• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

kızlar nasılsınız dıyet nasıl gdıor :) ben hc bıse yemıorum sporda yapmama ragmen gram gram vereblıorm neyse bunada sukur son 5 kılom kaldı sabredıcem :)

hanımlar burdaki herkezi çok iradeli gördüm banada destek olursanız sevinirim fakat şu çizelgeyi bir türlü yapamadım ben yaf :(

diyet gruplar ılan bi bölüm varya orada bi topik var orda yazıyo cnm hosgeldin boy ve kilo kaç?

baktım ama bir tüelü kopyala yapıştırı yapamadım neyse boy 1,64 kilom 65 göbek ve feci basen sorunum var.58 kiloya inmek hedefim.benim tek sorunumda tüp bebek tedavilerinden kalan kilomu ne yaparsam yapayım 63 ün altına indirememek bu diyetle hiç olmazsa 60 kilo olmak hedefim.

Ben 11 gün yapabildim.ve 5.5 kilo verdim.ama bugün dayanamayıp diyeti bıraktım.84.5 tan 79 a düstüm.Sizce nasıl ? Aslında iyi kilo verdigimi düsünüyorum.ama.daha baya vermem gerek.Boyum 160 ve yaşım kücük !

misafirim vardı benim..
toplamda 5 çocuk ev alt üstü oldu..
kilom 77.. çizelge yapmaya utanıyorum be ne yazıcam 2.6 kg lost mu peeeh...

niye utanıyosun kızz ammaan nolcak hem gördükçe gaza gelirsin azmet ve kaçamak yapma canm bak nasıl veriyosun :)) tatlı yigenlerimi kocaman öp :)

benimde yarın 10. günüm,
boyum 163, kilom 54 e çıkmıştı, bugüne kadar 47-48 kiloydum hep ve 7 kilo fazlalık beni bir anda şişirdi..
10. güne geldim, 5 kilo verdim, 3 günde 1-1,5 daha veririm gibi geliyo, üstünede ayran detoksu yapmayı düşünüyorum tabi işe yarıyorsa kesin..
umarım herkes şipşak kilolarından kurtulur, herkese kolay rejimler dilerim:56:

bu gün ilk günüm her zaman karnım tok uyanan ben feci aç uyandım sanırım psikolojik
:56:
1 fincan çay
1 katı yumurta
ben listeye uygun şekilde menüyü değiştirmek istiyorum çünkü haşlanmış ıspanak ve haşlanmış balığı asla yiyemem birde salam benim besin listemde yok çünkü bizim memlekette sağlıklı ürettiklerine inanmıyorum

benimde yarın 10. günüm,
boyum 163, kilom 54 e çıkmıştı, bugüne kadar 47-48 kiloydum hep ve 7 kilo fazlalık beni bir anda şişirdi..
10. güne geldim, 5 kilo verdim, 3 günde 1-1,5 daha veririm gibi geliyo, üstünede ayran detoksu yapmayı düşünüyorum tabi işe yarıyorsa kesin..
umarım herkes şipşak kilolarından kurtulur, herkese kolay rejimler dilerim:56:

merhaba acaba 10. gune gelene kadar dıyetle beraber spor yaptınızmı yaptysanızda ne sıklıkla acaba ? cnku bende isveç uygulamadm kendıme has bı dıyet uyguladm eger sporsuz verdysen 10 gunde ısvece baslıcam :)

merhabaa:) bende yarin bu diyete basliyorum umarim sizler gibi iyi bir sonucla bitiririm bu iki haftayi yorumlariniz ve motivasyonunuz harika. aslinda bu yaziyi yazdikdan sonra size karsida sorumlu hissedicegimden cok umutluyum :)

merhaba acaba 10. gune gelene kadar dıyetle beraber spor yaptınızmı yaptysanızda ne sıklıkla acaba ? cnku bende isveç uygulamadm kendıme has bı dıyet uyguladm eger sporsuz verdysen 10 gunde ısvece baslıcam :)

hayır spor hiç yapmadım..minimum 2 litre su içtim hergün(bazı günler 3 litreyi bulmuştur)..kendi yöntemimle yaptığım diyetle hiç kilo verememiştim ama isveçte 5 kilo gitti..yarın 11. günüm az kaldı benim:)

hanımlar dün başladım isveç diyetine sabah kalktığımda tartılmıştım 65,0 ken bu gün 63,9 ben diyetin yanında 45 dk aerobik yapıp bel,alt karın ve üst karın egzersizleride yapıyorum tavsiye ederim ....

Back
X