Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bu diyetteki malzemeler sizce mevsime uygun mu? Bence herşey zamanında güzel. Ağustos ayının ortasında ıspanak yemek biraz garip bence.![]()
kızlar çok mutsuzum çok büyük bir hata yaptım. bir koca, dev tabak makarna yedim(
ben son zamanlarda iice sapittim kizlar.korkumdan tartiya cikamiorum.
olmuyorr olmuyorrr olmuyorrr herkes kendini salmış durumda yada topice girip yazmıyorsunuzben hasta hasta geliyorum ne oldu ne bitti diye gerçi ateşim düştü sadece biraz halsizlik var henüz kahvaltı yapmadım bugun bile başlayabilirim diyete ... bu topicteysek eğer fırsat buldukça girmeli bilgilendirme yapmalı konuşmalı ve birbirimize destek vermeliyiz, yoksa herkes girer bi iki bişey yazar çıkar bi daha gelmez
toparlanmana sevindim cnm sen istersen 2 gün daha dinlen yıpratma kendini
bu gün tartıda 62,0 gördüm çok mutluyum 10 günde 3 kilo vermiş oldum kalan pazar günü bitiyor diyetim o gün son kez tartıya çıkıp pazar gününü kendime ödül ilan edip pazartesi - salı günü ayran detoksunu uygulayacağım sonrada eşime eşlik edip 1000 kalori diyetiyle devam edicem 1 ay sonra tekrar isveçe geçip tekrar kalan kilomu vermeyi hedefliyorum inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh
yok zaten yapamadım annem antibiyotiklerin var başlarım isveçine dedi :18::18::18:tamamen iyileşince başlıcam artık...10 günde 3 kilo verdyisen eğer demekki sıkı yapsan 6-7 gidicekti
olmuyorr olmuyorrr olmuyorrr herkes kendini salmış durumda yada topice girip yazmıyorsunuzben hasta hasta geliyorum ne oldu ne bitti diye gerçi ateşim düştü sadece biraz halsizlik var henüz kahvaltı yapmadım bugun bile başlayabilirim diyete ... bu topicteysek eğer fırsat buldukça girmeli bilgilendirme yapmalı konuşmalı ve birbirimize destek vermeliyiz, yoksa herkes girer bi iki bişey yazar çıkar bi daha gelmez
canım çok haklısın. birbirimize destek vermeliyiz.
bu arada kızlar acı çehre tohumunu duydunuz mu? bir nevi detoks. bağırsakları temizliyormuş. bir günde 3-4 kilo kadar gittiği oluyormuş. tabi bu 3-4 kilo yağ değil. ama olsun tartıda eksik çıkmak insanı motive ediyor. ben bugün aldım az önce de çiğneyip yuttum:) gelişmelerden sizi haberdar edicem :)
ben hiç duymamıştım tadı nasıl?
tadı berbat canım. ama çok etkili tuvalete çıkamama problemi yaşayanlar kesinlikle denemeli.
ahh ahh benim derdim wc çıkamama zaten mutlaka denicem peki nasıl kullanıcam?
boşver canım. bende aynı durumdayım ama vazgeçmedim. devam etmeliyiz.
ramazanda olmuo duygu be,ben yapamiorum yani,illaki ailemle masaya oturmak zorundaim we turlu turlu yemekler... BİDE Spora falan da gidemiorum,butlerime cok az kaldi paso masa basinda.biktim artik gercekten biktim
canım çok haklısın. birbirimize destek vermeliyiz.
bu arada kızlar acı çehre tohumunu duydunuz mu? bir nevi detoks. bağırsakları temizliyormuş. bir günde 3-4 kilo kadar gittiği oluyormuş. tabi bu 3-4 kilo yağ değil. ama olsun tartıda eksik çıkmak insanı motive ediyor. ben bugün aldım az önce de çiğneyip yuttum:) gelişmelerden sizi haberdar edicem :)