- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #6.661
kızlar ramazanda nasıl yapıyorsunuz diyeti mesela kahveyi sahurda mı içiyonuz öğleyi ve akşamı nasıl yiyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu diyetle 6 günde 4 kilo verdim ama bırakınca 3 kilosunu geri aldım. Peşinden dukanla tanıştım ve aç kalmadan zayiflıyorum, başlayalı 1 ay oldu 7 kilo gitti. Kurallarına uyarsam geri almayacağımı da biliyorum :)
Ben 6. günde bıraktım, 6 ya da 13 gün yapılabiliyor zaten. Çok halsiz kalıyordum, özellikle iş yerinde. Bacaklarım ağrıyordu, aç geziyordum resmen, dukanda böyle bi şey yok. 4 kiloyla sarkmam olmadı doğal olarak, aşırı kilolu deilseniz sarkma olacağını zannetmiyorum. Saç dökülmesi de olmadı. Ama verdiğim kiloları geri aldım tavsiye etmiyorum bu diyeti. Şekeri ekmeği pilavı makarnayı kesin, yağı azaltin daha iyi kilo verirsiniz.mrb ben de yapmayı düşünüyorum bu d,iyeti ama çok korkuyorum sarkma olur mu diye?? siz neden erken bıraktınız diyeti ve halsizlik baş ağrısı saç dökülmesi oldu mu çok korkuyorumyardımcı olursanız sevinirim
guzel başlamışsın benimde ilk gunum ben listenin dışında bir şey yemedim akşam yeşil salata yerine normal salata yedim okadar.kayısı cayı bendemi içsemkigece 3 te yattıgım için sabah 9 bucuk gibi kalktım
sabah 2 fincan sade türk kahvesi
öğle yarım haşlanmıs yumurta baska bişi yemedim
öğle tavuklu domates salatası
12 brd su içtim yatana kadar 3 brd daha içerim
1 yeşil çay 1 beşibiyerde içtim
yatarken de kayısılı cay içer yatarım
ilk günü güzel geçirdim darısı diğer günlere
inşallah böyle devam ederiz canım yaa ama bu kez cok ciddiyim hasta olmadıgım sürece bozmayacagım kayısı cayı beni cok rahatlatıyor acıkası hergece yatarken içiyorum ben spor konusuda ise malesef yapamıyorum ama inanki çocukla hiçde oturamıyorum doğrusu tabi sporun yerini tutmaz ama hareketliyim gün içindeguzel başlamışsın benimde ilk gunum ben listenin dışında bir şey yemedim akşam yeşil salata yerine normal salata yedim okadar.kayısı cayı bendemi içsemkibu arada spor yapıyormusun ?
meraba arkadaşlar ben de bugün başladım bu diyete ilk güne göre gayet güzel geçti bakalım sonuç nasıl olacak:):) hepinize kolay gelsin:):)