çarşambaa günü.. zaten ispanyol kocacıkım![]()
aaaaaa sen hergun beni biraz daha sasirtiosun walla,hafif uylum gelmisti,mesaji okuyunca cin gibi oldum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çarşambaa günü.. zaten ispanyol kocacıkım![]()
aaaaaa sen hergun beni biraz daha sasirtiosun walla,hafif uylum gelmisti,mesaji okuyunca cin gibi oldumanlatsana nasi tanistin nerde tanistiniz yabanci damat nasi ws ws :) kucukken hep avrupali biriyle ewlenmek isterdim,animsiorum
![]()
Duygu da gelmis hosgelmis :)
şirket bizi seminere yolladı ispanyaya. o dönemde tam aramız inanılmaz kötü aldatıldığımı hissediyorum ama emin değilim. hamile olduğumu yeni öğrenmişim. işte kocacık ilk günden belli etti niyetini eli popoma çarptı asansörde bi deben adam taciz etti sanıyorum ama ispanyadaki şirketin müdürü sesimi çıkaramıyorum
evli olduğuma inanmıyo sen beni başından atmaya çalışıyosun diye evliyim diyosun diyo. karnım daha küçük hamileliğime gülüp geçiyo falan.
sonra bi gece eski kocam içmiş acayip aradı beni aldatıyosun de mi dedim başladı her şeyi detaylıca anlattı.. gerisini hatırlamıyorum uyandığımda hastanedeydim başımda da kocacıkyanımda kalan arkadaşımı göndermiş o beklemiş gece..
![]()
sonra ben döndüm ama o arıyo açmıyorum mail atıyo falan. sonra boşandıktan sonra ben doğum da yaptım. o türkiyeye geldi. ben şirkete ziyaret falan sanırken tamamen gelmiş meğer. bizim şirketin başına. öyle işte![]()
şirket bizi seminere yolladı ispanyaya. o dönemde tam aramız inanılmaz kötü aldatıldığımı hissediyorum ama emin değilim. hamile olduğumu yeni öğrenmişim. işte kocacık ilk günden belli etti niyetini eli popoma çarptı asansörde bi deben adam taciz etti sanıyorum ama ispanyadaki şirketin müdürü sesimi çıkaramıyorum
evli olduğuma inanmıyo sen beni başından atmaya çalışıyosun diye evliyim diyosun diyo. karnım daha küçük hamileliğime gülüp geçiyo falan.
sonra bi gece eski kocam içmiş acayip aradı beni aldatıyosun de mi dedim başladı her şeyi detaylıca anlattı.. gerisini hatırlamıyorum uyandığımda hastanedeydim başımda da kocacıkyanımda kalan arkadaşımı göndermiş o beklemiş gece..
![]()
sonra ben döndüm ama o arıyo açmıyorum mail atıyo falan. sonra boşandıktan sonra ben doğum da yaptım. o türkiyeye geldi. ben şirkete ziyaret falan sanırken tamamen gelmiş meğer. bizim şirketin başına. öyle işte![]()
ay film gibi gercekten,bazen ianamiorum senin gercek olduguna.bu kaderden baska bisi deil.mutluysan ne mutlu sana.eski esin bosanmak istediginde we yeniden ewlendiginde nasi tepki werdi onu cok merak ediorum,tabi ozel deilse
eski eşi kocamın yerel kanalda spiker o da bunu aldatmışkızı o adamdanmış meğer ama kocam bilmiyodu. buradayken öğrendik şüphelenip dna testi yaptırdık.
öyle film gibi geçti hayatımın bi dönemi![]()
2 yıldır ev hanımı ol baskıları üstüne 2 haftadır işi bıraktım![]()
yok canım ne özelim olucak o adamla![]()
çok çirkinleştiler özellikle annesi. sağda solda oğlunu benim aldattığımı iddia etti ben lohusayken hepsi kulağıma geldi. önce çocuklar oğlumdan değil sonra torunlarımı görücem diye kapıya dayandı.. öyle adi bi kadının oğlu aldatmış beni çok mu![]()
way be entrikalara gel,ask-i memnu halt etmis walla gulsucum :)) simdi sana soruorum turk erkegi mi ispanyol erkegi mi isik tut bize :)))
cnm benim ya kiamam bu genc yasta neler yasamissin umarim bundan snra cok mutlu olursun.
ahahhahadizi tadında
ispanyooolher açıdan hem dee
![]()
diğeri de ilk aşkımdı liseden falan filan ama yok ispanyol başka anacım![]()
erkek arkadasimdan soudum suan![]()
ama senin kocanin yaptigi sey mukemmel adam buraya gelmis yerlesmis senin icin.bizimkiler poposunu surdan iki adim.oteye kaldirmior.
hayatı sürpriz yapmakla geçiyoçok fedakar. çok temiz kalpli..
anneler gününde annemi arayıp türkçe kutlamıştı biz bilmiyoduk türkçe öğrendiğini aklıma geldi şimdi
Uyku muyku hepten kacti sekerim,bi sarabimiz eksik suan
masallah,hic bozulmaz insallah.smile yapmai bilsedim suraya nazar boncugu koycaktim ama affet :))
sıcak şarap olsaydı daha iyi olabilirdi ama sabah yerine kahvemizi içeriz
oyy yerimmm koymuş kadar oldunn
darısı başınaa hayatımm
sizin aşkınız da harika gözüküyor