Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

AYRAN DETOKSU

YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR, DENENMiŞTiR…
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,
az miktarda Beyaz Peynir ve
(bolca yenebilir) domates, salatalık, yeşillik

Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek.
En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.

2 litre yağsız ayranın içine ; 2 adet salatalık (rendelenecek)
4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek eklenecek,
İstenirse baharatlar konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.

Yesil cay, Çay, Su serbest sınırsız(ıstenırse)
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır.
ve kesinlikle başka birşey yenmeyecektır.

2. Günde aynı şekilde beslenilecektir.

Karışım yeniden yapılacak. İdrarınızdan yağların çıktığını göreceksiniz
gözdecim menü bu sporla yapıp 3 kilo veren var 2 günde benim hoşuma gitti baya

ewet cnm ben de beenmistim,sana ozel msjla link atmisti hatta.tamam cnm yapalim,yarin baslioruz.yalniz bisi dicem.benimkiler cok kizio bana iftar sofrasinda bisiler yemem icin zorluolar beni,ben kahwaltiyi iftar sofrasinda yesem.olmaz mi.ki :/

bende regly nedeni ile oruç tutamıorm zaten canım bişey denesekmi kahvaltıyı çıkaralım biz sadece çorbasını içelim belki daha fazla gider olurmu sence

bende regly nedeni ile oruç tutamıorm zaten canım bişey denesekmi kahvaltıyı çıkaralım biz sadece çorbasını içelim belki daha fazla gider olurmu sence

ayni seyi bende dusundum.kahwalti bana da gereksiz geldi.istersen cikaralim kahwaltiyi,bnde iftar sorfasinda sadece normal ayran icer salatalik yerim bizimkilere karsi.diet disina da cikmamis olurum ne dersin?

ewet cnm ben de beenmistim,sana ozel msjla link atmisti hatta.tamam cnm yapalim,yarin baslioruz.yalniz bisi dicem.benimkiler cok kizio bana iftar sofrasinda bisiler yemem icin zorluolar beni,ben kahwaltiyi iftar sofrasinda yesem.olmaz mi.ki :/

olur canım neden olmasın iftar sofrasına birlikte oturmak isterler tadı öyle çıkıo ramazanın :)

olur canım neden olmasın iftar sofrasına birlikte oturmak isterler tadı öyle çıkıo ramazanın :)

ewt aynen oyle.ciftlikten dondum ama simdi de ayri kaliorum alilemden.ayni apt.daiz ama ben ayri dairede kaliorum ders calisabileyim die.sahurda bile ariolar gel die,gitmeince trip atiolar.haklilar ama iste napim bnde

ayni seyi bende dusundum.kahwalti bana da gereksiz geldi.istersen cikaralim kahwaltiyi,bnde iftar sorfasinda sadece normal ayran icer salatalik yerim bizimkilere karsi.diet disina da cikmamis olurum ne dersin?

canım sen çorbayı içerim diosan iftarda kahvaltıyı çıkaralım daha fazla verelim istiorm tam detoks olur hem ekmek olmazsa içinde

canım sen çorbayı içerim diosan iftarda kahvaltıyı çıkaralım daha fazla verelim istiorm tam detoks olur hem ekmek olmazsa içinde

tamam cnm cikaralim kahwalti yok.iftari dediim gibi ayran icip salatalik yiyerek gecistiririm.corbamiz gayet doyurucu gorunuo :)) buarada sana ozel.msj attim bi bakar misin

gözde senin şuanda kilonu biliorz daha ğün içinde hiç tartılma çarşamba sabahı tartıl inş istedigin rakamı göreceksin tartıda çünkü benim düşüncem senin vücüdn isveçe alıştıgı için kilo inmedi yada metobolizman bişey yemediğinden dolayyı çalışmadı ama bu diyette 2 saatte çorba içicez

yok tartilmicam.dun ac karnina 82.7 idi. Ama.dondurmayla simit yedim aksam.suan o yuzden daha fazla olabilir.bakalim artik,carsamba sabahi tartilcam.ins hersey guzel olcak.su yaglarida surcem.sen de surcwn mi yaglardan

yaglar konusunda kararsızım canım ben bugün kardeşimn dogum günü alışverişe çıkacagız birazdan annemle o zmaan bakınacagım yaglarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…