kıııızzzz bunlar ne böle tahmn ettiğimn ötesinde valla cok tatlılar yaa masallh masallah :)) fotoyada yazdım beni al ogluna beni al :)) kızınada bayıldım muzurluk gözünden akıyo valla :))))
kıııızzzz bunlar ne böle tahmn ettiğimn ötesinde valla cok tatlılar yaa masallh masallah :)) fotoyada yazdım beni al ogluna beni al :)) kızınada bayıldım muzurluk gözünden akıyo valla :))))yelda oğlumu beğenirsen söyle gelin ediyim seni
tatlim sanirim.ben anoreksi oldum,nezaman kendime baksam bi ayi gorur oldum.ama cewremdekiler zayifladin falan diolar,bi de kiyafetlerimden anliorum biraz.ama banyoda falan tiksiniorum resmen kendimden
:))) ben de yazdıktan sonr gördüm o yorumuu
oğluma emin misin bak görümcen çok dişli
kızlar susuluktan ölüorm bide yürüdüm geldim 1 saat salak gibi çok erken gitmişim daha ezana çok var kilomu merak ediorm direk tartılacagm yemekten önce canım hiç yemek istemio sadece su su
yaaa deme öle vücudumz sekle girecek yapacaz olacak olan nasıl yapıyoo ? bnm lise mat öğretmenm vardı kadını burda kilolu bırakmıstım bu yaz işte buraya bi geldim spor salonunda karsılastık aman Allahım dedm 27 filandı suan bak 21 dersin spor yapmıs düzenli canm bnce bi salona kayıt ol aletlerlede calış
tam trip yapacaktım gözde girmiş beni hiç sormamış die ama sormuş bebegim:)sususuzm canım callan yaptım bir saat yürüdüm ama şu anda çok susadımgecen gelmeyen misafirler bugün gelio birde offf
kayitliyim zaten cnm,duzenli cardio yapiorum 1 aydir ama ozellikle belden asagi bolgemle problemim.ear cok gewsek selulitli falan,25 yasinda bi kiza hic yakismio.bazen imkansiz gelio fit olmak.umarim dedigin gbi olur basaririm cnm
yelda oğlumu beğenirsen söyle gelin ediyim seni
2 ay daha devam et spora manyak gibi fark eder, 6. ayda artik tas olursun. onemli olan sureklilik. umarim basarirsin. ben bu yil surekliligi saglamaya calisicam, kendi evime doniyim de onun calismalari o zaman. simdilik kilo vermece sadece
oy cnm benim,seni sormaz olur muyum,sen bnm kk da ilk goz agrimsin,birlikte bas koyduk bu yola,unutur muyum hic seni :) kiyamam keske yurumeseydin,ben aksamlari yurucem sen de ole yap,bu sicakta ustelik susuz hayatta yurunmez,spor yapilmaz.kiamam sana
bu dieyeti yapıpda sapıtmamak eldemi kızlar ya çok zor evde 5 çeşit yemek ve süper tatlılar var misafir için benim buğün sadece 100 gram yogurt hakkım varzaten aç degilim sadece suuuuuu
sende benim ilk göz agrımsın canım benim.bundan sonra ögle yapıcam akşam inecegim sahile çok kötü haldeyimm
uyumaya calissan cnm biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?