• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Boy 1:60
Kilo 73.9
Yas 28

Bi oglum (3.5) bi kizim(2) var Allah onları bize bağışlasin

maşallah Allah bağışlasın... hem de üstüste 2 doğuma rağmen kilon yine de çok iyi, maşallah sana:nazar::nazar: azim çok önemli, isveç için çok iyi diyorlar, hazır niyetine de girmişsin, bırakma lütfen... ben de 71 kiloyum yakın kilolarımız, başaralım hadi bu sefer

maşallah Allah bağışlasın... hem de üstüste 2 doğuma rağmen kilon yine de çok iyi, maşallah sana:nazar::nazar: azim çok önemli, isveç için çok iyi diyorlar, hazır niyetine de girmişsin, bırakma lütfen... ben de 71 kiloyum yakın kilolarımız, başaralım hadi bu sefer

Sagol canım ama :26:
Bunlar hep ilk doğumumdan kalan kilolar
Kızıma 72 ile hamile kalmıştım
Oğluma 58 le
Eger ilk doğumdan sonra kafamı kullanıp az caba sarf etsem
Çok daha iyi olcakti
Nasib artık
Dediğin gibi niyet ettim bozmayiz birlikte umarim

Sagol canım ama :26:
Bunlar hep ilk doğumumdan kalan kilolar
Kızıma 72 ile hamile kalmıştım
Oğluma 58 le
Eger ilk doğumdan sonra kafamı kullanıp az caba sarf etsem
Çok daha iyi olcakti
Nasib artık
Dediğin gibi niyet ettim bozmayiz birlikte umarim

her gün yazışalım burada, kaybetme azmini... bırakırsan, sonra daha da artacak kilolar...kurtulabiliriz kilolardan...

Kızlar sabah yurumustum akşamustu yuruyusumude yaptım akşam yemeğimi hazırlayacağım.. Ancak yıruyusten sonra 1 bardak çay içtim zaten şekersiz çay içerim, yasakmış ama dayanamadım çayı çok seviyorum :( bişey olmaz herhalde dimi sonucta bişey yemedim ve şekersizdi ..bu diyeti yapan arkadaslar siz 13 gun boyunca su haricinde ne içtiniz gün içinde merak ettim

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada 1. Gun bitti sayılır akşam yemeğinide yedikten sonra tamamlıycaz geri 12 gun kalacak 👯👯👯

Kızlar sabah yurumustum akşamustu yuruyusumude yaptım akşam yemeğimi hazırlayacağım.. Ancak yıruyusten sonra 1 bardak çay içtim zaten şekersiz çay içerim, yasakmış ama dayanamadım çayı çok seviyorum :( bişey olmaz herhalde dimi sonucta bişey yemedim ve şekersizdi ..bu diyeti yapan arkadaslar siz 13 gun boyunca su haricinde ne içtiniz gün içinde merak ettim

süpersin canım tebrikler... benim de ilk gün bitti çok şükür ...:16: ben içtim canım gün içinde nescafe ve 5 i biyerde çay içtim, içeceğim de...sakıncası olduğunu sanmıyorum

Kızlar akşam yemeğinide soylenilen şekilde hazırladım ve yedim bugun 10 km kadar yurudum... Umarım 13. Gün tez gelir :)))

süpersin canım tebrikler... benim de ilk gün bitti çok şükür ...:16: ben içtim canım gün içinde nescafe ve 5 i biyerde çay içtim, içeceğim de...sakıncası olduğunu sanmıyorum

Sende süpersin canımmm :))) İçeceklere gelince sonucta sıvı.. anlayamadığım şekersiz çayın ne gibi bi zararı olabilir kalorisi bile yok bende içeceğim ama yinede zararını bilen varsa yazsın lütfen,

Sende süpersin canımmm :))) İçeceklere gelince sonucta sıvı.. anlayamadığım şekersiz çayın ne gibi bi zararı olabilir kalorisi bile yok bende içeceğim ama yinede zararını bilen varsa yazsın lütfen,

bilsem...ben de aynı senin gibi düşünüyorum...ayran değil süt değil..çay-nescafe vallahi ben içer geçerim ama dediğin gibi bir bilen varsa da anlatsın isterim

her gün yazışalım burada, kaybetme azmini... bırakırsan, sonra daha da artacak kilolar...kurtulabiliriz kilolardan...
Ins canım azmimizi kaybetmeyelim
Destek olalım birbirimize
Kızlar akşam yemeğinide soylenilen şekilde hazırladım ve yedim bugun 10 km kadar yurudum... Umarım 13. Gün tez gelir :)))

Supersin 10 km cok guzel yurumussun

Aaa öyle deme cay 1 kaloriymis
Diğer bitkileri bilmem ama
Cayın kiloyu tutma gibi bi etkisi olduğunu okustum
Illaki içecekseniz acik icin bence

ben nescafe içeceğim... açlığı bastırır...arkadaş salata da doyurmuyor ki, 1 saat içinde suya dönüyor sanki :) biftek de 4 saate kalmıyor...erken uyumak en güzeli sanki, yat, unut :)

ben nescafe içeceğim... açlığı bastırır...arkadaş salata da doyurmuyor ki, 1 saat içinde suya dönüyor sanki :) biftek de 4 saate kalmıyor...erken uyumak en güzeli sanki, yat, unut :)

Canım senin yas boy kaçtı

Yatabiliyorsaniz uatin tabi :)
Ya ben napim
Benim cimcimeye bagliyim tamamen:31:

Aaaa oylemi o zaman normal çay içmiycez 2 hafta boyunca ya da 1 bardak sadece tskler cnm :)

bilsem...ben de aynı senin gibi düşünüyorum...ayran değil süt değil..çay-nescafe vallahi ben içer geçerim ama dediğin gibi bir bilen varsa da anlatsın isterim

İlk günü atlattık hadi bakalım kaldı 12 :)))

Canım senin yas boy kaçtı

Yatabiliyorsaniz uatin tabi :)
Ya ben napim
Benim cimcimeye bagliyim tamamen:31:

yaş 36 canım benim boy 1.68 kilo 71 ...son 5-6 kilom :( kıyamam yaaa, senin bebişler var evde...aman maşallah :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X