• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

canım o streçlenecek yağların topiğini bulamadım senin paylaşımını da bulamadım.rica etsem bi kere daha paylaşır mısın? senin profilinden bakim dedim,ark ımdın artık deilsin,anamadım :S

cnm gecen bnde onu dedim neden cıktınz arkadaslıktan die :s eklermsin cnm tkrar bnde bulum onu :)

kızlaaar alıntı :) deneyelim mi:)

kızlar slm herkese. ben geçen MARANKİyi gördüm starda hemen oturup dinledim tabi yag karışımı verdi bunu her gece yatmadan bacaklarınıza karnınıza sürün serafil sarıp yatın 3 haftada 2 beden gider dedi. bu yağlar yağ yakıcı yaglarmış işteee yaglarr
portakal kabuğu yağı, biberiye yağı, hardal yağı, menekşe yağı, badem yağı. tatlı badem yağı demedi o yüzden ben aktardan acı badem yağı aldım . hepsni karıştırıp sürüyoruz
bn geçen sene biberiye yağı sürüp incelmiştim. biberiye yağını sürünce bi yanma ısınma oluyodu, aynı bundada oluyo. ben gece yatarken sürmüyorum uyuyamıyorum o zaman akşamları sürüp poşet geçirip yarımsaat bi saat yürüyorum ilk gün 4 cnm incelmiştim ikinci gün (bugün) 1-2 cnm incelmişim bugün nie az bilmiyorum.bu akşam sürüp yatıyım bari uyuyamam ama napımm daha iyi olur
uygulayanlar gercekten de inceldigini söylemiş

oyy allah yardımcıları olsun..
canım siz evlenince sen de kocişinle mi geziceksin il il
ewet cnm onunla gezcem 6 yıl,6 yıl snra istifa edicek.ama b i daa asla bu kadar doğuya çıkmıcak tayini,şırnakta bitiyor zaten 5 günü kaldı hayırlısıyla bitse de gelse

ayy ALLAH yardımcıları olsun şu mübarak günde RABBİM vatanımıza zarar vermek isteyenlerin oyununu bozsun ins :(
amin cnm amin,allah hepsinin belasını versin

canım korkma Allah korusun. Allah yardımcısı olsun bütün askerlerimizin.

saol bitanem,amin,allah hepsini korusun.ben hep bi tek burak a deil tüm aaskerlerimize dua ederim,o kadar zor bi işleri war ki duygucum :((
neyseki az önce konuştum bişiyi yokmuş iimiş.ama çok konuşamadık ne war ne yok bilemiorum

kızlar orucu açmaya 10 dakika kala regly oldum ya:(tartıldım kilom 72.7 buna mutluyum:)
akşam 2 dilim pasta yedim, 3 mnk dolma,1.5 litre su içtim yarın sabah isvece 5 günle devam ediorm tam liste ile bugün oruca özeldi ve regly 5 gün oruç tutamıyacagım

kızlar orucu açmaya 10 dakika kala regly oldum ya:(tartıldım kilom 72.7 buna mutluyum:)
akşam 2 dilim pasta yedim, 3 mnk dolma,1.5 litre su içtim yarın sabah isvece 5 günle devam ediorm tam liste ile bugün oruca özeldi ve regly 5 gün oruç tutamıyacagım

teşk ederim duygucum 12 gün sonra aşkıma kavuşacagım Allahım nasip ederse ama yinede bende kek yedim hemde üstü çikolatalı oructum ve regly oldum engel olamadım ama yemek olark bişey yemedim ben dengeliorm kaçırınca bişeyi kısıorm yada şöyle diyim pasta yemeyi kafaya koydum onu yedim yemek yerine akşama kadar oruçtum zaten normalde olsa neler yerdik bu bile bişey bizim için kafayı takma yarın sporu artırır yemegi kısarız olur biter:)demi ama kimse seni vurmasın ama ceza verelim kendimeze sporrrr çok çok çok:)

kızlar ben mantıgı anladım isveçde degil kilo vermenin mantıgı az yemekde ve bol spor yapmakta mesala saabah isvece uydunuz öglede akşam biftek ve salata diosa siz onu çorba salata yapsanızada aynı kiloyu veriosnz tek mantık az yeme ve spor tabiki 12 gün boyunca degiştirerkde olsa isveçle gidecegim çünkü bana denge kurmayı ögretio bu diyet

Back
X