• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

bugün çoook zor geçiyor:50:
akşam inşallah yenilip te diyetimi bozmam, bir an önce gece olsa da uyusam diye bakıyorum
off, bir de eve gidince 2 tane canavarım var evde, bugün sanki hiç bitmeyecek :14:

bozmak yoook, diyet kardeşliği :) su iç dizzy'nin dediği gibi :) ben biraz daha kendime uydurmaya çalışıyorum diyeti çekilmez yapmamak için. Mesela bugün yine yogurt ve müsli yedim öğle yemeğinde. Aslında sebze bagırsakları daha iyi çalıştırır ama yogurtta sindirime faydalı bilemiyorum dogru mu yapıyorum da. En azından daha çok tok tutuyor. Ben dün daha fazla zorlanmıştım. Sanırım 1 haftayı bitirince çok yemediğimiz için miğde de biraz küçülür 2.hafta daha kolay olur ;)

bozmak yoook, diyet kardeşliği :) su iç dizzy'nin dediği gibi :) ben biraz daha kendime uydurmaya çalışıyorum diyeti çekilmez yapmamak için. Mesela bugün yine yogurt ve müsli yedim öğle yemeğinde. Aslında sebze bagırsakları daha iyi çalıştırır ama yogurtta sindirime faydalı bilemiyorum dogru mu yapıyorum da. En azından daha çok tok tutuyor. Ben dün daha fazla zorlanmıştım. Sanırım 1 haftayı bitirince çok yemediğimiz için miğde de biraz küçülür 2.hafta daha kolay olur ;)

Dizzy size dedi kendini tutamadı. :) Sabah yağsız sütle mısır gevreği yedim, şu nesfit'inkilerden.. Ekmek vardı, ona güvenerek onun yerine bi kase gevrek yedim işte. Şimdi de 2 yumurta, salam ve domates yedim. Yanına da portakal suyu içtim. :/ Akşama da salata ve meyvem kaldı.. Bol bol su..

beni listeye eklemişsin dizzycim saol ama bugünü sayamıyacam ben.yarın daha net başlarım ve ilk günüm olur.ben ufak tefek kaçamakları da pek saymıyorum çünkü bu metabolizma diyeti,bu tarz kaçamakların etkileyeceğini düşünüyorum.
ayrıca hergün kilo bildirimi yapacağım.13.gün sonunda yağ kas oranını bildiririm demek istemiştim.ama onu da hafta bir yapsam daha iyi olur.

kızlar merhaba 1 ay ardan sonra tekrar ısvece başlamak ıstıyorum yarın benımle kararlı ve azımlı olan arkadaşlarla başlamak ıcın bekliyorum sesımı duyan varmı

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]İsim[/td]
[td]1. Gün[/td]
[td]2. Gün[/td]
[td]3. Gün[/td]
[td]4. Gün[/td]
[td]5. Gün[/td]
[td]6. Gün[/td]
[td]7. Gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Dizzy[/td]
[td]68,1[/td]
[td]67,6[/td]
[td]67,2[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rdlpstck[/td]
[td]53,2[/td]
[td]52,7[/td]
[td]?[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]didemk8[/td]
[td]81,5[/td]
[td]80,6[/td]
[td]80,5[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gaye2007[/td]
[td]85[/td]
[td]84,4[/td]
[td]84[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]clementineee[/td]
[td]74[/td]
[td]72,8[/td]
[td]71,8[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulaybursa[/td]
[td]77,6[/td]
[td]76,3[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ket[/td]
[td]80[/td]
[td]79,6[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]keddenek[/td]
[td]62,5[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pandorakiz[/td]
[td]64.2[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[/table]

benıde ekleyın listeye nolurr :(

bugün çoook zor geçiyor:50:
akşam inşallah yenilip te diyetimi bozmam, bir an önce gece olsa da uyusam diye bakıyorum
off, bir de eve gidince 2 tane canavarım var evde, bugün sanki hiç bitmeyecek :14:

gulayy hıc morelını bozma oylede düşünme ben bu dıyetı yaptım 68 kg uyguladım suan 60 kk oldum bugun nıyet ettım fazlada bısey yemedim yarın tam lıste uyumlu calısıcam 8 kg verken acıktığım zaman arda elma yedım yanı 13 gun boyunca 1 elma yedım bazende 2 oldu

beni listeye eklemişsin dizzycim saol ama bugünü sayamıyacam ben.yarın daha net başlarım ve ilk günüm olur.ben ufak tefek kaçamakları da pek saymıyorum çünkü bu metabolizma diyeti,bu tarz kaçamakların etkileyeceğini düşünüyorum.
ayrıca hergün kilo bildirimi yapacağım.13.gün sonunda yağ kas oranını bildiririm demek istemiştim.ama onu da hafta bir yapsam daha iyi olur.

Yarınki bildiriminde bugün başlıyorum diye belirtirsen düzeltirim tatlım ben onu yine. Kendini nasıl iyi hissedeceksen o şekilde yap.. Biz burdayız. :)

kızlar merhaba 1 ay ardan sonra tekrar ısvece başlamak ıstıyorum yarın benımle kararlı ve azımlı olan arkadaşlarla başlamak ıcın bekliyorum sesımı duyan varmı

Yarın sabah aç karna kilo bildirimini yap canım ben eklerim seni listeye. Her gün bildirim yapıyoruz. Ne kadar yol katettiğimizi görmek açısından. :) Kolay gelsin..

Bir de daha önce yapmışsın sanırım, kaç kilo verdin, geri aldın mı hiç ?

bugün işerim vardı bildirimi anca yapıyorum dizzy 52,5. 200 gr vermişim az daha sabredersem 1 kg gidecek buna bile seviniyorum süper:1:
bugün zor bi gün ama ben kahvaltıya peynir ekledim çokta bünyemi zorlamıyorum.

Yarın sabah aç karna kilo bildirimini yap canım ben eklerim seni listeye. Her gün bildirim yapıyoruz. Ne kadar yol katettiğimizi görmek açısından. :) Kolay gelsin..

canım bugünden yaza bılırsın sabak kahve oglen 1 tost yedım okadar sabah tartıldım 60 kg

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]İsim[/td]
[td]1. Gün[/td]
[td]2. Gün[/td]
[td]3. Gün[/td]
[td]4. Gün[/td]
[td]5. Gün[/td]
[td]6. Gün[/td]
[td]7. Gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Dizzy[/td]
[td]68,1[/td]
[td]67,6[/td]
[td]67,2[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rdlpstck[/td]
[td]53,2[/td]
[td]52,7[/td]
[td]52,5[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]didemk8[/td]
[td]81,5[/td]
[td]80,6[/td]
[td]80,5[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gaye2007[/td]
[td]85[/td]
[td]84,4[/td]
[td]84[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]clementineee[/td]
[td]74[/td]
[td]72,8[/td]
[td]71,8[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulaybursa[/td]
[td]77,6[/td]
[td]76,3[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ket[/td]
[td]80[/td]
[td]79,6[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]keddenek[/td]
[td]62,5[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pandorakiz[/td]
[td]64,2[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cerencagan[/td]
[td]60[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
harika kilo vermişsin canım böyle giderse baya bi kilo vermiş olacaksın benimde 2.günüm ve regl oldugumdanmıdır ne bilmiyorum ama 400 gr anca verebilmişim 79.600 moralimi bozmadan devam etmek istiyorum

Çok teşekkür ederim canım zaten böyle olmasa fena moralim bozulurdu. Ayrıca bu diyeti uygulayan bir arkadaşım 7. günden sonra kilo veriminin hızlandığını belirtmişti, kendini o güne odaklaman işe yarayabilir.

Canım cidden çok iyi vermişsin.. Yanlış anlama sakın ama fazlalığı çok olandan daha hızlı gidiyor sanırım kilolar. :)

Kesinlikle doğru tespit, ama umarım yavaşlamaz. Çünkü kendimi acayip mutlu hissediyorum tartının üstüne çıkar çıkmaz :21:

Diyete yarın başlayacaksın diye öyle dedim canım, bugün başlıyorsan yazarım sorun değil. Daha önce yaptığında kaç kilo verdin ve geri aldın mı onu merak ediyorum.

benım bu ısvecte 3 başlangıcım olucak ıns 15 gun yaptım kaçamaklarım oldu 4 kg verdım 1 ay sonra yıne başladım 15 gunyaptım 4 kg verdıım kaçamaksız 5 kg verılır hayır gerı alınmıyo en azından ben almadım sadece 1 kg fark edıyo dıyetı bıraktınmı 59 kg bıraktığımda suanda 2 ay olucak 60 kg yum oda su ve gun ıcınde yemeklerle alakalı

bıde aklımdayken bu dıyete adet donemınızde başlamış yada devam edıyor sanız dıyet arkadaşlardan cok daha sanslısın say kendını tabı tatlı kısmını abartmaz ısenız ben arkadaşımla başlamıştım normalde 4 kg verdım o adet donemındeydı 5.5 kg verdi bılgınıze :)

Çok teşekkür ederim canım zaten böyle olmasa fena moralim bozulurdu. Ayrıca bu diyeti uygulayan bir arkadaşım 7. günden sonra kilo veriminin hızlandığını belirtmişti, kendini o güne odaklaman işe yarayabilir.

Kesinlikle doğru tespit, ama umarım yavaşlamaz. Çünkü kendimi acayip mutlu hissediyorum tartının üstüne çıkar çıkmaz :21:

7. gün akşam yemeği olmadığı için o bi kırılma noktası olabilir haklısın. :) Ben 4-5 kilo versem oturup şükredeceğim. Kilo vermeye başlayınca gerisini getiririm, diyete ve spora devam ederim. Ama bi başlangıç gerekiyor. :) Öyle ayda 3 kilo vermeyi bekleyemiyorum ben.. :(

ya bıde benım adımı yazıp lısteyı yenılersen cok sevınırım sefkim 2 mıslı arta bılır :)

bıde aklımdayken bu dıyete adet donemınızde başlamış yada devam edıyor sanız dıyet arkadaşlardan cok daha sanslısın say kendını tabı tatlı kısmını abartmaz ısenız ben arkadaşımla başlamıştım normalde 4 kg verdım o adet donemındeydı 5.5 kg verdi bılgınıze :)

Tam başladığım gün regl oldum. Ama vazgeçmek istemedim. Tatlı olarak da bugün çok küçük bi parça bitter çikolata attım ağzıma. Umarım dediğiniz gibi olur ya. :) Gün içinde kuru kayısı falan yiyorum 3-4 tane. Metobolizmayı canlı tutmak için. Çok da kasmıyorum kendimi diyete uyacağım diye ama dışına da çok çıkmıyorum. Bakalım bi hafta sonra neler olacak. :)

Back
X