kızlarr bn geldim :) yaglar etkili oldu yani terletti :) gözdecim ramaznda ole olabilir tatlım cnkü bnmde dün oldu ama sabah kaktığımda normaldi skma canını sabretmemz lazmduyguuu tatlım kaçrma bak atstrma vermeye alısmısken durdurma amanciaa tatlı coculkarını öp :)
naptin cok merak ediorum,kendini olc we bize yaz olur mu tatlim insallah en az 2 cm incelmissindir
belden 3 göbekten 3cm gtmiş kızlaar veee 300 gramda kilo vermişimdenemenzi öneriyorum ama gece deil gece terletmiyo sabaahtan yapın gece yatana kadar filan cıkarmayın dsarı bile cıkılabilir sadece biraz kokusu var o kadar elbiseye filan kesinlikle bulasmıyo ve bol bol yağ üstünüzdeyken spor yapın bn sporda yapmadım ama sunuda belirteyim kimi memnun kimi deil kızlar bünyeyede baglı sanırım umarım sizdede yarar :)
inanmiyoruuuuuummmmmmm harikasin yelda!!! Hemen denicem.cnm senin adina da coooook mutlu oldum ay harika,3 cm demek ne demek. !!! Bacaklarina da surdun mu? Bi de cok yaktimi tatlim
benm hiç yanmadı cok az kaşındı cok sasrdım ama bilmiyorum bugün biberiyeyi daaa cok sürcem tsk ederim cnm :) bacaklarıma sürmedim cnm bnm göbek sorunum varda daa cok ondan sürdüm ama bu yagla bacagıda yaparsan böle dikine ddogru ovarsan selülitleri götürüyomus galıba bir iki gün sonra onuda yapcam inş sendede işe yarar cnm :)
ay agzindan bal damlio balkac gunsur ilkkez keyfim yerine geldi ben bunu tum wucuduma mi sursem napsam strech film le mi sadin peki?bisi daha dicem tatlim,bi kotunu falan giysene bolalma warmi
yok kız tüm vücudunu nası sarcan mumyalama gibievt cnm su mutfakta kullandıgımzdan bide dün basarı öyküleri kısmında resimlerini paylastıkları bi yer var ordada bi kız bunun gibi yag yapmıs cöp poseti gecrdim yazmıs ondada baya ii olmus cöp posetide olur yani du giyimde yazım :)
canm pantolonumdan pek anlayamadım cünkü hepsi düşük bel ama belden eteklerimde evt fark olmus valla :)
benim sadece 2 gunum kalditamam cnm yapalim.bnm iswec dun bitti tatlim.bi de bisi dicem sana,benim callan in dublaji yok,turkce dublajli da hangi.linke tiklasam.kirik cikio.sendeki turkce dublaj mi
yok canım bendekide yabancı türkçe degil ama ben daha önceki laptopama türkçe indirmiştm yeni aldıgıma denedim inmedi bende yabancı indrdim yarın sabah başlayalımmı uyarmı sana 2 gün yapıcaz sadece zaten senin 2 günün kalmış tam gününde biter :)aşkın gelince uyamazsın zaten diyete benmki şimdiden ben gelince uzun bir süre diyet lafı duymak istemio şişirecek beni tekrar ya zaten zor veriorm
yaz yazsera daa ii sarar bence cop posetiyle hasir husur nasi olir bilemedim.walla gerekirse mumya olurum,heykel olurum cok heycan yaptim aksama ben de suruym de bi yuruyuse cikim
gözde kıyamam ben sanaa çok tatlısın ya neleri göze alıoz şu kilo yüzünden :)
valla billa yaa pislik ye deseler verim die yicem töbe töbe yaa ama yok varya verdikten sonrada sporu bırakmıcam ben yaa bundan önce o kadr vermiştim 20 filan ha bire yedim spor yapmadım aldım daha da bu eziyeti çekemem vallaaa
tamam canim,uyar baslayalim.bende oruc tutmucam,yapariz birlikte.aynen,burak gelince diet zorlascak ama yine de bozmamaya calisirim.ya ben de iste turkce olmainca acaba yanlis mi yapiom.diorum,hic incelmisim gbi gelmio cunku
yeldacım tebrik ederm tatlım süper:)ben çıkıp hazırlık yaparım bugün o zaman yogurtmudur ne gerekirse bu diyette 2 gün tartılma yok belki 2 gün sonuna 78 görüceksin tatlım öyle hisseidorm o yagıda al hemen sür günün azaldı senin benm de 10 gün kaldı bende selçuk gelince artık o ne kadar isyan etsede diyetime uygun yemeye çalışagım dışarıda salata falan
hic sorma cnm,arabesk kralicesi oldum bu kilolar yuzunden,cekmedigim dertle cile kalmadialirken hic bukadar zor olmamisti oysa o kadar kiloyu,bundan snra 1 kg alirsam allah benim belami wersin bu ne cile arkadas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?