Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar dun yazılarınızı okudum ve bırbırınızı böyle teselli etmenız cok hosuma gttı normalde bende kendıme özgü bir diyet uyguluyorum . ben bugune kadar hep 45 kıloydum ama depresyon ılacı kullandm 2 yıl kadar ve ne yedıklerıme dkkat ettm nede spor yaptm tam bır tatlı bagımlısıydm . ve 15 kılo aldm . en son bu yaz durumumun farkına vardm erkek arkadasm havuza gdelım dedıgnde bıkınıde kendımı görene kadar hersey normaldı yanı smdı anormal kılolarıma takmıs durumdaım . dıorum kı nasıl bu kadar rahatken böle pskolojm bozuldm boyum 1.60 fılan . kısın bir sure spora gttıkten snra bu 20 gun ıcınde 58 den 51 e dustum . spor salonuna gttım ve neredeyse hc bıse yemedm . suan sporu bıraktm ewde bısıklet cevırıyorum ve aksamları yürüyüş yapıyorum dun mesela sabah süt içtim oglen yogurt yedım aksamda bıkaç meyve o kadar ama 51 de sabıtım . sızın sohbetınız cok hosumA gttı ve aranıza katılmya karar verdm gordum kı bıde bı dıyet gercekten işe yarıyor. buarada psıkolojımı bozan da dış etkenler benı uzun sure 45 görüp 60 grdukten snra ayy sana nolmuss dıyen ınsanlar. boyumu tam bılmıorum belkı daha kısadr onunda etkısı buyuk tabi .. öle ıste kızlar artık sızınleım bende merhabalarr :)
iremcim bende daha kaçamak yapacak şeyler yemiyecegim regly ilk günü tatlı istegi fazla olunca birde misafir eklenince öyle oldu ama bugün dengeleyecegim inş.
canım günaydın ben 1 saat sabah yürüyüşü ,1 saat callanetics, 1 saat akşam yürüyüşü yapıorm ama yürüdüğüm yol bir saatti geçecek bir yol ben artık hız kazandım 1 saatte gidip geliorm:)
kızlaar ben martta 102 kiloydum bugün artık 93 le 92 arasındayım sizce belli oluyor mu verdiğim kilolarEki Görüntüle 469429 Eki Görüntüle 469430 Eki Görüntüle 469431
kızlaar ben martta 102 kiloydum bugün artık 93 le 92 arasındayım sizce belli oluyor mu verdiğim kilolarEki Görüntüle 469429 Eki Görüntüle 469430 Eki Görüntüle 469431 [/QUOTE
,
ilk fotoda(etekli olanda) 93 civarındayım 2. cde 102 ym mart ayıydı diğeride 95 kiloyum nasıl sizce belli oluyor mu
tabiki belli oluo canım insan 1 kilo bile verse bir yerlerden gidio ki sen 10 civarı vermişsn maşallah:)
kızlar sızın cvbınızı beklıorum daha hcbıse yemedm :) sabah kahvesı yerıne süt içsem olurmu ?
öncelikle hoşgeldin canım bence süt de içebilirsin protein ne gzl yag yakımın daha hızlı olur tam yaglı olmasın ama sütün