• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ramazanda nasıl yapıyorsunuz diyeti mesela kahveyi sahurda mı içiyonuz öğleyi ve akşamı nasıl yiyorsunuz

mrb arkadaslar pek giren yok galiba ama ben yazmak istiyorum günlük olarak... bugün başladım isveçe hayırlısıyla... 68 kiloya kadar düşmüştüm fakat bazı sebeblerden dolayı bir aydır diyet yapamadım ama sadece 2 kilo aldım geriye üstelik herşeyi yememe rağmen... suan kilom 70.8
yaklasık bi 5-6 gün oruç tutmayacağım o yüzden şimdilik 6 günlük olarak yapıcam
ramazan bitince tekrar yapmak istiyorum
ilk günümün sabahı 6 da kalktım büyük fincan sade kahvemi içtim
her gece fırsat buldukca günlük menümü paylaşırım
daha önce 10 gün yapmıştım ve 4.5 kilo vermiştim şimdilik 3 kiloya da razıyım hadi bismillahhh...

Herkese merhaba,
Benim de acilen 6-7 kilo vermem lazım. Yarın Pazartesi İsveç yapmaya başlayacağım. Geçen hafta bir deneyeyim dedim, İstanbul sıcağında akşam eve dönünce buzdolabına saldırdım. Ben 2 Mart'ta diyete başlayıp 87.6'den 68-69 kiloya kadar indim. Fakat son zamanlarda ayı yavrusu gibi yiyerek 75 kiloya çıkmış olabileceğimi düşünüyorum. (Yarın sabah tartılıp göreceğim bakalım
:14::14: )
Hedefim İsveç diyeti ile 70 kilonun altına düşmek. (68 falan olsam süper olur
:16:) 1 Ağustos'tan itibaren de eski diyetisyen listelerim ve yoğun bir spor programı ile 60 kiloya düşmeyi hedefliyorum.
1 Ağustos'tan sonra tatile çıkacağım için işim kolay ama ozaman kadar yapacağım İsveç diyeti İstanbul sıcaklarına tam bir işkence olacak bana şans dileyin.
:7:

bende 3 gün önce yeniden başladım bu diyeti uygulamaya daha önce denediğimde 6 kilo vermiştim şimdilik 1,5 kilo gitti ama ilk gün dayanamadım bozdum malum ilk gün zorluyor. Eylülde tatile gideceğim hedef 5 kilo hadi hayırlısı...

merhabalar,
ben de bu diyete başladım.bugün 4. günüm. harfiyen uygulamıyorum. ara öğün ve kaçamaklarım var.hatta dün akşam dışarıda iftara gittik.ekmek, börek ve tatlı yemedim, diyetimi bozmamış oldum.
13 ay önce doğum yaptım.üzerime yapışan 20 kg var.yediklerime dikkat etmeye çalışıyordum kaç aydır.çok kaçamak yaptığım için 73 ten 71.1 e ancak düşebildim.
bu diyete başlama kilom 71.1
3 gün sonunda 69.3 e düştüm. sonuç ne olacak bakalım ....

arkadaşlar ben bu diyeti daha önce yapmadım ama bayramdan sonra yapmayı düşünüyorum ve diyeti yapıpta sonuç alan arkadaşlara sesleniyorum... lütfen cevap verin bu diyeti yapıpta vucudunda sarkma olan oldu mu ?? çok korkuyorum vucudum sarkar diye lütfen cevap verin

Bu diyetle 6 günde 4 kilo verdim ama bırakınca 3 kilosunu geri aldım. Peşinden dukanla tanıştım ve aç kalmadan zayiflıyorum, başlayalı 1 ay oldu 7 kilo gitti. Kurallarına uyarsam geri almayacağımı da biliyorum :)

Bu diyetle 6 günde 4 kilo verdim ama bırakınca 3 kilosunu geri aldım. Peşinden dukanla tanıştım ve aç kalmadan zayiflıyorum, başlayalı 1 ay oldu 7 kilo gitti. Kurallarına uyarsam geri almayacağımı da biliyorum :)

mrb ben de yapmayı düşünüyorum bu d,iyeti ama çok korkuyorum sarkma olur mu diye?? siz neden erken bıraktınız diyeti ve halsizlik baş ağrısı saç dökülmesi oldu mu çok korkuyorum :( yardımcı olursanız sevinirim

mrb ben de yapmayı düşünüyorum bu d,iyeti ama çok korkuyorum sarkma olur mu diye?? siz neden erken bıraktınız diyeti ve halsizlik baş ağrısı saç dökülmesi oldu mu çok korkuyorum :( yardımcı olursanız sevinirim
Ben 6. günde bıraktım, 6 ya da 13 gün yapılabiliyor zaten. Çok halsiz kalıyordum, özellikle iş yerinde. Bacaklarım ağrıyordu, aç geziyordum resmen, dukanda böyle bi şey yok. 4 kiloyla sarkmam olmadı doğal olarak, aşırı kilolu deilseniz sarkma olacağını zannetmiyorum. Saç dökülmesi de olmadı. Ama verdiğim kiloları geri aldım tavsiye etmiyorum bu diyeti. Şekeri ekmeği pilavı makarnayı kesin, yağı azaltin daha iyi kilo verirsiniz.

Son düzenleme:
Sene boyunca bu diyete başladım, bıraktım hiç tamamlayamadım hep 5. günde bozdum. Kilo verdim mi evet birkaç kilo verdim yaptığım zamanlar tabi o kiloyu sudan veriyorsunuz yağdan verebilmeniz için uzun süren sağlıklı diyetler yapmak gerekiyor. Kiloyu hep sudan verdiğim için fazlasıyla da geri aldım. Kızlar sizi çok iyi anlıyorum bir an önce hızlıca zayıflamak istiyorsunuz bende öyleydim ama sonra dedim ki boşver isveç diyetini rejim yap sadece verdiğin kadar yeter dedim ve 8-9 ay gibi bir sürede tam 17 kilo verdim. 75ten 58e düştüm. Şuan 58im şuan vermem gereken sadece 5 kilo var o 5 kiloyu da yağdan verince rahatım çünkü tüm fazlalıklarım gitti. Kiloyu yağdan verdiğiniz zaman ne yerseniz yiyin geri almıyosunuz. Atıyorum vermeniz gereken 7 kilo var o 7 kiloyu siz 13 günde mi aldınız ki 13 günde vereceksiniz.
En sağlıklı ve yağ yakıcı olanı ayda 5-6 kilo vermektir. Öyle bir diyet isteyenlere yardımcı olabilirim ;)

kızlaaaaaaaar benide alın aranıza:))bugün alışverişimi yaptm yarın başlıyorum kesinlıkle diyete.adetime 10 gün var,sizce kahvaltıda içeceğim kahve adetimi geciktiri mi ki??bu arada boy 1.68 kilo 74:(((((((

evet sonunda bayram bitti ve hanımları diyet telaşı sardı...
arefe günü 68 kiloydum fakat bayramda tatlıyı fazla kaçırdım kesin 70 olmusumdur...
annemlerde kalıyorum suan izindeyiz tartı yok o yüzden başlangıç kilomu 70 olarak hesaplıyorum
ve yarın isveçe balıyorum ay sonunda ankaraya gideceğim o zaman kadar ne versem kardır...
hadi hayırlısı evime dönünde (pazartesi günü haftaya) sonucu yazarım kızlar
iyi geceler herkese kazamız mübarek olaaaa:)

bende bugun başladım şuana kadar kaçamak felan yapmadım onun için mutluyum:1:13 gun dayanırım umarım:17:hedefim 56 şuanki kilom 62 yani yaklaşık 6 kilo vermek istiyorum.sonuçları buraya yazacağım 13 gün sonunda ins istediğimiz sonuclara ulaşırız hep beraber:1:

gece 3 te yattıgım için sabah 9 bucuk gibi kalktım
sabah 2 fincan sade türk kahvesi
öğle yarım haşlanmıs yumurta baska bişi yemedim
öğle tavuklu domates salatası
12 brd su içtim yatana kadar 3 brd daha içerim
1 yeşil çay 1 beşibiyerde içtim
yatarken de kayısılı cay içer yatarım
ilk günü güzel geçirdim darısı diğer günlere

gece 3 te yattıgım için sabah 9 bucuk gibi kalktım
sabah 2 fincan sade türk kahvesi
öğle yarım haşlanmıs yumurta baska bişi yemedim
öğle tavuklu domates salatası
12 brd su içtim yatana kadar 3 brd daha içerim
1 yeşil çay 1 beşibiyerde içtim
yatarken de kayısılı cay içer yatarım
ilk günü güzel geçirdim darısı diğer günlere
guzel başlamışsın benimde ilk gunum ben listenin dışında bir şey yemedim akşam yeşil salata yerine normal salata yedim okadar.kayısı cayı bendemi içsemki :21:bu arada spor yapıyormusun ?

guzel başlamışsın benimde ilk gunum ben listenin dışında bir şey yemedim akşam yeşil salata yerine normal salata yedim okadar.kayısı cayı bendemi içsemki :21:bu arada spor yapıyormusun ?
inşallah böyle devam ederiz canım yaa ama bu kez cok ciddiyim hasta olmadıgım sürece bozmayacagım kayısı cayı beni cok rahatlatıyor acıkası hergece yatarken içiyorum ben spor konusuda ise malesef yapamıyorum ama inanki çocukla hiçde oturamıyorum doğrusu tabi sporun yerini tutmaz ama hareketliyim gün içinde
meraba arkadaşlar ben de bugün başladım bu diyete ilk güne göre gayet güzel geçti bakalım sonuç nasıl olacak:):) hepinize kolay gelsin:):)

saol canım hepimize kolay gelsin gercekten zor ama etkili bi diyet inşallah en azından 5 kilo vermek istiyorum ben ay sonuna kadar

Back
X