- 10 Ocak 2015
- 71
- 39
- 48
- 34
- Konu Sahibi ferhan emir
K
kac kilo verdinevet başladım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kac kilo verdinevet başladım :)
Lahana diyetini anlatsana birazbende lahana diyeti yaptm 7 gun 4 kilo verdim ama hic spor yapmadm ara verince tekrar baslamak zor oldu hatta agladm :) isvec diyetini yapicam insallah yarin baslicam 69 kiloyumispnak ve sebzeler sadece haslanaraki yencek bana yardimici olun :)
Merhaba bende yarın başlıyorum inşallah ama motivasyona ve desteğe ihtiyacım var 80 kiloyum doğum kilolarım yapıştıK
kac kilo verdin
Bn cesaret edemiyorum ya .s metebolizma hizini dusuryomus. Iki yil kilo almiyomussun ama iki yildan snra aldgn kilolari bu sefer hc veremiyomussun flnlar filanlar. KararsizimMerhaba bende yarın başlıyorum inşallah ama motivasyona ve desteğe ihtiyacım var 80 kiloyum doğum kilolarım yapıştı
bir cay bardagi mercimek yiyebilirsin canimgunaydın kızlar bende bugun baslayacam dıyete ama ben et sevmıyorum bıftek yerıne balık yesem olur mu tecrubelı olan varmı aranızda
Bu diyetle mi kilo vermistin .s ya bn korkuyorum bunu uygulamayaMerhaba kızlar,ben 23yasindayim ve yaklaşik 100kilodan 69a düştüm ama aktif bir spor Hayatım oldugu icin kilomu göstermiyorum yani atletik bir yapım var. Ama bu aralar spora ara verdim fast food tükettim ve 76ya ulaştım. Bu diyete başlıyorum yarın. Birbirimize destek olalım lutfen. Sorularınız olursa mutlulukla cevaplarım onceki verdiğim kilolarla ilgili. Ayrıca Bfit antrenörü ve Lisanslı taekwonducuyum. Sporla ilgili sorularınızı da beklerim :)
Hayır canım. Kendim vermiştim yani hergun 2saat spor salonunda çalışıyordum ve de tatlıyı kestim ekmek asla ara sıra kendimi ödüllendirdim ama yaklaşık bir 30kilo verdiğim icin bünyem durdu. Isvec diyeti bana çok mantıklı geldi aslında kahvaltı yapmak cok önemli ama kahvaltıda alamadığımız protein ve karbonhidrati zaten öğle ve aksam alıyoruz. Ara ogun tüketmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum zaten. Vücûd leptin hormonu salgilayamiyor ve insülin direncimiz kirilamiyor 6ogun yediğimizde.Bu diyetle mi kilo vermistin .s ya bn korkuyorum bunu uygulamaya
spor yaptigin halde isveci denemen sasirtici geldi bna. baslayalim bakalm neler olcakHayır canım. Kendim vermiştim yani hergun 2saat spor salonunda çalışıyordum ve de tatlıyı kestim ekmek asla ara sıra kendimi ödüllendirdim ama yaklaşık bir 30kilo verdiğim icin bünyem durdu. Isvec diyeti bana çok mantıklı geldi aslında kahvaltı yapmak cok önemli ama kahvaltıda alamadığımız protein ve karbonhidrati zaten öğle ve aksam alıyoruz. Ara ogun tüketmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum zaten. Vücûd leptin hormonu salgilayamiyor ve insülin direncimiz kirilamiyor 6ogun yediğimizde.
Sadece spor yetmiyor ki uzun yıllar 3saate yakın çok ağır antremanlar yaptim milli sporcu oldugum icin bünyem alıştı bunlara. Oyle 1saat koşmak benim icin faydasız :)spor yaptigin halde isveci denemen sasirtici geldi bna. baslayalim bakalm neler olcak
haha bn bir saat kossam kurdan gibi olurumSadece spor yetmiyor ki uzun yıllar 3saate yakın çok ağır antremanlar yaptim milli sporcu oldugum icin bünyem alıştı bunlara. Oyle 1saat koşmak benim icin faydasız :)
Evet ben başladim 1saat tempolu Yürüdüm de.sabah kilom 77.8 idi bakalım yarın ne cikcakkızlar bugun basladınız mı
pekı salatanı nasıl yaptın ben taze sogan dere otu marol ve dometeslı yapmayı dusunuyorum daEvet ben başladim 1saat tempolu Yürüdüm de.sabah kilom 77.8 idi bakalım yarın ne cikcak
Ben sadece kıvırcık limon ve Zeytinyağı ile yaptım. Yanında da 2kucuk çeri domates. Ama et yerine tavuk yedim ben et yemiyorum.bırde ben kahvemı lıght sut le yapıyorum olur ınsallah
Light süt ile olacağını sanmıyorum. Cunku ya turk kahvesi yada Nescafé ama sade olacak diye yazıyor. Ben seker yerine bir Parça bitter çikolata yiyorum. Aynı sey kakao daha da yag yakıcı hattabırde ben kahvemı lıght sut le yapıyorum olur ınsallah