werelim.cnm ya walla yetti artik.gitmio bu korolasica kilolar( ben su yaglari da yapcam cnm bakalim
Bi gece oturup muslum baba esliginde kilolarima icmek istiorum,ama lanet olsun o da kalori(
werelim.cnm ya walla yetti artik.gitmio bu korolasica kilolar( ben su yaglari da yapcam cnm bakalim
bi dene bakalım canım. bende şu 9 otlu çaydan alıcam. işe yarıyor dediler ama benim kilolar o kadar inatçı ki bilemiyorum işe yararmı
ewet ya,senle benim metabolizmamiz kardes galiba,gram ilerlemiolarduygu seni cok ozlemistim.nerelerdesin hangi topiklerde aldatiosun bizi cabuk cwp wer
Ben heer geeceeee derdimden sarhosuumm boyleeeeee
spoooorrr nediiirr bilmezzdiiiimmm
simdiiii bir aaaatleeeeetttt olduuuummm
ödemle yaglarla ben arkaaaaddaaaaasss olduuummmm
bende çok özledim canımmm. hiç bir topikte uzun diyaloglara girmiyorum şekerim:)))
moral bozukluğundan pek girmiyordum tatlım yaa
az önce annem bile dalga geçti benimle. acaba çok su içtiğin için mi kilo alıyorsun diye :)))) su içsem yarıyor gözdeeemm
süpeeeeeeeeeeersin :)))
gordugun vibi sonunda ben de sapittim cnmcarsambada sewgilim gelio,adam beni terkede heralde kafayi siyirmissin die
senin gibi kızı bulmuş otursunda gece gündüz şükretsin:)
kaşık kaşık nutella yedim gün boyu yaa( çay kaşığıyla ama
saol canim :) ahahahaahah neyseki cay kasigi durumu biraz kurtardiwalla ben de dun dondurma yedim,ama hic pisman deilim,siirimdenyedim,yatistim
yesekte yemesekte aynıyız yaniama yinede abartmayalım. ben yine kendime light yoğurt alayım yarın için tatlım. öpüyorum seni:* görüşürüz
Bi gece oturup muslum baba esliginde kilolarima icmek istiorum,ama lanet olsun o da kalori(
kiyamam yaaaaaaaayni antimotive espriyi dun babam da bana yapti ewdeki herkese yag depolamak istiorum ne cektigimi anlamalari icin gecer ins bugunlerde
ya sie simdi oyle diyince benim aklima cok kotu bi ani geldi. 2 sene once, kilo alali bi sene olmus ben onun ustune 2-3 kilo daha almisim, sismis duba gibiyim boyle minnacik kiza hava basmislar gibiyanaklarim ve gotum her zaman buyuktur zaten onlar almis basini gitmis. ama tam kendimle barismak uzereyim, sinirlenmiyorum kendime kilo aldigim icin falan rahatim. o sirada babam gelip "popon da dunya kadar olmus" tarzi bi sey soyledi. 3 gun aglamistim lan, sinirden daha da cok yiyip bi iki kilo aldim heralde o zaman
ben kilo milo veremiyorum..
yalnız deilsin hayatım :S ama şu yağları deneyelim yahu ben çıkıp alcam birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?