylasimlar diliyorum
Iyi geceler
slm canim benim adim hacer ben önce baselde kaldim beakrligimda evlendim aarau ya yerleestim ailem hala baselde ben de burada esimin akrabalari var ailesi trde yasiyorlar calismiyorum 3 canavarla mesgulum kiim 11 yasinda ogullarim 8 ila 4 yasindalar amin hepinizin isterim tanismmak ne demek hacervvar trabzonlu oda gelirsem görmek isterim senide kendine iyi bak yarin isgunu erken kalk cam veletler oula bey de ise gidecek hadi kal saglicakla hayrili geclerGurbet kusu ismin ne bu arada,benim adim Nazan.Nicklerle yazismak zor oluyor.Ben aslen Izmirliyim.Ilk geldigimde kanton Berndeydik 3yildir Solothurndayiz.Burda cok fazla tanidigim yok acikcasi,arkadaslarim,cevrem hep daginik,farkli farkli sehirlerde yani.Ama senin burda arkadaslarin varmis,bir geldiginde tanismak isterim seninle ve de arkadaslarinla da hatta.Canim sagol,senin kuzularinida Allah bagislasin.Yaslari kac?Belki kizima arkadas da vardir hem:)Calisiyor musun,neler yapiyorsun?
Prenses1345,demek Isvicre isi yatti simdilik.Hayirlisi olsun be canim,bunda da vardir bir hayir.Icine sine sine dogumunu yap bebis biraz ele avuca gelir hem yeniden gelme durumunuz ortaya cikana kadar.Vakit buldukca foruma yazar kendinden ve bebisten haberler verirsen ben sahsim adina sevinirim canim.
Yine yorucu birgündü.Yarin bundan daha yorucu olacak.Cayimi icip uzanayim ben biraz.Görüsmek üzere arkadaslar
cocuklar ole canim bazen bizi cok sasirtiyorlar canim yas 35 benim diyom bend ebu kiz nuye gurbet kusu deyi duruyorr olsun sonunda yanlisi duzellettin olur canim gelecek olursam yazarim allah kolaylik versin sana calisacakmisin ne ypican cocuklari senHacer merhaba.Ya senin nickin gurbet güzeli ymis,ben niye gurbet kusu diyorsam:) okuyunca kendi kendime iyi güldüm valla :))Iki minik canavar bende de akil birakmadi valla yaa.Biraz önce 5yasindaki kizimla iyi bir kavga ettik.Düsünebiliyor musun,daha 5 yasinda hanimefendi ama laf bacak gibi.sürekli is yapiyormusum,onunla istedigi kadar cok oynayamiyormusum.Kardesi olmasaymis daha iyi olurmus benim cok vaktimi aliyormus.Beni güldprmeyi bir türlü basaramiyormus ve daha neler neler.Cevaplari verdim ama bir yandan da cok üzüldüm.Cocuk hakli ama bende hakliyim.Is hic bitmiyor,elimden geleni yapiyorum ama kizima ayirdigim zaman yinede ona yetmiyor.Suan vicdanim sizim sizim sizliyor inanir misin
Canim Solothurna gelirsen önceden yaz burdan telefonlasalim sonrada,firsat olursa az da olsa görmek isterim bende seni.
Bu arada kac yasindasin,ben 31.
Bu aralar temporär bürolar bayagi ariyor,is görüsmelerine gidiyorum geliyorum,günler cok yogun geciyor.Yarinda önemli bir telefon bekliyorum,hayirliysa olsun bakalim.
Görüsürüz,sende yaz oldu mu.Iyi geceler