• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

elma sırkelı suyu dnıcem canım mıdem bulanmassa :D sadece elma sırkesımı ıcebılıorum ?

Elma sirkesinin daha faydali oldugunu duymustum canim. Ilk baslarda bende zorlandim icerken ama su iliktan biraz daha sicak olunca icilecek gibi oluyor. Bazilari tadini ve asidini bastirmaknivin bir kasik balda koyuyor ama ben sade iciyorum.

Elma sirkesinin daha faydali oldugunu duymustum canim. Ilk baslarda bende zorlandim icerken ama su iliktan biraz daha sicak olunca icilecek gibi oluyor. Bazilari tadini ve asidini bastirmaknivin bir kasik balda koyuyor ama ben sade iciyorum.

tmm cnım yarın kahvemı ıcıp ogleye kadr tamamlıorum ıns lısteyı baslıorum :)

Canim sen diger 17 kiloyu nasil verdin ya süperrsin valla :nazar:. Darisi basimiza artik

ahhh canım sorma valla ilk 15 kilom 3 ayda gitti benim ondan sonra pek diyet yapamadım al ver derken 67ye indim ama 70e geri cıktım gene ama en kısa sürede 65e düşeceğim eylül 1 de 65 kilo olacagım kafaya koydum... gerekirse aç kalıcam...
ben soğansuyunun cok faydasını gördüm günlük 3 litre su içiyorum ve 3-4 fincan bitki çayı içiyorum günlük olarak...
lahana corbası elma diyeti isveç ve 5 günde 5 kilo diyetlerini yaptım onlarla gitti kilom ilk başlarda düzenli spor yapıyordum ama şimdi spora pek vaktim olmuyo...şuan hatta bugün isveçe başladım gene bakalım eylül 1 de 65 kilo olabilecekmiyim
darısı isteyen herkesin basına ama artık kilomu korumayı basardım en azından yesemde 2 kilodan fazla almıyorum geriye bu bile yetiyo bana inanki

ahhh canım sorma valla ilk 15 kilom 3 ayda gitti benim ondan sonra pek diyet yapamadım al ver derken 67ye indim ama 70e geri cıktım gene ama en kısa sürede 65e düşeceğim eylül 1 de 65 kilo olacagım kafaya koydum... gerekirse aç kalıcam...
ben soğansuyunun cok faydasını gördüm günlük 3 litre su içiyorum ve 3-4 fincan bitki çayı içiyorum günlük olarak...
lahana corbası elma diyeti isveç ve 5 günde 5 kilo diyetlerini yaptım onlarla gitti kilom ilk başlarda düzenli spor yapıyordum ama şimdi spora pek vaktim olmuyo...şuan hatta bugün isveçe başladım gene bakalım eylül 1 de 65 kilo olabilecekmiyim
darısı isteyen herkesin basına ama artık kilomu korumayı basardım en azından yesemde 2 kilodan fazla almıyorum geriye bu bile yetiyo bana inanki

Haklisin en önemlisi zaten kilolarin geri almadan kalici olmasi. Insallah veririz canim. Sen bu kiloya inebildeysen eminim bu diyetle verirsin 5 kiloyuda :nazar:

kızlar merhaba bende bugün başladım diyete ama ben aynı zamanda çocuk tedavisi gördüğüm için yumurta geliştirici ballı kür yiyorum sabahları 2 tatlı kaşığı. Sanırım cok etkisi olmaz.

bu arada kilom 77 boyum 1,65 bir on kilo versem ilk etapda süper olucak ama ideal 58.

75 ten 78 e cıkmıstım, zorlu bir hamileleik sebebi ile spor bıraktım, hamileleiğim sonlandı fakat açılan iştahım kapanmadı :)
Bu sebepten şuan 82,1 kgyim
ben de diete başladım bugün
çalıştığım için tam olarak uyamayacagım, ama bu sekılde de fark eder diye düşünüyorum
herkese kolay gelsın:5:

bu siteden biri paylaşmış dietin orjinalini bizim türkler bizi perişan etmiş dogrusu acayip sıkı bir şekilde çevirmişler.

1. gun tamemn uygum

2. gün kayısı ve seftalı kaçamağım oldu. öğlen ısmank ve ıkı yumurta ve ekmek yemiştim.

bugun de 7.45 kahve içtim 11.00 a drğru elma yedim

12 dede 1 yumurta ve salata yiyeceğim.

biraz kendime göre revıze ettim :)

inanın çalışırken yapmak cok zormuş

Haklisin en önemlisi zaten kilolarin geri almadan kalici olmasi. Insallah veririz canim. Sen bu kiloya inebildeysen eminim bu diyetle verirsin 5 kiloyuda :nazar:
inşallah canım bu kez kesin kararlıyım kaçamak bile yapmıyorum acıktıkça su içiyorum
ewwet bır bardak kahve ve kesme seker ıle gune baslandı bıle :D:D
hadi hayırlı olsun canım inşallah istediğinden fazla verirsin:)
kızlar merhaba bende bugün başladım diyete ama ben aynı zamanda çocuk tedavisi gördüğüm için yumurta geliştirici ballı kür yiyorum sabahları 2 tatlı kaşığı. Sanırım cok etkisi olmaz.

bu arada kilom 77 boyum 1,65 bir on kilo versem ilk etapda süper olucak ama ideal 58.

canım aklına kötü seyler getirme bişi olmaz o kadar bence bi dene bakalım sonucta 13 günlük bi diyet bişi kaybetmezsin tek kaybettiğin kilo olsun inşallah...

gece gec yattım ve saat 11.30da kakltım malesef kahvemi içtim öğle yemeği cok acıkırsam yerim onun dısınsa yemeyi düşünmüyorum
tek sorunum baş ağrısı akşamdan beri geçmedi

Harikasin canim. Ben sabah tartildim moralim bozuldu ya sadece 100 gr kilo vermisim neyse pes etmek yok yola devam elbet gidecek bu kilolar. Ben sabah kahvemi ictim öglen yemegimide yedim. Insallah ilk günü rahat gecirirsin.

ınsallah cnım ya lıstemı hazrladım alısverısede gttım sımdı oglenı yıyorumm umarım acıkmamm sabah kahvaltı etmezdım zaten sabah ıı gectıı :)

kızlarr gelişmeleri yazayım dediiim :1:
başlangıç kilom: 61
4.gün :58
6.gün:57.6
9.gün :56
5 kilo vermişimm biraz daha verirsem alışverişte istediğim kıyafetlerin içine girebiliceğim :21:
kolay gelsin hepinize :16:

cnım merhaba verdıgın kılolar hyrlı olsun bu on yedı kılo nasıl gddı yaa :)

saol tatlım darısı isteyen hereksin basına gercekten muhteşem bişi hayatım boyunca hep kiloydum evlendiğimde bile 62 kiloydum bana göre kilolu...
heleki dogumdan sonra 96 kiloydum 87ye kadar yavas yavas verdim sonra bi karar verdim ve suan yani dün 70 kiloydum pazartesiye kadar tartılmayacagım bakalım... yani 70e kadar düştüm neler yapmadımki soğan suyu isveç 5 günde 5 kilo diyeti elma diyeti derken gitti kilolarım al verler oldu tabi arada aldım sonra hemen verdim uzun bi süre diyet yapmadım dün gene başladım bakalım hedef 65 sonra 60a kadar yolu var...günlük 3 litre suyum ve 3-4 fincan bitki çayımı hiç ihmal etmedim bu arada.. ilk baslarda düzenlispor ve yürüyüş yaıyordum suan pek vaktim olmuyo pek içimden spor yapasımda gelmiyo nedense hiç sevemedim bu sporu ben yaaa...
son kilolarımı vereyim bebek düşünüyorum tekrar hayırlısıyla...
beni gaza getiren görümcemin dalga gecmesi oldu aslında kızamıyorum ona iyiki dalga geçmiş yoksa benim gidişatım hiç iyi olmayacaktı
o kadar fark varki görenler cok sasırıyo cok güzel bi duygu kilo vermek
eylülün 2 sinde ankaraya görümcemin yanına gideceğiz o zamana kadar 5 kilo daha versem harika olacak gidince alnından öpeyim bari görümceciğimi...

saol tatlım darısı isteyen hereksin basına gercekten muhteşem bişi hayatım boyunca hep kiloydum evlendiğimde bile 62 kiloydum bana göre kilolu...
heleki dogumdan sonra 96 kiloydum 87ye kadar yavas yavas verdim sonra bi karar verdim ve suan yani dün 70 kiloydum pazartesiye kadar tartılmayacagım bakalım... yani 70e kadar düştüm neler yapmadımki soğan suyu isveç 5 günde 5 kilo diyeti elma diyeti derken gitti kilolarım al verler oldu tabi arada aldım sonra hemen verdim uzun bi süre diyet yapmadım dün gene başladım bakalım hedef 65 sonra 60a kadar yolu var...günlük 3 litre suyum ve 3-4 fincan bitki çayımı hiç ihmal etmedim bu arada.. ilk baslarda düzenlispor ve yürüyüş yaıyordum suan pek vaktim olmuyo pek içimden spor yapasımda gelmiyo nedense hiç sevemedim bu sporu ben yaaa...
son kilolarımı vereyim bebek düşünüyorum tekrar hayırlısıyla...
beni gaza getiren görümcemin dalga gecmesi oldu aslında kızamıyorum ona iyiki dalga geçmiş yoksa benim gidişatım hiç iyi olmayacaktı
o kadar fark varki görenler cok sasırıyo cok güzel bi duygu kilo vermek
eylülün 2 sinde ankaraya görümcemin yanına gideceğiz o zamana kadar 5 kilo daha versem harika olacak gidince alnından öpeyim bari görümceciğimi...

ahh canım kutlarım gercekten :D bncede op gorumcenı sebebb olmus ne guzel benımde esım sebep olucak ınsallah :D

Back
X