• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

İnşallah. Ben de anlamadım ve moralim bozuldu. Yalnız ben az mı veriyorum acaba. 3 gğnde benden 1.5 gitmiş.
hayır, kilon düşük olduğu için bu ölçüde veriyorsun.

ilk başta da yazmıştım canım bu diyet 20 kilodan fazla fazlalığı olanlar için uygun. yani bu diyetle o 10 kiloları 15 kiloları vermek için 120 kilo bi insan olman lazım.

Hepinize iyi akşamlar kızlar
Bugünkü diyete tam olarak harfiyen uyuyormusunuz.yoksa küçük değişiklikler yapiyormusunuz
Herhangi bir yan etkisi oldumu size

hayır, kilon düşük olduğu için bu ölçüde veriyorsun.

ilk başta da yazmıştım canım bu diyet 20 kilodan fazla fazlalığı olanlar için uygun. yani bu diyetle o 10 kiloları 15 kiloları vermek için 120 kilo bi insan olman lazım.
benim diyete baslarken 16 kilo fazlam vardi ama :)))

Hepinize iyi akşamlar kızlar
Bugünkü diyete tam olarak harfiyen uyuyormusunuz.yoksa küçük değişiklikler yapiyormusunuz
Herhangi bir yan etkisi oldumu size

iyi aksamlar.
ben harfiyen uymakla beraber, 2 yumurta olarak gecen porsiyonlari tek yumurtaya indiriyorum alerjik bir durum olmasin diye.
hicbir yan etkisini yasamadim diyetin. tatli istegim disinda herhangi bir "ah bozayim" duygum da olmuyor.

iyi aksamlar.
ben harfiyen uymakla beraber, 2 yumurta olarak gecen porsiyonlari tek yumurtaya indiriyorum alerjik bir durum olmasin diye.
hicbir yan etkisini yasamadim diyetin. tatli istegim disinda herhangi bir "ah bozayim" duygum da olmuyor.
Halsizlik falan olmadı mı hiç
Spor yapiyormusunuz
MasaAllah iyi dayanıyor sunuz
Bende başlamak istiyorum ama korkuyorum vücudun denmesini bozarım diye

Spor yapiyormusunuz

ben su an esimin gorevi geregi yurt disindayim. 9 ay evvel dogum yaptim ve 16 kilo fazla ile basladim diyete. veremedim dogum sonrasi kilolari.
normalde gunde 3 saat spor ve 2 bucuk saat yuruyus yapan biriydim ancak bebekten sonra tamamen eve kapandim.
hicbir halsizligim yok; bilakis 2 cocukla gece gunduz ugrasiyorum.

benim diyete baslarken 16 kilo fazlam vardi ama :)))
canım senin istediğin ideal kilona göre 16 kilo. ama sağlık standartlarına göre 7 kilo falan fazlan var. aslında böyle sıkı bir diyet yapıp bünyeni yorduğuna bile değmez.:KK200:

benim için de biraz fazla aslında. ancak şuan hızlı bir şekilde bir miktar zayıflamak istiyorum. kıyafetlerimin içine sığmam gerekiyor.

canım senin istediğin ideal kilona göre 16 kilo. ama sağlık standartlarına göre 7 kilo falan fazlan var. aslında böyle sıkı bir diyet yapıp bünyeni yorduğuna bile değmez.:KK200:

benim için de biraz fazla aslında. ancak şuan hızlı bir şekilde bir miktar zayıflamak istiyorum. kıyafetlerimin içine sığmam gerekiyor.

Evet ben aşırı zayıftım ama mutluydum

Sonuçta su an ıkı çocuklu 47 kilo olacağımı sanmıyorum ama hiç değilse 55e ineyim istiyorum ilk aşamada.

2 hafta sonra İstanbul'a ailemin yanına gideceğim. O süreye dek iner miyim ki?

Spor yapiyormusunuz
marlin18 marlin18 diyetin kurallarında spor yapmak yasak. bu kadar düşük kalorili bir diyetle spor yapılmaz zaten canım.

bu diyet yüksek kilolu (100 kilo 130 kilo gibi) hastalara ameliyattan önce hızlıca kilo verdirebilmek için geliştirilmiş bir diyet.

Evet ben aşırı zayıftım ama mutluydum

Sonuçta su an ıkı çocuklu 47 kilo olacağımı sanmıyorum ama hiç değilse 55e ineyim istiyorum ilk aşamada.

2 hafta sonra İstanbul'a ailemin yanına gideceğim. O süreye dek iner miyim ki?
ben de 47-48 kilodan 67-68 kiloya çıktım canım. seni çok iyi anlıyorum. vücuduma yabancılaştım resmen.

canım iki çocuklar 47'yi bırak 46'yı da görürsün :KK46::anne:

zaten 1,5 kilo verdin bile. istanbul'a gidene kadar aynı hızla devam etsen 5 kilo eder. ben daha önce isveç ile ilk haftada 4 kilo verdim. ama sonra günlerce kilo vermem durduğu için bıraktım.

ben de 47-48 kilodan 67-68 kiloya çıktım canım. seni çok iyi anlıyorum. vücuduma yabancılaştım resmen.

canım iki çocuklar 47'yi bırak 46'yı da görürsün :KK46::anne:

zaten 1,5 kilo verdin bile. istanbul'a gidene kadar aynı hızla devam etsen 5 kilo eder. ben daha önce isveç ile ilk haftada 4 kilo verdim. ama sonra günlerce kilo vermem durduğu için bıraktım.

Peki bu 13 günün sonunda ne yapacağız biz? Aynı diyete devam edilemiyor, bu durumda 13 günden sonra da dukana mı geçelim?

sağlık durumumuza ve yaşam tarzımıza göre karar vermemiz lazım.

benim mesela bazı sağlık problemlerim var. tüm gün dışarda iş yerindeyim.

ben intermittent fasting düzeniyle devam edeceğim. diyet olarak ise protein ağırlıklı, düşük karbonhidratlı, doğal gıdalı bir beslenme. düzenli spor.

senin aklında dukan mı var?

sağlık durumumuza ve yaşam tarzımıza göre karar vermemiz lazım.

benim mesela bazı sağlık problemlerim var. tüm gün dışarda iş yerindeyim.

ben intermittent fasting düzeniyle devam edeceğim. diyet olarak ise protein ağırlıklı, düşük karbonhidratlı, doğal gıdalı bir beslenme. düzenli spor.

senin aklında dukan mı var?

Şimdi ben ortalama gğnde 500 gram verdiğime göre, 13 gün sonunda en iyi ihtimalle 55 kilo olacağım. Ki bir zaman sonra verme miktarı düşecektir.

Dolayısıyla hala 7 kilo fazlam kalmış oluyor.

Lakin ben dukana anlamadım, liste bulamadım.

yenilebilecekler ve yasaklar listeleri var canım. bulursun elbet. ben çok ilgilenmedim. kabaca biliyorum. eskiden şu isveç diyeti menüsünün daha büyük porsiyonlusı idi. şimdi yumuşatmışlar kurallarını:KK72:

amanın saat 1 olmuş. ben uyuyayım semurcan semurcan :KK200:

Back
X