AYRAN DETOKSU
YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR, DENENMiŞTiR
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,
az miktarda Beyaz Peynir ve
(bolca yenebilir) domates, salatalık, yeşillik
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek.
En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.
2 litre yağsız ayranın içine ; 2 adet salatalık (rendelenecek)
4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek eklenecek,
İstenirse baharatlar konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.
Yesil cay, Çay, Su serbest sınırsız(ıstenırse)
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır.
ve kesinlikle başka birşey yenmeyecektır.
2. Günde aynı şekilde beslenilecektir.
Karışım yeniden yapılacak. İdrarınızdan yağların çıktığını göreceksiniz
gözdecim menü bu sporla yapıp 3 kilo veren var 2 günde benim hoşuma gitti baya
bende regly nedeni ile oruç tutamıorm zaten canım bişey denesekmi kahvaltıyı çıkaralım biz sadece çorbasını içelim belki daha fazla gider olurmu sence
ewet cnm ben de beenmistim,sana ozel msjla link atmisti hatta.tamam cnm yapalim,yarin baslioruz.yalniz bisi dicem.benimkiler cok kizio bana iftar sofrasinda bisiler yemem icin zorluolar beni,ben kahwaltiyi iftar sofrasinda yesem.olmaz mi.ki :/
olur canım neden olmasın iftar sofrasına birlikte oturmak isterler tadı öyle çıkıo ramazanın :)
ayni seyi bende dusundum.kahwalti bana da gereksiz geldi.istersen cikaralim kahwaltiyi,bnde iftar sorfasinda sadece normal ayran icer salatalik yerim bizimkilere karsi.diet disina da cikmamis olurum ne dersin?
canım sen çorbayı içerim diosan iftarda kahvaltıyı çıkaralım daha fazla verelim istiorm tam detoks olur hem ekmek olmazsa içinde
gözde senin şuanda kilonu biliorz daha ğün içinde hiç tartılma çarşamba sabahı tartıl inş istedigin rakamı göreceksin tartıda çünkü benim düşüncem senin vücüdn isveçe alıştıgı için kilo inmedi yada metobolizman bişey yemediğinden dolayyı çalışmadı ama bu diyette 2 saatte çorba içicez
Su 80 i bi korabilsem,cok mutlu olcam[/QU
ben görebilecegine iananıorm canım hemde çok gerçeekten içimde öyle bir his var :)
ben alışverişe gidiorm gelince girecegim canım yarın yeni bir diyet bizi beklio görüşürz:)
Su 80 i bi korabilsem,cok mutlu olcam[/QU
ben görebilecegine iananıorm canım hemde çok gerçeekten içimde öyle bir his var :)
ben alışverişe gidiorm gelince girecegim canım yarın yeni bir diyet bizi beklio görüşürz:)
tamam tatlim kardeaini benim yerime de kutla.cok opuorum kolay gelsin :)
kızlar yarın gözde ile bana takılmak isteyen vvarsa birlikte başlayalım birr araştrn girince hepinizi öptüm
Duyguuuuuu hosgeldin :))
bebeğiiiiim hoşbuldum:) kader ortağım benim:)))
gözde ayran detoksuyla 2 kilo verelim yaaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?