- 20 Şubat 2015
- 975
- 180
- 73
- 47
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #13.121
1. Gunde 1 kg vermisim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1. Gunde 1 kg vermisim
İnsallah.Benim barsaklarim hic calismiyor uc dort gunde bir anca...napabilirim kuru erik kayisi balli su hepsini denedim diyet oncesinde tabikibugün öğlen ve akşam menümde yer alan havuç ve portakalı, kalori ve besin değerlerine eşit miktarda kayısı ile değiştirdim. sindirim sistemini biraz hareketlendirmek gerekiyor
elif emre mesut harika. devamını da göreceğiz
![]()
hiç bişey olmaz, hakkımız o bizimyalniz yemekleri yaparken baharatlari yeterli mi diye bir yalanmam oldu kasiklarda. kacamak mi sayiliyor bu?
Tesekkurler dikkat edicemelif emre mesut bana sorarsan kayısı + su canım.
zaten şuan az yiyoruz. bağırsaklar iyice yavaşlıyor.
cok tesekkur ederim :)unutuyordum. eline sağlık, çok lezzetli görünüyor herşey.
Kac kilo verdiniz benim 3. Gungünaydın kızlar
5. günde devam![]()
Gunaydin
67.700 1 kilo daha superrr insallah duraklamaz bacaklarim ve karin bolgemde 4-5 cm incelmis
Kac kilo verdiniz benim 3. Gun
İnsallah rekor olur bir hafta sonra sizin icindeelif emre mesut ne kadar harika gidiyorsun
ben şimdilik tartıda gördüğüm rakamı değerlendirmiyorum. bir haftanın sonunda tartılıcam. şuan özel günün yaklaşması ve bağırsak hareketlerinin yavaşlaması sorunlarım var da biraz![]()
![]()
Kızlar üçüncü günde 60.5 olarak başladım. Yalnız ben kendimde hiç incelme gözlemleyemedim.Kac kilo verdiniz benim 3. Gun