- 1 Eylül 2014
- 157
- 61
- 123
- 37
- Konu Sahibi ferhan emir
canım sen kac kılo ıle basladınVe suan tartıldımm kilom74.9.hadi insallah hedef 60
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen kac kılo ıle basladınVe suan tartıldımm kilom74.9.hadi insallah hedef 60
![]()
Ben 77.8 ile basladim. Bugun sadece Öğlen yemek yedim o da tavuklu durumdu. Ama 3 ve 4. Gunki sabah yenilen ekmekleri yemicem o yüzden lavaşa göz yumdum :)) aksam icin Salata ve bir meyve yicemcanım sen kac kılo ıle basladın
ooo masaLLAH iyi kilo vermıssınBen 77.8 ile basladim. Bugun sadece Öğlen yemek yedim o da tavuklu durumdu. Ama 3 ve 4. Gunki sabah yenilen ekmekleri yemicem o yüzden lavaşa göz yumdum :)) aksam icin Salata ve bir meyve yicem
tartıldın mı pekiBugun ikinci gun sabah ilac almak icin bi tane yumurta yedim :--( yoksa diyeti birakcaktim bas agrisi oldu ama simdi iyiyim
Tartildim ayniyim hicbi degisiklik yok ama kendimi hafif hissediyorumtartıldın mı peki
Ilk gun biraz zor geciyor aksam 6 dan sonra gunduz hicbi sıkıntı yok aksam olunca mod dusuyor bende spor yapmiyorumvafacan bi oglum var o bana spor yaptiriyor zaten boyle bi diyetle sporda yapilmaz o zaman tansiyonum sifir olur ben kendimi cok iyi hissediyorum 2 gunu atlatinca gerisi gelir sanirimGünaydın. Bu sabah büyük bir hırsla kahvemi içerek başladım bakalım ne kadar yapabileceğim bu diyeti. Boyum 170 ve 61 kiloyum şuan, hedefim 55 olmak, 13 gün sonunda istediğim kiloya düşmemezsem başka bir diyetle devam edeceğim. Spor yapabileceğimi zannetmiyorum çünkü 2 çocuk annesi olduğum için tüm gün ev toparlamakla uğraşıyorum :) o bana spor oluyor zaten
İnşallah ben de bugünü atlatabilirim gerisi gelir nasıl olsa, tek sıkıntım çikolata çünkü gece bile kalkıp nutella kaşıklayıp uyuyorum son zamanlarda :)Ilk gun biraz zor geciyor aksam 6 dan sonra gunduz hicbi sıkıntı yok aksam olunca mod dusuyor bende spor yapmiyorumvafacan bi oglum var o bana spor yaptiriyor zaten boyle bi diyetle sporda yapilmaz o zaman tansiyonum sifir olur ben kendimi cok iyi hissediyorum 2 gunu atlatinca gerisi gelir sanirim
4. Gün ve 2,5 kilo gitmiş ne güzel, yazılanları okudukça gaza geliyorum. Tek başıma olsam hayatta yapamam da, buraya hergün yazmak için kendimi şartlandırdım, diyete uymak zorunda hissediyorum kendimi :) ve yalnız olmadığımı görmek motive ediyor.-200 gr la herkese gunaydın :) 75.5 dan 72,9 cok cok mutluyum ya harıka bı dıyet ınsallah hergun boyle gram gram olsada verırım bugun 4. gunum hepimize kolay gelsin