• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isveç diyeti

Iyi geceler kizlar bugun basladim bende 89.5 kilom bakalim ne kadar verebilecegim bugun hepsine uydum sadece aksam biftek yerine tavuk yedim benim gibi yeni baslayan arkadaslar varmi

Ben iki hafta önce başlayacaktım ama okul işleri nedeniyle bu haftaya kaydırdım evdeyim rahat rahat yapacağım inşallah. Ama bir sorunum var haşlanmış ıspanak :O o nasıl yenir?? yerine yapılabilecek şeyler var mı?

gunaydın kızlar cok mutluyum -900 gr vermısım 2 gunun arkada bıraktım bugun 3 gunum baslangıc 75.5 suan 73,1 super ya harıka hıssedıyorum kendımı

Herkese iyi geceler. Mesajların çoğunu okudum. Ben de uzun zamandır kilo vermek istiyorum ama hep yarıda bırakıyorum ve hiç veremiyorum. Sabah bu diyete başlıcam. Başlangıç kilomu yazarım ve hergün kilomu buraya yazacağım 13 gün boyunca.

Günaydın. Bu sabah büyük bir hırsla kahvemi içerek başladım bakalım ne kadar yapabileceğim bu diyeti. Boyum 170 ve 61 kiloyum şuan, hedefim 55 olmak, 13 gün sonunda istediğim kiloya düşmemezsem başka bir diyetle devam edeceğim. Spor yapabileceğimi zannetmiyorum çünkü 2 çocuk annesi olduğum için tüm gün ev toparlamakla uğraşıyorum :) o bana spor oluyor zaten

-200 gr la herkese gunaydın :) 75.5 dan 72,9 cok cok mutluyum ya harıka bı dıyet ınsallah hergun boyle gram gram olsada verırım bugun 4. gunum hepimize kolay gelsin

Günaydın. Bu sabah büyük bir hırsla kahvemi içerek başladım bakalım ne kadar yapabileceğim bu diyeti. Boyum 170 ve 61 kiloyum şuan, hedefim 55 olmak, 13 gün sonunda istediğim kiloya düşmemezsem başka bir diyetle devam edeceğim. Spor yapabileceğimi zannetmiyorum çünkü 2 çocuk annesi olduğum için tüm gün ev toparlamakla uğraşıyorum :) o bana spor oluyor zaten
Ilk gun biraz zor geciyor aksam 6 dan sonra gunduz hicbi sıkıntı yok aksam olunca mod dusuyor bende spor yapmiyorumvafacan bi oglum var o bana spor yaptiriyor zaten boyle bi diyetle sporda yapilmaz o zaman tansiyonum sifir olur ben kendimi cok iyi hissediyorum 2 gunu atlatinca gerisi gelir sanirim

Son düzenleme:
Ilk gun biraz zor geciyor aksam 6 dan sonra gunduz hicbi sıkıntı yok aksam olunca mod dusuyor bende spor yapmiyorumvafacan bi oglum var o bana spor yaptiriyor zaten boyle bi diyetle sporda yapilmaz o zaman tansiyonum sifir olur ben kendimi cok iyi hissediyorum 2 gunu atlatinca gerisi gelir sanirim
İnşallah ben de bugünü atlatabilirim gerisi gelir nasıl olsa, tek sıkıntım çikolata çünkü gece bile kalkıp nutella kaşıklayıp uyuyorum son zamanlarda :)

-200 gr la herkese gunaydın :) 75.5 dan 72,9 cok cok mutluyum ya harıka bı dıyet ınsallah hergun boyle gram gram olsada verırım bugun 4. gunum hepimize kolay gelsin
4. Gün ve 2,5 kilo gitmiş ne güzel, yazılanları okudukça gaza geliyorum. Tek başıma olsam hayatta yapamam da, buraya hergün yazmak için kendimi şartlandırdım, diyete uymak zorunda hissediyorum kendimi :) ve yalnız olmadığımı görmek motive ediyor.

Kizlaaaaaarr cok korkarak basladim tereddut ettim saglik acisindan ama sigarayi birakmamla 10 gunde 4 kilo alinca isler degisti (: bugun 5.gunum ve 5 kilo verdimm. Ve artik acikmiyorum :)

Back
X