tartıya çıktım bi de ne göreyim 82.7!!!! kızlar bu haksızlık deil de ne söleyin bana!! nasıl olur bu!!!
tartıya çıktım bi de ne göreyim 82.7!!!! kızlar bu haksızlık deil de ne söleyin bana!! nasıl olur bu!!!
yemekten sonra mi tartildin? bence spordan falan kaynaklaniyo. ama yine de bi gun sadece protein yiyip duraklamadan kurtul
canım kılon kaçtı ve en son ne zaman tartılmıstın ?
yok tatlım iftardan önce tartıldım.spordan nası kaynaklanıo sence?
ayy sağ ol teyzesiiya amanciaaa adini unuttum senin de, o ne tatli cocuklar yahu. bak ben uyuzum artik anlamissinizdir kimsenin veledine de tatli matli demem, yolda cocuk sevmem ama bu bebeler balli borek resmen
canım yaaa bende veremiyorum durdu. offf neden böyle oluyorbirde şimdi pan kek yedim arasına da nutellayı sürdüm. sırf sinirden!!!
kızlarr bn geldim :) yaglar etkili oldu yani terletti :) gözdecim ramaznda ole olabilir tatlım cnkü bnmde dün oldu ama sabah kaktığımda normaldi skma canını sabretmemz lazmduyguuu tatlım kaçrma bak atstrma vermeye alısmısken durdurma amanciaa tatlı coculkarını öp :)
dedigini denicem canim,cok uzgunumkas yapmaktan. kas yagdan daha agirdir. yani bi kilo kasin bi elma kadar hacmi varsa bi kilo yagin bi kavun kadar hacmi vardir. ama yeni yeni spora basladigin icin hemen incelmeyebilirsin senin vucut yapinla alakali. zamanla kas sisligi inicek. bence bi kac gun icinde hizli bi kac kilo vericeksin bi anda. ama yerinde olsam bi gun sirf et tavuk falan yerdim sinirsiz. bi de bol kahve
ben de aynen sinirden 100 gr kdr fistikli dondurma yedim we simit.madem oturduum yerden kg aliorum bari bi anlami olsun.cok sinirliyim cokcanım yaaa bende veremiyorum durdu. offf neden böyle oluyorbirde şimdi pan kek yedim arasına da nutellayı sürdüm. sırf sinirden!!!
kızlarr bn geldim :) yaglar etkili oldu yani terletti :) gözdecim ramaznda ole olabilir tatlım cnkü bnmde dün oldu ama sabah kaktığımda normaldi skma canını sabretmemz lazmduyguuu tatlım kaçrma bak atstrma vermeye alısmısken durdurma amanciaa tatlı coculkarını öp :)
ben bi magnum kaçamağı yaptım ama....
öperim caanımm seni de öperimm
ben de kucuk bir dilim pasta yedim
bu konu isvec diyetinden cikti aslinda baya bi ama guzel bi grup olustu sanki
gozde gidicek onlar bi anda, canini sikma.
gözdecim nasılsın tatlım:) siteye giriyorum kimse yok sıkılıp çıkıorm hep herkesin moreli bozuk regly dönemim benim bende daha tartılamıorm ve tatlı krizim çok sık oluo 10 günüm kaldı bir careszlk hissediorm kendimde isveç senin bitiomu bugün yarın ayran detoksu yapalımmı seninle 2 kilo gisiomuş 2 günde diyet degiştirmek işine yarıyacak emin ol çünkü vücudun buna alıştı benimde şişliğim iner belki birde kaç günün kaldı kavuşmaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?