• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsveç diyeti

esra1928

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2024
23
4
1
25
Evet bacılar İsveç diyetine başlıcam inşallah günlük tutmak istedim hergün buraya yazıcam 13 gün sonunda kaç kilo vericez bakalım 84 kiloyum 50 gün oldu doğum yapalı boş su içerek sütümü azaltmıcm inşallah bebeğime mama takviyeli gidiyorum zaten benimle beraber kilo vermek isteyenler günlüğüme katıla bilir sabah yani 09/03/2025 sabahı diyetimize başlıcam haydi bismillah

Sabah : 1 Fincan kahve ve 1 Kesme şeker
Öğle : 2 adet katı yumurta ve 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam : 1 biftek (200 gram kadar) zeytinyağlı ve limonlu 1 porsiyon yeşil salata

Evet bacılar İsveç diyetine başlıcam inşallah günlük tutmak istedim hergün buraya yazıcam 13 gün sonunda kaç kilo vericez bakalım 84 kiloyum 50 gün oldu doğum yapalı boş su içerek sütümü azaltmıcm inşallah bebeğime mama takviyeli gidiyorum zaten benimle beraber kilo vermek isteyenler günlüğüme katıla bilir sabah yani 09/03/2025 sabahı diyetimize başlıcam haydi bismillah

Sabah : 1 Fincan kahve ve 1 Kesme şeker
Öğle : 2 adet katı yumurta ve 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam : 1 biftek (200 gram kadar) zeytinyağlı ve limonlu 1 porsiyon yeşil salata
Bende yarın başlamayı düşünüyorum kimse benimle yapmadığı için çabuk bozuyorum geri 🤦‍♀️

Bende yarın başlamayı düşünüyorum kimse benimle yapmadığı için çabuk bozuyorum geri 🤦‍♀️
Şuan beraber başlayalım inanın çok mükemmel gidiyo ama ben bi tık değiştirdim bu diyeti 8 den sonra akşam ağzıma yiyecek hiçbirşey kullanmıyorum şekerli hiçbir şey kullanmıyorum bol su sabah uyanır uyanmaz bir kahvemi içiyorum her gün mutlaka iki yumurta bir tane domates bir salatalık birazcık da köy peyniri bunu öğle yemeği olarak yiyorum akşam da 7:30 sekiz gibi daha da ağzıma bir şey sürmüyorum şu an çok güzel ilerliyorum

Back
X