Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

bende farkettim akşam 8 gibi birşeyler yediğim zaman gündüz hiçbirşey yememiş olsam bile kilo veremiyorum ama akşam birşey yemediğimde mutlaka vermiş oluyorum

bende farkettim akşam 8 gibi birşeyler yediğim zaman gündüz hiçbirşey yememiş olsam bile kilo veremiyorum ama akşam birşey yemediğimde mutlaka vermiş oluyorum

evet canım onun kesinlikle çok etkisi var. gün boyunca yediklerimizi eritebiliyoruz ama belli bir saatten sonra artık eritemiyoruz.

belli bir kilodan sonra hep durur ya zaten. ama süper 10 kilo vermişsin tebrikler darısı başımıza :)) nasıl verdin? ve ne kadar zamanda verdin?

ben 1.5 ay da verdim tatlım iş hayatı biraz hareketli birde arasıra akşamları yürüyüş yaptım evde 20 dakika falan ip atladım öğle yemeğimde gayet iyi yedim ama akşam meyve salata falan geçiştirdim gitti işte ama şimdi durdu artık 80leri görmek istiyorum

maşallah canım çok ii vermişsin ...

canım bişey söylüyecegim ben ne diyet olursa olsun başlangıçta çok hızlı 3 kilo atıyorum ondan sonra gram garam veriyorum bu zaten vucudumuzdaki su sen harfiyen yapıosun buna eminim sporda yapıosn bu diyetle 6 kilo verdim diyenler bile şuanda benim aklımı karışltırıo acaba metobolizma gerçekten çalışmıomu az yediğimiz için çok kafam karıştı zaten canım sıkılıodu şimdi girince seninde moreln bozuk olnca iyiyce üzüldüm

Mrb cnm.
Hic liste disina cikmiorum melike egzersiz yapiorum.doru duzgyn uyuyamiorm bile werdgm rakama bak.ya bundan ote diet yok ki,bundan otesi olum olur.yaziklar olsun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…