- Konu Sahibi serapselen
yahu ne oldu bize boyle dagildik hemencecik??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse ugramamis galiba buralara!
aslinda sanal olarak istikrarli takildigim bir site olmamistir.....aktif olmadigi halde hala umudum var....;umarim; daha aktif olacagiz "isvicre de bulunan Türkler"olarak.
selam kizlarrrr isvicre baseldenim.bu topik basel topiginden islek mi?
cok nadir yaziyorlar galiba.
newlife sen türkiyedenmisin??
aradigin kisiyi bulursun ama soyad lazim belki o zaman kolay olur.tel nosuna falan ulasilabilir.tanimasakta.
evet nerde oldugunu bilmen yeterli bende kaybettigim arkadaslari bu sekilde bulmustum soyadini bilince bulmak kolay oluyor.benim enistenin soyadi da dündar kiz yozgatli olsa eniste akrabasimi diycem ama bizim eniste afyonlu.eyer ev yoksa cepi de gizli tutmamissa bulunur ben bir bakarim canim.Canım Alanyada yaşıyorum ben..Daha önce tatile gitmiştim ama 3 aylığına ..Aradığımın adı Onur Dündar..evde telefonu olduğunu sanmıyorum ama cepsiz duramaz..isviçrede cep numarası arayınca bulunabiliyomu?
evet nerde oldugunu bilmen yeterli bende kaybettigim arkadaslari bu sekilde bulmustum soyadini bilince bulmak kolay oluyor.benim enistenin soyadi da dündar kiz yozgatli olsa eniste akrabasimi diycem ama bizim eniste afyonlu.eyer ev yoksa cepi de gizli tutmamissa bulunur ben bir bakarim canim.