- Konu Sahibi ferhan emir
-
canım ben salam sevmedıgım ıcın yemedım ıstersen 2 dılım ye eger cok kucukse dılımlerıBende acikmiyorum kendimide cok iyi hissediyorum erken yatiyorum uykuda vucudum dinleniyo sabah kahvemi iciyorum ve oglene kadar acikmiyorum bende tek sorun aksam basliyo bir iki saat bide bisey sorcam bir dilim salam var bazi ogunlerde salami ne kadar yiyorsunuz ben ac bitirlerden aldim onun bi dilimide cok az
Tesekkurler canim ben sadece ispanak yemiyorum onun yerine semizotu yada brokoli yiyorumcanım ben salam sevmedıgım ıcın yemedım ıstersen 2 dılım ye eger cok kucukse dılımlerı
Insallah canim benim kilom cok fazla bu diyetden sonrada yediklerime dikkat edicem kurtulmak istiyorum artik kilolarimdanınsallah bu dıyet sayesınde yenıden 60 lı rakamları gorebılırım
Sende guzel vermissin insallah devami gelir soyle 8_9 kilo versek super olurbende 75.5 la basladım bugun 4. gunum 72.9 olmusum
hadi hayirli canim 2 gunu atlatinca alisiyosunSelam arkadaslar 24 yasindayim 61.5 kiloyum ben de bugun basladim diyete. Sabah sade nescafe ictim 1 tane kesme seker. Öğlen de 2 tane yumurta 1 domates yedim ispanak yemedim. Hergun yazacagim umarim verebilirim
Ben de sade nescafe içiyorum, Türk kahvesi sert gelmiyormu aç karnına, ben de Türk kahvesi deneyeyim yarın. Bu arada çok güzel gitmiş kilolar, 13 gün dayanıp sonunda güleceğiz inşallahMerhaba kizlar bugun 4. gunum 3 gunun sonunda 2 kilo verdim kiyafetle tartiliyorum kiyafetsiz 1 kilo oynuyo
Birde sabah kahvesinde yanlislik yapiyormusum 2 Si biarada iciyordum onun kalorisi fazlaymis turk kahvesine dondum acikmiyorum artik.telefondan giremiyorum foruma sizdede oyle bi problem varmi hemen kapaniyor sayfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?