Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

şirket bizi seminere yolladı ispanyaya. o dönemde tam aramız inanılmaz kötü aldatıldığımı hissediyorum ama emin değilim. hamile olduğumu yeni öğrenmişim. işte kocacık ilk günden belli etti niyetini eli popoma çarptı asansörde bi de ben adam taciz etti sanıyorum ama ispanyadaki şirketin müdürü sesimi çıkaramıyorum evli olduğuma inanmıyo sen beni başından atmaya çalışıyosun diye evliyim diyosun diyo. karnım daha küçük hamileliğime gülüp geçiyo falan.
sonra bi gece eski kocam içmiş acayip aradı beni aldatıyosun de mi dedim başladı her şeyi detaylıca anlattı.. gerisini hatırlamıyorum uyandığımda hastanedeydim başımda da kocacık yanımda kalan arkadaşımı göndermiş o beklemiş gece..
sonra ben döndüm ama o arıyo açmıyorum mail atıyo falan. sonra boşandıktan sonra ben doğum da yaptım. o türkiyeye geldi. ben şirkete ziyaret falan sanırken tamamen gelmiş meğer. bizim şirketin başına. öyle işte

eski eşi kocamın yerel kanalda spiker o da bunu aldatmış kızı o adamdanmış meğer ama kocam bilmiyodu. buradayken öğrendik şüphelenip dna testi yaptırdık.
öyle film gibi geçti hayatımın bi dönemi
2 yıldır ev hanımı ol baskıları üstüne 2 haftadır işi bıraktım

ayy film gibi :)))

ay film gibi gercekten,bazen ianamiorum senin gercek olduguna.bu kaderden baska bisi deil.mutluysan ne mutlu sana.eski esin bosanmak istediginde we yeniden ewlendiginde nasi tepki werdi onu cok merak ediorum,tabi ozel deilse

ay film gibi gercekten,bazen ianamiorum senin gercek olduguna.bu kaderden baska bisi deil.mutluysan ne mutlu sana.eski esin bosanmak istediginde we yeniden ewlendiginde nasi tepki werdi onu cok merak ediorum,tabi ozel deilse

yok canım ne özelim olucak o adamla
çok çirkinleştiler özellikle annesi. sağda solda oğlunu benim aldattığımı iddia etti ben lohusayken hepsi kulağıma geldi. önce çocuklar oğlumdan değil sonra torunlarımı görücem diye kapıya dayandı.. öyle adi bi kadının oğlu aldatmış beni çok mu

way be entrikalara gel,ask-i memnu halt etmis walla gulsucum :)) simdi sana soruorum turk erkegi mi ispanyol erkegi mi isik tut bize :)))

cnm benim ya kiamam bu genc yasta neler yasamissin umarim bundan snra cok mutlu olursun.

way be entrikalara gel,ask-i memnu halt etmis walla gulsucum :)) simdi sana soruorum turk erkegi mi ispanyol erkegi mi isik tut bize :)))

ahahhaha dizi tadında
ispanyoool her açıdan hem dee
diğeri de ilk aşkımdı liseden falan filan ama yok ispanyol başka anacım

ahahhaha dizi tadında
ispanyoool her açıdan hem dee
diğeri de ilk aşkımdı liseden falan filan ama yok ispanyol başka anacım

erkek arkadasimdan soudum suan ama senin kocanin yaptigi sey mukemmel adam buraya gelmis yerlesmis senin icin.bizimkiler poposunu surdan iki adim.oteye kaldirmior.

erkek arkadasimdan soudum suan ama senin kocanin yaptigi sey mukemmel adam buraya gelmis yerlesmis senin icin.bizimkiler poposunu surdan iki adim.oteye kaldirmior.

hayatı sürpriz yapmakla geçiyo çok fedakar. çok temiz kalpli..
anneler gününde annemi arayıp türkçe kutlamıştı biz bilmiyoduk türkçe öğrendiğini aklıma geldi şimdi

Uyku muyku hepten kacti sekerim,bi sarabimiz eksik suan

sıcak şarap olsaydı daha iyi olabilirdi ama sabah yerine kahvemizi içeriz
masallah,hic bozulmaz insallah.smile yapmai bilsedim suraya nazar boncugu koycaktim ama affet :))

oyy yerimmm koymuş kadar oldunn
darısı başınaa hayatımm
sizin aşkınız da harika gözüküyor

sıcak şarap olsaydı daha iyi olabilirdi ama sabah yerine kahvemizi içeriz

oyy yerimmm koymuş kadar oldunn
darısı başınaa hayatımm
sizin aşkınız da harika gözüküyor

bizim askimiz da biraz karisik cnm bazen emin olamiorum askeri okuldan snra acaip dengesizlesti bgne kdr sabrettim birakmadim ama daha nekadar dayanirim bilmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…