• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

çay içilmez de kahve öyle bir içilir kiiii, tok tutar hemde :)

Valla benim cnm çekiyo günde 5 bardak içerim hep :( belki ilerleyen günlerde aramam bugun zor oldu :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Size uydum çay ictim 1 bardak:)) daha da içerdim ama
Umarım etkilemez

Bugünü atlattık sukur
Aksam gittim eksiklerimi de tamamladım
Gerisi diğer günlerin bAsina

günaydın sezen maşallah çok sevindim ikinciside prensesmiii olsunyaa o güzeliklere dğer bu ki,lolar sen veririsisin buna eminim yeterki iste dediğin çok doğru ama işte düğünüm var 9 ağustosa ve ben 99 u gördüm kasım ayı g,ib,iydiii bu vermiş halim şimdi 11 kg verdim 88 im ama vermem durdu bend edüğün yaklaştıkça panik oluyorum bi 11 daha versem en azından morel olucak bana isveçi bu 3 deneyişim ve 5 gün yaqpıp ileri geçemedim henüz salata yemek beniş bıktırıyor çaysızlıkta bastırınca bırakıyorum hep verdiğimide gri alıyorum şimdi tartıldım vedriğim 1 kg olmuş sadec ve hep verdiğimi geri aldım isveçle ya tamamlayamadığım için bi etki bırakmıyo bende yada bende bırqaktımı yemeğe hücum ediyoıum winstonla görüşüyomusun neyaptı acaba kps yi kazandımı

Demek az kaldı düğüne. Valla isveçi bende daha önce 2 kez yapmıştım. 4-5 kiloya yakın vermiştim. Ama bende 5-6 günde bırakmıştım hep. Daha ileri gidemedim bir türlü. Winstonla da görüşemiyoruz hiç buralarda bakınıyorum bir türlü bulamadım onu da. İnşallah en kısa zamanda verirsin bacım kiloları. Veremesen bile gelinlikle çok çok güzel olacağına eminim.

Size uydum çay ictim 1 bardak:)) daha da içerdim ama
Umarım etkilemez

Bugünü atlattık sukur
Aksam gittim eksiklerimi de tamamladım
Gerisi diğer günlerin bAsina

Afiyet olsun hiç bişi olmaz :) amin diğer günlerde böyle gecsin gitsin inşallahhh :)))

Kızlar günaydın 2. Güne merhaba :))) bol sabırlı ve tok bi gün olsun , ben şimdi yürüyüşe çıkıyorum .. Umuyorum başarıcaz bu işi kızlar pes etmiycez :))

Kızlar günaydın 2. Güne merhaba :))) bol sabırlı ve tok bi gün olsun , ben şimdi yürüyüşe çıkıyorum .. Umuyorum başarıcaz bu işi kızlar pes etmiycez :))

bende baslamak istiyorum ama siz 2. gune girmissiniz :26: bugun baslayan yokmu kizlar destek olalimm birbirimize:4::13:

1. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

bugun bunlari yiyecegim isallah disina cikmam

yas: 32
boy : 1.63
kilo: 86:18:
13 gun sununda kac kilo olacagim bakalim mutlaka yazicam kizlar yeter artik gitsin bu pis yaglar ya offffffffffff:43::5::22:

bende baslamak istiyorum ama siz 2. gune girmissiniz :26: bugun baslayan yokmu kizlar destek olalimm birbirimize:4::13:

Ee olsun biz destek oluruz sanada.. Bugun başla sende henuz bişey yemediysen sabah kahvaltın 1 küp şekerli nescafe .. Gec kalmadan başla sende :)))

Kızlar ben oğle yemeğimi yiyorum yoğurt ve 1 dilim salam gayet iyiyim ;) deli bi açlık yok sabahta 8 km kadar yurudum.. Sizin nasıl gidiyor? Bozan yoktur inşallah🙏

Kızlar ben oğle yemeğimi yiyorum yoğurt ve 1 dilim salam gayet iyiyim ;) deli bi açlık yok sabahta 8 km kadar yurudum.. Sizin nasıl gidiyor? Bozan yoktur inşallah🙏

Süpersin maaşallah ben yatiyorum oyle simdi yumurta ispanak yiyecegim

Back
X