valla bnde bilmiyorum cnm yaaaktarda vardır ama
canım o streçlenecek yağların topiğini bulamadım senin paylaşımını da bulamadım.rica etsem bi kere daha paylaşır mısın? senin profilinden bakim dedim,ark ımdın artık deilsin,anamadım :S
cnm gecen bnde onu dedim neden cıktınz arkadaslıktan die :s eklermsin cnm tkrar bnde bulum onu :)
bgn de ben geldim siz yoksunuz şırnaktada çatışma çıkmış kafayı yicem(( dua edin kızlar
bgn de ben geldim siz yoksunuz şırnaktada çatışma çıkmış kafayı yicem(( dua edin kızlar
ewet cnm onunla gezcem 6 yıl,6 yıl snra istifa edicek.ama b i daa asla bu kadar doğuya çıkmıcak tayini,şırnakta bitiyor zaten 5 günü kaldı hayırlısıyla bitse de gelseoyy allah yardımcıları olsun..
canım siz evlenince sen de kocişinle mi geziceksin il il
amin cnm amin,allah hepsinin belasını versinayy ALLAH yardımcıları olsun şu mübarak günde RABBİM vatanımıza zarar vermek isteyenlerin oyununu bozsun ins
canım korkma Allah korusun. Allah yardımcısı olsun bütün askerlerimizin.
kızlar 4 günde bitti tam isvece hiç uymadım ama 5.1 kilo verdim 4 gün sonunda:)
mutluyum hafiflediğimi hissediormkızlar 4 günde bitti tam isvece hiç uymadım ama 4.6 kilo verdim 4 gün sonunda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?