• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

duygucummmm duy beni bişey soracagım sen 6 gün isvecden sonra ayran detoks yapmıştın ya onun sonucunda kilo kaybı oldumu kaçtan kaça düştn???

merhaba kızlar dun yazılarınızı okudum ve bırbırınızı böyle teselli etmenız cok hosuma gttı normalde bende kendıme özgü bir diyet uyguluyorum . ben bugune kadar hep 45 kıloydum ama depresyon ılacı kullandm 2 yıl kadar ve ne yedıklerıme dkkat ettm nede spor yaptm tam bır tatlı bagımlısıydm . ve 15 kılo aldm . en son bu yaz durumumun farkına vardm erkek arkadasm havuza gdelım dedıgnde bıkınıde kendımı görene kadar hersey normaldı yanı smdı anormal kılolarıma takmıs durumdaım . dıorum kı nasıl bu kadar rahatken böle pskolojm bozuldm boyum 1.60 fılan . kısın bir sure spora gttıkten snra bu 20 gun ıcınde 58 den 51 e dustum . spor salonuna gttım ve neredeyse hc bıse yemedm . suan sporu bıraktm ewde bısıklet cevırıyorum ve aksamları yürüyüş yapıyorum dun mesela sabah süt içtim oglen yogurt yedım aksamda bıkaç meyve o kadar ama 51 de sabıtım . sızın sohbetınız cok hosumA gttı ve aranıza katılmya karar verdm gordum kı bıde bı dıyet gercekten işe yarıyor. buarada psıkolojımı bozan da dış etkenler benı uzun sure 45 görüp 60 grdukten snra ayy sana nolmuss dıyen ınsanlar. boyumu tam bılmıorum belkı daha kısadr onunda etkısı buyuk tabi .. öle ıste kızlar artık sızınleım bende merhabalarr :)

hogeldin cnm :) ztn coktan yiyip icmissindir ama ben bundan snrasi icin solim cnm,kesinlikle kahwe ic,jem ac karnina yag yakimini hizlandiriri hem de istahini keser

kızlaar ben martta 102 kiloydum bugün artık 93 le 92 arasındayım sizce belli oluyor mu verdiğim kilolarEki Görüntüle 469429 Eki Görüntüle 469430 Eki Görüntüle 469431 [/QUOTE

,

ilk fotoda(etekli olanda) 93 civarındayım 2. cde 102 ym mart ayıydı diğeride 95 kiloyum nasıl sizce belli oluyor mu

cnm seni uzmek istemem ama yaniltmak da istemiorum,ben bi fark goremiorum.onemli olan 102 kg oldugundaki foton u net gorebilmek,onda da wucudun.gorunmuor,o yuzden ben bi fark goremedim,ozur dilerim :(

selam kızlar :) yoklugum cokta anlasılmamıs emmeee nese bakm :) yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz :) bugün gecen bahsettiğim 5 yagı da aldım bakalım yarın 4cm incelmiş olacak mıyım :)

bi de zayiflamis halinde beyaz pantolon giymis, onun da etkisi vardir beyaz pantolon sisman gosteriyo baya

yok tatlim ondan demedim ben.kilo wermeden onceki halinde oturuor,wucudunu goremiorum ki kiyaslayayim.oyuzden hic bisey anlasilmior dedim.aa ewt cnm wermissin die gecistirmek yada idare etmek istemedim..en nefret ettigim seydir yalandan teselli.yoksa illaki farkediliodur,ama bunu koydugu fotolarla goremiorum ben,bunu solemek istedim ;)
irem sen orucmisun bgn buarada

yok tatlim ondan demedim ben.kilo wermeden onceki halinde oturuor,wucudunu goremiorum ki kiyaslayayim.oyuzden hic bisey anlasilmior dedim.aa ewt cnm wermissin die gecistirmek yada idare etmek istemedim..en nefret ettigim seydir yalandan teselli.yoksa illaki farkediliodur,ama bunu koydugu fotolarla goremiorum ben,bunu solemek istedim ;)
irem sen orucmisun bgn buarada

evet evet aynen, oyle yazmadigin icin kanim isindi zaten :48:
orucluyum canim bugun daha rahat geciyo. sahurdan sonra uyumadim ogleden sonra uyudum

evet evet aynen, oyle yazmadigin icin kanim isindi zaten :48:
orucluyum canim bugun daha rahat geciyo. sahurdan sonra uyumadim ogleden sonra uyudum

ay iyi yapmissin walla sen ben hemen uyudum,simdi de oluyorum can cekisiorum,hic birseyde gozum yok,once likir likir su sonra kahwe we sigara istiorum.baska hicbisiii istemiorum :(((

Back
X