- Konu Sahibi ferhan emir
-
Merhaba.Ben de bu diyeti bir türlü tamamlayamanlardanım.Ama bu kış kilo alma konusunda kendi rekorumu kırdım.En son 65 tim ve korkuma kaç gündür tartılmıyorum bile, üstelik tatlı şeyler yemeyi de fazla abarttım.Ama bir yerde kendime dur demem lazım.Yarın sabah kısmetse yeniden başlayacağım.Umarım bu defa başarılı olurum.Gün gün buraya yazmak ve sizlerin yazdıklarını okumak bana motivasyon sağlayacak gibi geliyor Herkese kilo verme yolunda başarılar diliyorum
Maalesef başlayamadımMerhabalar,
Başladınız mı diyete durum nedir bakalım ?
Derya Hanım ??? Nerdesiniz :/Maalesef başlayamadımregl oldum ve misafirliğe gittim, misafir aldım.Yarın kesin başlayacağım ve sabah buraya yazacağım başladım diye kahvemi içerken söz veriyorum :)
Merhaba kızlar, bende bir çoğunuz gibi kilolarımdan şikayetçiyim. Bu kış kendi kişisel rekorumu kırarak 65.5 gördüm
Yediklerime dikkat ederek sirkeli su falan derken zorda olsa 62.5 düştüm.55 olmak istiyorum.Ama 62.5 ta takılı kaldım 10 gündür gram gitmiyor haliyle motivasyon namına birşey kalmadıBende isveç diyetine başmalak istiyorum birbirimize destek olup motive edecek diyet arkadaşı arıyorum ki hedefimize ulaşabilelim inşallah fakat aklıma takılanlar var. Şekersiz çay - bitki çayı içemiyor muyuz hiç?? ayrıca salam yemiyorum yerine alternatif ne olabilir??
Günaydın.Buradayım kahve hazırladım kendime şimdi.sabah 66.7 kg tartıldım.Mecburum bu diyeti yapmaya.ilk hedef 60 sonra ne kadar verirsem karDerya Hanım ??? Nerdesiniz :/
Öncelikle burda olmanıza çok sevindim :) Kadın dayanışması :) Bence 3 ü bir arada çok büyük bir değişim yaratmaz zaten işveç de de kahveyi tek şekerli veriyor ondan sorun olacağını sanmıyorum. Bir de şunu önerebilirim size, Nestle Nesfit in tam tahıllı barları var çikolatalı/çilekli falan onlarla da kahvaltı yapabilirsiniz sabahları şekeriniz çok düşük oluyor diye. Tabii bunlar işveç diyetinde yok benim diyetim de varBende şöyle bir sorun var.Sabahları şekerim acayip düşük oluyor ve başım dönüyor.Her sabah 3 ü bir arada kahve içerek anca kendime gelebiliyorum.Bu diyette de kendimi fazla zorlamayıp sabahları 3 ü bir aradayı içmeye devam edeceğim.Akşamları da 5 te en son yemeği yerim diye planlıyorum
Merhabalar,
Eğer kilo vermen durduysa benim sana verebileceğim en güzel tavsiye vücudu şaşırtman olur. Şöyle açıklayayım diyelim ki her sabah 9 da kahvaştı yapıyorsun 13 de öğle yemeği ve 5 de akşam yemeği yiyorsun, bugunden itibaren kahvaltı öğünün 12 ye al öğle yemeğini atla en son yemeği de akşam 16 da yeumarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
bitki çayı şekersiz çay konusunda da gelince evet isveç diyetine göre içemiyoruz nedenini hala anlayamasamda...
salam yerine aynı miktarda jambon ya da ince bir dilim haşlanmış yumurta olur diye düşünüyorum sonuçta hepsi protein hatta yumurta ve jambon salamdan çok çok daha sağlıklı ama işveç bu vardır bir bildiği diyorum :)
Ayrıca sana arkadaşlık da edebilirim diyet konusunda :) geçen pazartesi diyete başladım ben de bugün sekizinci günüm ama isveç yapmıyorum, kafamın bildiğini yapıyorum diyebiliriz kısaca :)
İnşallah canım benim ama inanın içimizde en zor benim işi dedim ya 25 kilo vermeye çalışıyorum ben :/ 3 kilosu gitti işte tabii bu bir başarı sayılırsa :)Merhaba @perizali35
Öncelikle tavsiyelerin için çok teşekkür ederim çalıştığım için öğün saatlerimi değiştiremiyorum malesef öğün sayımı da 2.ye düşüremem dayanamam
Bugün isveç diyetine başladım 62.5 ile. Şuana kadar fena sayılmaz ama yeşil çay içiyorum tabi ki şekersiz.Isveç diyetini yapıyorum ama biraz esnetebilirim. Bakalım sonuçlar nasıl olacak
Senin nasıl gidiyor diyet? Nasıl yapıyorsun diyetini? bir hafta da sonuçlar nasıl?
Rabbim bizlere irade güç kuvvet versin inşallahen kısa zamanda istediğimiz kilolara ulaşırız inşallah
İnşallah canım benim ama inanın içimizde en zor benim işi dedim ya 25 kilo vermeye çalışıyorum ben :/ 3 kilosu gitti işte tabii bu bir başarı sayılırsa :)
Şöyle yapıyorum ben; Sabahları şekersiz kahve ile başlıyorum güne saat 10.30 gibi bir iki tane ceviz atıştırıyorum, öğle yemeğinde çorba, yağsız tuzsuz salata yiyorum eğer ana yemek olarak çalıştığım yerde ızgara bir şeyler çıkarsa onu da yiyorum ama tencere yemeği ya da yağlı bir şeyler çıktı mı salata ve çorbaya devamakşamları da et tavuk balık ya da yoğurt yiyorum, hangisini yersem yiyeyim miktarda 250 gr ı geçmiyorum ve tuz yağ kesinlikle eklemeden pişiriyorum.
Güniçinde de 2,5 litre su + şekersiz çay ve 2 fincan kahve içiyorum. Ve malesef henüz spor yapmıyorum :/
Bir hafta da 3 kilo mu bu nasıl başarı sayılmazdarısı başıma başımıza cümleten. Bende spor yapmıyorum ya malesef tamam az yiyorum fakat sporsuz çok zor oluyor verilmiyor ama spor da bende yok yani yapmıyorum nedense
Bilmyorum ya sanki daha hızlı zayıflamam gerekiyormuş gibi hissediyorumamiiinnn canım nice 3 kilolara olsun iniallah. ben şöyle bi 7 8 kilo versem o zaman başlayacağım hafif hafif spora çünkü sıkılaşmak da görseli çok değiştiriyor 2 kilo veriyorsun ama sıkı bir vücutta 4 kilo gibi görünüyor. Bende yazılıp yazılıp hiç devam edemedim şimdiye kadar da bakalım inşallah şeytanın bacağını kıracağız bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?