• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isveç diyeti

Bende acikmiyorum kendimide cok iyi hissediyorum erken yatiyorum uykuda vucudum dinleniyo sabah kahvemi iciyorum ve oglene kadar acikmiyorum bende tek sorun aksam basliyo bir iki saat bide bisey sorcam bir dilim salam var bazi ogunlerde salami ne kadar yiyorsunuz ben ac bitirlerden aldim onun bi dilimide cok az

Bende acikmiyorum kendimide cok iyi hissediyorum erken yatiyorum uykuda vucudum dinleniyo sabah kahvemi iciyorum ve oglene kadar acikmiyorum bende tek sorun aksam basliyo bir iki saat bide bisey sorcam bir dilim salam var bazi ogunlerde salami ne kadar yiyorsunuz ben ac bitirlerden aldim onun bi dilimide cok az
canım ben salam sevmedıgım ıcın yemedım ıstersen 2 dılım ye eger cok kucukse dılımlerı

89.5 basladim Az once tartildim 88.0 cok mutluyum boyle giderse super ben acikmiyorum sadece aksamlari halsizlik oluyo tansiyonum dusuyo sanirim aksam yemeginden once az bisey yiyorum bi dilim elma gibi siz kac kiloyla basladiniz kacinci gununuz

Günaydın. Ilk günü sorunsuz atlattım. Bugün -700 gr ile uyandım ama ilk gün şişlik gitmiştir diye düşünüyorum. Yarın sabah sabah bakalım ne kadar gidecek.Tek sorun regl oldum ve bademciklerim şiş, inşallah bünyem iflas etmez :)

-400 grm la herkese gunaydin bugün 5. Günüm giden kilo 3 ... 72.5 olmusum Hafta sonuna kadar 69 olurum diye düşünüyorum hadi bakalim hyirlsi

Merhaba kizlar bugun 4. gunum 3 gunun sonunda 2 kilo verdim kiyafetle tartiliyorum kiyafetsiz 1 kilo oynuyo
Birde sabah kahvesinde yanlislik yapiyormusum 2 Si biarada iciyordum onun kalorisi fazlaymis turk kahvesine dondum acikmiyorum artik.telefondan giremiyorum foruma sizdede oyle bi problem varmi hemen kapaniyor sayfa

Selam arkadaslar 24 yasindayim 61.5 kiloyum ben de bugun basladim diyete. Sabah sade nescafe ictim 1 tane kesme seker. Öğlen de 2 tane yumurta 1 domates yedim ispanak yemedim. Hergun yazacagim umarim verebilirim:(

Merhaba kizlar bugun 4. gunum 3 gunun sonunda 2 kilo verdim kiyafetle tartiliyorum kiyafetsiz 1 kilo oynuyo
Birde sabah kahvesinde yanlislik yapiyormusum 2 Si biarada iciyordum onun kalorisi fazlaymis turk kahvesine dondum acikmiyorum artik.telefondan giremiyorum foruma sizdede oyle bi problem varmi hemen kapaniyor sayfa
Ben de sade nescafe içiyorum, Türk kahvesi sert gelmiyormu aç karnına, ben de Türk kahvesi deneyeyim yarın. Bu arada çok güzel gitmiş kilolar, 13 gün dayanıp sonunda güleceğiz inşallah

Bu arada telefondan girince reklamlardan bakamıyorum ben, aşağıya kaydırayım derken reklam sayfası açılıyor, ben de tabletten giriyorum.

Back
X