- 1 Eylül 2015
- 205
- 146
-
- Konu Sahibi Takimyildizi
Teşekkür ederim
Olsun canım devamMerhaba herkese
İsveç diyeti ikinci gün uygulama.
Sabah ki tartı sonucum 61.7 geldi. -300 gr la devam ediyorum. Elli küsürlü kilolara az kaldı.
tebrikler 2.5 gitmis bileGünaydın güzel kadınlarımıza
üçüncü gün bu menüyü uyguladım.
Sabah vakti: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle vakti: Haşlanmış ıspanak, 1 Domates ile1 meyve
Akşam vakti: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
sabah tartıldım veeeeee sonuccccc 60,5
Çok tşk ederimmm. Gitti vallahi çok mutluyum. Bakalım bir kaç güne ellileri görecek miyimtebrikler 2.5 gitmis bile
gayet guzel yanlis anlamayin beni bu kilolari 13 gun ard arda almadikki her gun kilo verebilerim cok normal bir surec baen kilo takilir, direnc olur sizi 2 gun tartidaki ayni rakam lutfen yildirmasin :) 4 gunde 2.3 harika genede insanlar bir ayda 2 kilo veremiyor zar zor veriyor. Yilmak yok yola devam :)4. Günden merhaba.
Sabah vakti: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle vakti: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç ve 25 gram yağsız beyaz peynir
Akşam vakti: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt
menüler zayıf geldi gözüme akşam yegemegine birde ton balığı ekledim. Ve tartıldım kiiiiiii yine 60,5. Maalesef bugün kilo değişimi yok
woww cok iyi 5 gunde harikaGünaydın kizlarrrrrrrBeşinci günümü tamamladım veeee eksileri gördüm yine. Şuraya ellili rakamları bırakalım artık. 59,8
Hahaaaaaa. Bende çok keyifliyim bugün. Kocamannn öptüm seni. Senin boy kilo nasilwoww cok iyi 5 gunde harikaben 5 gunde bu kadar verebilsem varya ivece gider herkesi ooperim :)
gunaydin canim, ben 171 - 61 kiloyum son zamanlarda asla bogazim durmuyo masa bile lezzetli gorunuyo gozumeHahaaaaaa. Bende çok keyifliyim bugün. Kocamannn öptüm seni. Senin boy kilo nasil