• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalarrr,:3:
Ben hep bu diyete başlamak isteyip başlayamayanlardanım valla ve ilk defa burda bu kadar kalabalık bir grup oluyorum beni inanılmaz gaza getirdiniz ve bu sabah başlamaya karar verdim,sabah kahvemi içtim ancak artık şekersiz içmeye çok alıştığım için çaya kahveye şeker atmıyorum :)
öğlen et ve salata yicem annem yağsız biftek yapmıştı dün akşam ondan kalmıştı yiyemedim akşam.
dün akşam sadece meyve yiyip uyumuştum şu an ondan da biraz fazla açım ama bu diyette 3. gündn ititbaren falan çok alışılıyor gerçekten sıkın dişinizi çok da kasmama taraftarıyım gene de o an o yemeyi bulamadın diye bozmaktansa bir arkadaşımızın da yaptığı gibi yooğurt yoksa ayran iç neticede türk mutfağı bize çok geniş bir yelpaze sunuyor :)
Sabah tartıya çıktım ama bozulmuş yahu sporda tartılmıştım ama 53.5 ile başladım diyebilirim. Gene ben cuma sabahı falan teyzeme gider tartılırım her gün tartılmaktansa ara ara bildirim yapıcam artık ama kusura bakmayın. Bu pozitif enerjiniz hiç eksik olmasın inşallah :)
Hepinize çok güzel bir gün diliyorum.:54:

Merhabalarrr,:3:
Ben hep bu diyete başlamak isteyip başlayamayanlardanım valla ve ilk defa burda bu kadar kalabalık bir grup oluyorum beni inanılmaz gaza getirdiniz ve bu sabah başlamaya karar verdim,sabah kahvemi içtim ancak artık şekersiz içmeye çok alıştığım için çaya kahveye şeker atmıyorum :)
öğlen et ve salata yicem annem yağsız biftek yapmıştı dün akşam ondan kalmıştı yiyemedim akşam.
dün akşam sadece meyve yiyip uyumuştum şu an ondan da biraz fazla açım ama bu diyette 3. gündn ititbaren falan çok alışılıyor gerçekten sıkın dişinizi çok da kasmama taraftarıyım gene de o an o yemeyi bulamadın diye bozmaktansa bir arkadaşımızın da yaptığı gibi yooğurt yoksa ayran iç neticede türk mutfağı bize çok geniş bir yelpaze sunuyor :)
Sabah tartıya çıktım ama bozulmuş yahu sporda tartılmıştım ama 53.5 ile başladım diyebilirim. Gene ben cuma sabahı falan teyzeme gider tartılırım her gün tartılmaktansa ara ara bildirim yapıcam artık ama kusura bakmayın. Bu pozitif enerjiniz hiç eksik olmasın inşallah :)
Hepinize çok güzel bir gün diliyorum.:54:

Hosgeldiiiin! zaten kilon cok fazla degil, bundan dolayi yavas verirsen cok da demotive olma. Neticede ideal kilona nekadar yakinsan kilo vermen okadar zor oluyor. Neyseki ben bayagi uzagim :P Her gün kilonu yazamasan da her gün yediklerini ve nasil gittigini paylas bizimle, tartildikca da yazarsin ;) hadi bakalim sana da kolay gelsin.

diyete artı olarak eklediklerim oldu ama 100 gr eksik çıktım bugün
dizzy 52,4:1:
bakalım 13 günde ne olacak.bu arada başta didem ve dizzy olmak üzere burda olan arkadaşlara teşekkürler.tek başıma olsaydım çoktan bozmuştum:1:

Slm kızlar bugün sabah kahvemi içtim öğlen haşlanmış yumurta yedim dünde bugünde ekmek yemedim :51: ayrıca akşam misafirim var pastayı börekl:37:i :37: acaba akşam biraz yesem mi yemesem ayıp olmazmı çok kararsızım ne yapsam ki:26:ı

Hosgeldiiiin! zaten kilon cok fazla degil, bundan dolayi yavas verirsen cok da demotive olma. Neticede ideal kilona nekadar yakinsan kilo vermen okadar zor oluyor. Neyseki ben bayagi uzagim :P Her gün kilonu yazamasan da her gün yediklerini ve nasil gittigini paylas bizimle, tartildikca da yazarsin ;) hadi bakalim sana da kolay gelsin.

Evet ben bu 13 gunde 5 kilo versem mukemmel olur zaten boyum kisa ama 158 ben 45 olmak istiyorumm, tabiki her yedigimi yazicamm mesela su an etle salata yiyorum kocaman bi salata yaptim kendime cok da guzel oldu ya da acim diye oyle geliyor :D

Slm kızlar bugün sabah kahvemi içtim öğlen haşlanmış yumurta yedim dünde bugünde ekmek yemedim :51: ayrıca akşam misafirim var pastayı börekl:37:i :37: acaba akşam biraz yesem mi yemesem ayıp olmazmı çok kararsızım ne yapsam ki:26:ı

Canim bence tatli kesinlikle yeme ama boyle tuzlulardan bir dis alabilirsin bir de sakin diyetteyim deme nolucak ye falan derler midem kotu biraz usuttum galba bulamiyor falan dee hem donusu olmaz istesen de yiyemezsin ;)

diyete artı olarak eklediklerim oldu ama 100 gr eksik çıktım bugün
dizzy 52,4:1:
bakalım 13 günde ne olacak.bu arada başta didem ve dizzy olmak üzere burda olan arkadaşlara teşekkürler.tek başıma olsaydım çoktan bozmuştum:1:

eveeet kizlar. Ben de dayaniyorsam sizin sayenizde. Yoksa kesin bozmustum cunku insan 1 gün veremeyince umutsuzluga kapiliyor. Ama ne yapiyoruz umutsuzluga kapildikca mesaj atiyoruz ve su iciyoruz :)

Bence de börekten ye bir parca ve pasta yeme. Pasta tatli oldugu icin kan sekerini bir anda yükseltecek ki diyet yaptigin icin bu bir sok olacak vücuda sonra hemen düsecek gene sekerin ve yemek yeme istegin artacak :( Senin icin yemesen dayanmasi daha kolay yersen daha zor diye düsünüyorum. Valla cnm bekara da kari bosamak kolay bi taraftan da ama ben olsam dayanabilirmiydim bisi diyemiyorum :(
Eger cnn cok da isterse kücük bir parca yiyiver sonra hareket edersin ;)

Waw buralar şenlik olmuş hadi kızlar bizi kim tutar ben oruçluyum bugün böyle uyguluyorum akşam yemeğimi öğlenle beraber ayarlayıp yicem bakayım veremezsem orucu bırakıcam

Kızlar bugün biraz yoğunum.. Staja kabul edilmişim, belgeleri hazırlıyorum bir yandan. O yüzden tabloyu akşam düzenleyebilirim ancak :) Anlayışınız için teşekkür ediyorum..

Bir de burda olan arkadaşlardan bi fikir alayım.. Ben şimdi dışarda koşturucam, acaba biraz sütle yulaf ezmesi yesem olur mu ki öğlen yemeği yerine?

akşam yemeğimi yapıyorum şimdi 5ten sonra yemiyim diyorum giridk işe dosdoğru gidelim. ben içemiyorum yeşil çayı ya ama akşama doğru ackırsam içiyim zayıflamadada yardımcıydı dimi o :/

Kızlar bugün biraz yoğunum.. Staja kabul edilmişim, belgeleri hazırlıyorum bir yandan. O yüzden tabloyu akşam düzenleyebilirim ancak :) Anlayışınız için teşekkür ediyorum..

Bir de burda olan arkadaşlardan bi fikir alayım.. Ben şimdi dışarda koşturucam, acaba biraz sütle yulaf ezmesi yesem olur mu ki öğlen yemeği yerine?

Bence 1 tost ye suyla kaşarlı yağsız olsun

Back
X