• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

melikecim cok sevindim. ama bugun pasta falan yok daha dengeli seyler artik.
ben de dun iftarda bulgur pilavi da yedim en sevdigim pilav ya turkiye nin gururu bence bulgur canim benim:54: bi de bizim evde bi tek ben oruc tutuyorum, annem babam falan hic tutmaz.
bundan sonra da melike gibi yapicam, isvec in ana hatlari yani sahurda yumurta domates salatalik, aksama da et ya da balik ve salata. bu iftarda etimi salatami yedikten sonra kosarak dislerimi fircalayip sonra da naneli sakiz cigniycem. kacamaga yer yok

ya amanciaaa adini unuttum senin de, o ne tatli cocuklar yahu. bak ben uyuzum artik anlamissinizdir kimsenin veledine de tatli matli demem, yolda cocuk sevmem ama bu bebeler balli borek resmen:56:

gunaydin bebekler 35 dklik spor yaptim araliklarla. 2 agustosta eski arkadaslarimla bulusucam o zamana kadar gaza geldim.

melike sen ne kadar ve nasil spor yapiyosun bebek anlatir misin?

canım günaydın ben 1 saat sabah yürüyüşü ,1 saat callanetics, 1 saat akşam yürüyüşü yapıorm ama yürüdüğüm yol bir saatti geçecek bir yol ben artık hız kazandım 1 saatte gidip geliorm:)

iremcim bende daha kaçamak yapacak şeyler yemiyecegim regly ilk günü tatlı istegi fazla olunca birde misafir eklenince öyle oldu ama bugün dengeleyecegim inş.

merhaba kızlar dun yazılarınızı okudum ve bırbırınızı böyle teselli etmenız cok hosuma gttı normalde bende kendıme özgü bir diyet uyguluyorum . ben bugune kadar hep 45 kıloydum ama depresyon ılacı kullandm 2 yıl kadar ve ne yedıklerıme dkkat ettm nede spor yaptm tam bır tatlı bagımlısıydm . ve 15 kılo aldm . en son bu yaz durumumun farkına vardm erkek arkadasm havuza gdelım dedıgnde bıkınıde kendımı görene kadar hersey normaldı yanı smdı anormal kılolarıma takmıs durumdaım . dıorum kı nasıl bu kadar rahatken böle pskolojm bozuldm boyum 1.60 fılan . kısın bir sure spora gttıkten snra bu 20 gun ıcınde 58 den 51 e dustum . spor salonuna gttım ve neredeyse hc bıse yemedm . suan sporu bıraktm ewde bısıklet cevırıyorum ve aksamları yürüyüş yapıyorum dun mesela sabah süt içtim oglen yogurt yedım aksamda bıkaç meyve o kadar ama 51 de sabıtım . sızın sohbetınız cok hosumA gttı ve aranıza katılmya karar verdm gordum kı bıde bı dıyet gercekten işe yarıyor. buarada psıkolojımı bozan da dış etkenler benı uzun sure 45 görüp 60 grdukten snra ayy sana nolmuss dıyen ınsanlar. boyumu tam bılmıorum belkı daha kısadr onunda etkısı buyuk tabi .. öle ıste kızlar artık sızınleım bende merhabalarr :)

merhaba kızlar dun yazılarınızı okudum ve bırbırınızı böyle teselli etmenız cok hosuma gttı normalde bende kendıme özgü bir diyet uyguluyorum . ben bugune kadar hep 45 kıloydum ama depresyon ılacı kullandm 2 yıl kadar ve ne yedıklerıme dkkat ettm nede spor yaptm tam bır tatlı bagımlısıydm . ve 15 kılo aldm . en son bu yaz durumumun farkına vardm erkek arkadasm havuza gdelım dedıgnde bıkınıde kendımı görene kadar hersey normaldı yanı smdı anormal kılolarıma takmıs durumdaım . dıorum kı nasıl bu kadar rahatken böle pskolojm bozuldm boyum 1.60 fılan . kısın bir sure spora gttıkten snra bu 20 gun ıcınde 58 den 51 e dustum . spor salonuna gttım ve neredeyse hc bıse yemedm . suan sporu bıraktm ewde bısıklet cevırıyorum ve aksamları yürüyüş yapıyorum dun mesela sabah süt içtim oglen yogurt yedım aksamda bıkaç meyve o kadar ama 51 de sabıtım . sızın sohbetınız cok hosumA gttı ve aranıza katılmya karar verdm gordum kı bıde bı dıyet gercekten işe yarıyor. buarada psıkolojımı bozan da dış etkenler benı uzun sure 45 görüp 60 grdukten snra ayy sana nolmuss dıyen ınsanlar. boyumu tam bılmıorum belkı daha kısadr onunda etkısı buyuk tabi .. öle ıste kızlar artık sızınleım bende merhabalarr :)

hoşgeldin canım:)

iremcim bende daha kaçamak yapacak şeyler yemiyecegim regly ilk günü tatlı istegi fazla olunca birde misafir eklenince öyle oldu ama bugün dengeleyecegim inş.

melikecim bende de tatlı isteği var dün akşamdan beri. bu regl bitsede bende tartıda gerçek kilomu görebilsem artık. moralim bozulmaya başladı:(

Son düzenleme:
kızlar sızın cvbınızı beklıorum daha hcbıse yemedm :) sabah kahvesı yerıne süt içsem olurmu ?

canım günaydın ben 1 saat sabah yürüyüşü ,1 saat callanetics, 1 saat akşam yürüyüşü yapıorm ama yürüdüğüm yol bir saatti geçecek bir yol ben artık hız kazandım 1 saatte gidip geliorm:)

wuhuuuuu!!! ben de baslicam callaneticse tekrar. iki yil once yapmistim 3-4 gun sonra durusum falan bile duzelmisti de cok sikici ya :) ama yavas yavas yaparim bu sicakta. aksam da paten

kızlaar ben martta 102 kiloydum bugün artık 93 le 92 arasındayım sizce belli oluyor mu verdiğim kilolar $551247_4026351813670_1555200922_n.webp$425214_10150736148099439_1115480338_n.webp$412359_3755809530282_1550159220_o.webp

Son düzenleme:
Back
X