haklisin cnm,onemli olan sureklilik we bende bunun icin kendi ewime donmei bekliorum.burdaramazanda gidemicem mesela,1 ay ara wermis olcam,ardindan butlerim,ekimi bulur,ekimde bi baslarim hic ara wermem.guya erk ark imla tatile gitcektik.eylulde,bu tiple hayatta gitmem
bebek sana bi sey soylicem, daha dogrusu kendim de yapmaya calistigim bi sey. o but mut ne olursa olsun, mutlaka bi sekilde hareket et. en yogun oldugun zamanlarda bile haftada 3 gun 20 dk pilates, yoga tarzi bi spor hem zamanini almaz, hem dinlendirir, hem de kaslarini ve spor yapma ritmini kaybetmemis olursun. bu benim de basarmaya calisacagim bi sey. eylulde ekimde bunu oturtursak harika olur. benim de projelerim falan surekli uyumuyorum vs ama stretching falan yapinca bile kendini iyi hissettiriyo aslinda dinlendiriyo. bunu birlikte basarmaya calisalim sonbaharda.
ikincisi ve en onemlisi erkek arkadasinla tatile kesinlikle git. kilolarin yuzunden hayati erteleme. ki zaten dogru soylemissin anoreksiya da boyle boyle basliyo. git tatile. ben kendimden ornek veriyim, 1 ay once bi festival oldu sortlu bikinili falan geziceksin, bi suru de para vermistim, baska ulkede vs. kilo veriyim dedim veremedim. sonra dedim ki bu kesin arkadaslarimla yaptigim, iptal edebilecegim bi tatil falan olsa iptal ederdim. ama bu sefer iptal etme sansim yoktu. ya gidicem ya da butun param bosa gidicek. gittim, sortumu da giydim ve o kadar iltifat aldim ki yemin ederim unuttum her seyi. git ve guzel vakit gecir. evet 25 yasindaki bi kizin selulitli olmasi bence de hos degil, ikiyuzluluk yapmiycam ama 25 yasindaki bi kizin hayatini yasamamasi en korkuncu. git eglen bronzlas ne biliyim sevgi ask falan yasa gel