- 11 Şubat 2009
- 248
- 20
- 118
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #8.241
Eşimde bende cok cay iceriz
Ama kızlar ac karna içilmiyor ki zaten
Valla benim cnm çekiyo günde 5 bardak içerim hep

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimde bende cok cay iceriz
Ama kızlar ac karna içilmiyor ki zaten
çay içilmez de kahve öyle bir içilir kiiii, tok tutar hemde :)
Valla benim cnm çekiyo günde 5 bardak içerim hepbelki ilerleyen günlerde aramam bugun zor oldu :)
Oyyyy maşallah sana
Çok az kalmis
saol canım yüzdüm geldim kuyruğuna..darısı başınıza inşallah![]()
günaydın sezen maşallah çok sevindim ikinciside prensesmiii olsunyaa o güzeliklere dğer bu ki,lolar sen veririsisin buna eminim yeterki iste dediğin çok doğru ama işte düğünüm var 9 ağustosa ve ben 99 u gördüm kasım ayı g,ib,iydiii bu vermiş halim şimdi 11 kg verdim 88 im ama vermem durdu bend edüğün yaklaştıkça panik oluyorum bi 11 daha versem en azından morel olucak bana isveçi bu 3 deneyişim ve 5 gün yaqpıp ileri geçemedim henüz salata yemek beniş bıktırıyor çaysızlıkta bastırınca bırakıyorum hep verdiğimide gri alıyorum şimdi tartıldım vedriğim 1 kg olmuş sadec ve hep verdiğimi geri aldım isveçle ya tamamlayamadığım için bi etki bırakmıyo bende yada bende bırqaktımı yemeğe hücum ediyoıum winstonla görüşüyomusun neyaptı acaba kps yi kazandımı
Ins canım
Az once kötü bişey oldu
Içtiğim cayı istifra ettim
Size uydum çay ictim 1 bardak:)) daha da içerdim ama
Umarım etkilemez
Bugünü atlattık sukur
Aksam gittim eksiklerimi de tamamladım
Gerisi diğer günlerin bAsina
aaa üzüldüm canım yaaa, içme o zaman...demek ki aç karnına dokunabiliyor![]()
Kızlar günaydın 2. Güne merhaba :))) bol sabırlı ve tok bi gün olsun , ben şimdi yürüyüşe çıkıyorum .. Umuyorum başarıcaz bu işi kızlar pes etmiycez :))
bende baslamak istiyorum ama siz 2. gune girmissiniz :26: bugun baslayan yokmu kizlar destek olalimm birbirimize:13:
bende bu sabah basladim istersen birlikte yapabiliriz ayrica acemiyim ins yanlis yere filan yazmiyorumdurbende baslamak istiyorum ama siz 2. gune girmissiniz :26: bugun baslayan yokmu kizlar destek olalimm birbirimize:13:
bende bu sabah basladim istersen birlikte yapabiliriz ayrica acemiyim ins yanlis yere filan yazmiyorumdur![]()
Aramıza hoşgeldiniz :)))
Kızlar ben oğle yemeğimi yiyorum yoğurt ve 1 dilim salam gayet iyiyimdeli bi açlık yok sabahta 8 km kadar yurudum.. Sizin nasıl gidiyor? Bozan yoktur inşallah🙏
Süpersin maaşallah ben yatiyorum oyle simdi yumurta ispanak yiyecegim
kızlar slm
bende bugün başladım. ama sabah spordan sonra uyuduğum için ancak kahvemi içiyorum. bugün sadece 2 öğün yapsam olur mu acaba?