Sorma canım ya o kadar sinir bozucu ki hiçbir kıyafetim olmuyor. Bu 6 kilo beni baya mutlu etti. Bir çok test yaptırdım çünkü beslenme şeklimde bir değişiklik yoktu. Sadece fsh/ lh 1 den küçüktü. O kiloya neden olabilir dedi dr. Bir yandan da onu takip ediyoruz. Sen neden aldın 15 kilo?
Sorma canım ya o kadar sinir bozucu ki hiçbir kıyafetim olmuyor. Bu 6 kilo beni baya mutlu etti. Bir çok test yaptırdım çünkü beslenme şeklimde bir değişiklik yoktu. Sadece fsh/ lh 1 den küçüktü. O kiloya neden olabilir dedi dr. Bir yandan da onu takip ediyoruz. Sen neden aldın 15 kilo?
üniversiteye basladığım yıl almıstm canm arkadaslarla yemekler abur cuburlar cok feneydım ama doktor miğde kanseri olcaksın demişti o derecetydim sükür verdim ama bi on daha gtsin istiyorum .s
üniversiteye basladığım yıl almıstm canm arkadaslarla yemekler abur cuburlar cok feneydım ama doktor miğde kanseri olcaksın demişti o derecetydim sükür verdim ama bi on daha gtsin istiyorum .s
çok kilolu değilim
165 boyunda 65 kg mım..L beden alırım bol gelir M beden alırım dar gelir..şu isveçi denesem acaba metabolizmamın içine etmiş olurmuyumki?? diyete başlıcak olanlar bana ulaşşın lütfen..olmadı bireysel face de görüşüp gaz verelim akşamları..diyetisyenler bunu için var..gaz vermek için.yardım yardım yardım !!
benım bugun 4 gunumm zorlanıyorum ama devam edıyorumm ılk 6 gunde bırakılıyor bakalım napıcam 2 gunde 1500 kg verdımm .lısteye uyuldugunda kg verdırıyorr.