• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

Kızlar bu diyetteki malzemeler sizce mevsime uygun mu? Bence herşey zamanında güzel. Ağustos ayının ortasında ıspanak yemek biraz garip bence. :40::42:

olmuyorr olmuyorrr olmuyorrr herkes kendini salmış durumda yada topice girip yazmıyorsunuz :20::20::20::19::19: ben hasta hasta geliyorum ne oldu ne bitti diye gerçi ateşim düştü sadece biraz halsizlik var henüz kahvaltı yapmadım bugun bile başlayabilirim diyete ... bu topicteysek eğer fırsat buldukça girmeli bilgilendirme yapmalı konuşmalı ve birbirimize destek vermeliyiz, yoksa herkes girer bi iki bişey yazar çıkar bi daha gelmez

olmuyorr olmuyorrr olmuyorrr herkes kendini salmış durumda yada topice girip yazmıyorsunuz :20::20::20::19::19: ben hasta hasta geliyorum ne oldu ne bitti diye gerçi ateşim düştü sadece biraz halsizlik var henüz kahvaltı yapmadım bugun bile başlayabilirim diyete ... bu topicteysek eğer fırsat buldukça girmeli bilgilendirme yapmalı konuşmalı ve birbirimize destek vermeliyiz, yoksa herkes girer bi iki bişey yazar çıkar bi daha gelmez

toparlanmana sevindim cnm sen istersen 2 gün daha dinlen yıpratma kendini

bu gün tartıda 62,0 gördüm çok mutluyum 10 günde 3 kilo vermiş oldum kalan pazar günü bitiyor diyetim o gün son kez tartıya çıkıp pazar gününü kendime ödül ilan edip pazartesi - salı günü ayran detoksunu uygulayacağım sonrada eşime eşlik edip 1000 kalori diyetiyle devam edicem 1 ay sonra tekrar isveçe geçip tekrar kalan kilomu vermeyi hedefliyorum inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh

toparlanmana sevindim cnm sen istersen 2 gün daha dinlen yıpratma kendini

bu gün tartıda 62,0 gördüm çok mutluyum 10 günde 3 kilo vermiş oldum kalan pazar günü bitiyor diyetim o gün son kez tartıya çıkıp pazar gününü kendime ödül ilan edip pazartesi - salı günü ayran detoksunu uygulayacağım sonrada eşime eşlik edip 1000 kalori diyetiyle devam edicem 1 ay sonra tekrar isveçe geçip tekrar kalan kilomu vermeyi hedefliyorum inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh

yok zaten yapamadım annem antibiyotiklerin var başlarım isveçine dedi :18::18::18::9::9::57::57::57: tamamen iyileşince başlıcam artık...10 günde 3 kilo verdyisen eğer demekki sıkı yapsan 6-7 gidicekti

yok zaten yapamadım annem antibiyotiklerin var başlarım isveçine dedi :18::18::18::9::9::57::57::57: tamamen iyileşince başlıcam artık...10 günde 3 kilo verdyisen eğer demekki sıkı yapsan 6-7 gidicekti

evet cnm haftasonu kaçamaklarım olmasa iyidi ama oldu :) olsun buda güzel..

annen haklı 2 gün sonra isveç :))))

canım çok haklısın. birbirimize destek vermeliyiz.
bu arada kızlar acı çehre tohumunu duydunuz mu? bir nevi detoks. bağırsakları temizliyormuş. bir günde 3-4 kilo kadar gittiği oluyormuş. tabi bu 3-4 kilo yağ değil. ama olsun tartıda eksik çıkmak insanı motive ediyor. ben bugün aldım az önce de çiğneyip yuttum:) gelişmelerden sizi haberdar edicem :)

bu arada kızlar acı çehre tohumunu duydunuz mu? bir nevi detoks. bağırsakları temizliyormuş. bir günde 3-4 kilo kadar gittiği oluyormuş. tabi bu 3-4 kilo yağ değil. ama olsun tartıda eksik çıkmak insanı motive ediyor. ben bugün aldım az önce de çiğneyip yuttum:) gelişmelerden sizi haberdar edicem :)

ben hiç duymamıştım tadı nasıl?

ahh ahh benim derdim wc çıkamama zaten mutlaka denicem peki nasıl kullanıcam?

yemekten 20 dk sonra 3-4 tanesini çiğneyip yutuyorsun ilk gün. ondan sonra 15 gün sabah 1 akşam 1 yada sadece akşam 2 tane çiğneyip yutuyorsun. ama bunu yuttuktan sonra tuvaletten çıkamıyorsun uyarayım :) sen yinede iyice bi araştır canım. hastanelik olanlar da olmuş çünkü:)

kızlar merhaba aşkıma kavuştum netim de sorun var giremiorm onun için diyet yapmıodm 1 haftadr feci abarttım tabiki her zmanki gibi yarın hiç acele etmeden yavaş yavaş uygulayacagım dukana başlıorm kitapı 2 kere okudum bititrdm bakalım uygulaması nasıl olacak:)özledim seni gözdecim sizleride kızlar öpüorm sonra girerse net girecegim

ramazanda olmuo duygu be,ben yapamiorum yani,illaki ailemle masaya oturmak zorundaim we turlu turlu yemekler... BİDE Spora falan da gidemiorum,butlerime cok az kaldi paso masa basinda.biktim artik gercekten biktim

evet canım ramazan sebebiyle bende bıraktım gibi. az da olsa dikkat etmeye çalışıyorum olsun artık napalım. kaldığımız yerden devam ederiz.
acı çehrenin tartıdaki etkisini bilemiyorum henüz canım. çünkü yarın iftardan önce tartılmak isityorum. tartılır tartılmaz yazıcam buraya

merhaba kizlar bende isvec diyetinde 7. gunum sifremi unuttugum icin daha once giremedim siteye ama surekli takipteydim.ben 65 kiloyla basladim bu sabah 62 kiloydum.boyum 160 ve yaglarimin hepsi gobegimde birikmis durumda bu arada iki tanede cocugum var.:nazar:cok diyet denemem oldu ama hepsi oglene kadar surdu ama bu diyete cok kararli basladim artik cok bikmistim kilolardan belki cok abarti yoktu kilom fakat gobegim sis gezmekten utaniyordum cok hantaldim disari bile cikmak istemiyordum surekli esofman giyiyordum.birgun incecik zayif anneleri gordum parkta benim ne eksigim var diye dusundum ve basladim diyete. diyette fazla kacamak yapmadim kahveyi sevdigim icin gunde iki tane ictim hemde sutlu sekerli baskada oyle buyuk kacamagim olmadi cok zorlanmadimda artik midem kuculdu galiba bugun zorlanacagimi dusunmustum tek ogun cunku ama bugun daha kolay gecti.esim kiziyor bana hasta olacaksin yemegini ye diye fakat ben kararliyim 13 gunu tamamlayacagim insallah 13 gunun sonunda 60 in altina duserim daha sonra dukana devam edecegim orda ideal kilom 57 cikiyor testte insallah 57 olurum.bu arada ben canadada yasiyorum sizi geriden takip edecegim 7 saat fark var cunku.herkese iyi diyetler arkadaslar birbirimize destek olup bu isveci yenelim kizlar :9::9::9:

aa bir günde 3-4 kilomu :53::53::53: aktardamı satılıyor? nasıl bişey? anlatırmısın biraz

Back
X