- 9 Mart 2015
- 59
- 57
- 48
- Konu Sahibi ferhan emir
Sütlü Türk kahvesi de iyi fikir, kahve tadı yumuşar en azından. Bugün benim 2. Günüm çok acıktım az önce ve akşam yiyeceğim meyveyi şimdi yedim, akşam sadece et ve salata yicem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün 61 ile başladım bugün 60.3 ile uyandım ve şu an 59,9 :) akşam yiyeceğim et ve salata ile beraber sabah uyandığım kilo ile uyurum yarın yine güzel eksilerle uyanırım inşallah. Gündüz yeşilçay içtim, akşam da yemekten sonra form çay içeceğim, 2. Gün olmasına rağmen hafif hissediyorum kendimieee kızlar anlatın bakalım dıyetle aranız nasıl kılo verebılıyomusunuz? cok zorlanıyormusunuz?
Kahvenin yaninda 1 kup seker var oda yetiyo 13. Gunu iple cekiyorum kac kilo vercgimi cok merak ediyorumBen de sade nescafe içiyorum, Türk kahvesi sert gelmiyormu aç karnına, ben de Türk kahvesi deneyeyim yarın. Bu arada çok güzel gitmiş kilolar, 13 gün dayanıp sonunda güleceğiz inşallah
Evlendiğimde 51 kiloydum, eşim de 2 çocuk annesi olsam bile beni zayıf görmek istiyor, ben de hep zayıf olmaya alışmıştım ama bu kış yemeği, çikolatayı fazla kaçırmışım, 5 kilo versem yeter. Bu diyete güveniyorum.aslında senın kılon cokta yokmus ya nıye kendıne ezıyet edıyon
tebrıkler canım cok ıyı gıdıyosunGünaydın kızlar. 2 gün bitti 3. Günümdeyim ve bu sabah -800 gr ile uyandım mucize gibi çok mutluyum. 2 günün toplamı 1,5 kilo, ne zamandır 60 ı bile zor görürken 59,5 kiloyum. Ben 5 kg versem yeter derken bu gidişle daha fazla kilo gidecek. Bu diyeti yapmayı planlayanlara tavsiyem hemen başlasınlar ben böyle başarılı bir diyet görmedim :) Bu sabah kızarmış ekmek yedim o bile fazla geldi, 2 günde mide küçülmüş sanki :)
Herkesin bunyesi farkli 2 gunde 3 kilo valla bravo bende basladigim gun regli olmustum 2 gun bas agrisi oldu ama gecti birakmadim sende istedigin kiloya kavusursun insallahArkadaslar dun basladm diyete uyanir uyanmaz tartiya ciktigimda 61.5 kiloydum simdi uyandigimda ciktim 58.6 inanamiyorum ya bir de adet oldum bugün sizce kotu etkiler mi
Ben de adet oldum diyetin ilk günü, bu dönem de daha mı kolay kilo veriliyor acaba, ayrıca tebrik ederim, ilk gün için mucize ötesi bir sonuç :) Adetin sorun olacağını düşünmüyorum.Arkadaslar dun basladm diyete uyanir uyanmaz tartiya ciktigimda 61.5 kiloydum simdi uyandigimda ciktim 58.6 inanamiyorum ya bir de adet oldum bugün sizce kotu etkiler mi
Çok iyi gidiyorsun, bence en az 5 kilo daha gider, ben bu diyeti bırakınca da yemek yiyebileceğimi düşünmüyorum :)Gunaydin arkadaslar bugun 5. gunum 4 gude 2.5 kilo gitti cok etkili bi diyet dahada gitcek inaniyorum
İnsallah ne kadar gitse kar valla cok mutluyum iyiki baslamisim bu diyeteÇok iyi gidiyorsun, bence en az 5 kilo daha gider, ben bu diyeti bırakınca da yemek yiyebileceğimi düşünmüyorum :)
Ben spor yapmiyorum tansiyonum cok dusuyor 13 gunden sonra spora baslayacagimBesonra
Ben de bu akşam spora başlayacağım, akşamları fazla acıkmıyorum, yemeğin üstüne form çay da içince mide baya dolmuş oluyor. Gece herkes uyuyunca leslie ile evde yürüyüş videosunu açıp onu yapacağım.
m spora başlayacağım, akşamları fazla acıkmıyorum, yemeğin üstüne form çay da içince mide baya dolmuş oluyor. Gece herkes uyuyunca leslie ile evde yürüyüş videosunu açıp onu yapacağım.