Gunaydin kizlar.81.2 kg. Bu is gercekten canimi sikmaya basladi :/
yıllar önce yine böyle bi kafayı kırmıştım yeter artık bu kilolar diye. 14 kilo vermiştim 1 ayda:) yaptığım tek şey akşam 16.00 dan sonra hiç birşey yememek.
gündüz ne bulursam yiyordum. köfte ekmekler, dönerler, tatlılar:) ünv. okuyordum o zamanlar gündüz çok hareket halindeydim.
bende farkettim akşam 8 gibi birşeyler yediğim zaman gündüz hiçbirşey yememiş olsam bile kilo veremiyorum ama akşam birşey yemediğimde mutlaka vermiş oluyorum
bi de sanırım 92 benim direnç kilom 91i göremedim gitti 2 haftadır akşamları aç yatacam artıkevet canım onun kesinlikle çok etkisi var. gün boyunca yediklerimizi eritebiliyoruz ama belli bir saatten sonra artık eritemiyoruz.
bi de sanırım 92 benim direnç kilom 91i göremedim gitti 2 haftadır akşamları aç yatacam artık
belli bir kilodan sonra hep durur ya zaten. ama süper 10 kilo vermişsin tebrikler darısı başımıza :)) nasıl verdin? ve ne kadar zamanda verdin?
ben 1.5 ay da verdim tatlım iş hayatı biraz hareketli birde arasıra akşamları yürüyüş yaptım evde 20 dakika falan ip atladım öğle yemeğimde gayet iyi yedim ama akşam meyve salata falan geçiştirdim gitti işte ama şimdi durdu artık 80leri görmek istiyorum
sen kayısılı form çay içtinmi peki? hallettinmi yani wc sorununu?
gözdecim nasılsın yazdıklarına bakındım keyfin yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?