çok deilmiş tatlım yaa sıkma cannı hem fotolara baktım da hiç öle göze batmıyo cok takıntı yapma biraz dikkat etsen gider insallah tabi bünyede önemli ama ben o yagları kullandım bi günde 3 cm gtti onuda tavsiye ederim bnm simdi cıkmam lazım artık bizimlesin zaten konusuruz hep:)hosbuldm merhaba boyum 1.60 kılom 51.3 du en son . daha dogrusu 60 dm 2 kılo bıkaç ay once gecen ay da 2o gunde 58 den 51 e dustm ama kaldm öle daha fazla zayflayamıorum . ıdeal kılom 45 dı benm smdı 46 .47 olmaya calısıorm eylule kadar vermem gerek
amanciaaa nerdesin yaa özledim senimelikee sende yoksun sen nerdesin
çok deilmiş tatlım yaa sıkma cannı hem fotolara baktım da hiç öle göze batmıyo cok takıntı yapma biraz dikkat etsen gider insallah tabi bünyede önemli ama ben o yagları kullandım bi günde 3 cm gtti onuda tavsiye ederim bnm simdi cıkmam lazım artık bizimlesin zaten konusuruz hep:)
günaydın canım dün kardeşimin dogumgünüydü yalan oldu diyet ne varsa yedim off 3 günde 1 kilo gidio 1 günde 3 kilo gelio bu nasıl bişey
cnm işte hızlı verdigimz zaman yiyince hemen hop geri alıyoruz vücut alısmadıgından yok kacrmıycam ama aklamı kacrmak stemiyorum gtsin artık su kilolarbelli cnm mutlusun yağlar işe yaramıs demesende anladım :)
dimi yaa hemen rengimi belli ettim :) 2 cm gitmia hayatim gobekten.bacagimi bilemiorum,cunku eaki olcuyu yazdgm kagidi bulamadim.bgn yine surucem,sen dun de yaptin mi?ay bi de yelda ne kadar kasindirio,yatamadim doru duzgun sabah kadar,en son sbh 7 de dayanamadim cikarip attim,ondan snra deliksiz uyumusum
amanciaaa nerdesin yaa özledim senimelikee sende yoksun sen nerdesin
işte geldim burdayımm
yüzme kursuna başladı çocuklar ondan yoktum
ne var ne yok napıyosunuzvaay 2 cm hee gözde işe yarıyo demek :26:
yerim ben o fıstıkları bide yüzceklermi bide orda cek fotolarını nolur :)))
ewet cnm aynen,o serayi delip gecip tirnaklarimi etime saplamak istoorum.suan tek fantazim bu.ama olsun deger :))) burada sen bildigin bi beden inceldin farkidamisin:ohh ohh cnm masallah işe yaramasına sevndim valla bndende 2 cm daha gtmiş evt yaa hiç yanmıyo ama nasıl kasınıyorum anlatamam bitlenmiş gibiyim yaaa :))
işte geldim burdayımm
yüzme kursuna başladı çocuklar ondan yoktum
ne var ne yok napıyosunuzvaay 2 cm hee gözde işe yarıyo demek :26:
ewet cnm aynen,o serayi delip gecip tirnaklarimi etime saplamak istoorum.suan tek fantazim bu.ama olsun deger :))) burada sen bildigin bi beden inceldin farkidamisin:
ewet hayatim yaradi ya sen de yap.bi daa bukadar ozletme kendini,allam nasi da bicir bicir yuzucekler simdi onlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?