• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar ben bu diyetin çok faydasını gördüm. 1 ay içinde defalarca başlayıp bıraktığımı bilirim ama hepsinde de iyi kilolar verdim. Şimdi çekincem şu en son bu hafta başladım 4 gün yaptım 5. gün bozdum 3,5 kg verdim yine iyi yaradı eger 1 hafta sonra tekrar başlarsam(bu sefer bozmadan) bu sefer de eskisi gibi işe yarar mı merak ediyorum.?

merhaba canm bugün tartıldım 52.7 kg çıktım ekleyebilirsin müsait olunca:16:
bugün öğlen bir şey yok ama ben yoğurdun yanına kendime salata yaptım kendimi çok kasmak istemiyorum acıkınca salata yiyeceğim bünyem güçsüz düşsün istemiyorum.az su içiyorum biraz arttırmam lazım.
siz neler yapıyorsunuz

Kızlar ben bu diyetin çok faydasını gördüm. 1 ay içinde defalarca başlayıp bıraktığımı bilirim ama hepsinde de iyi kilolar verdim. Şimdi çekincem şu en son bu hafta başladım 4 gün yaptım 5. gün bozdum 3,5 kg verdim yine iyi yaradı eger 1 hafta sonra tekrar başlarsam(bu sefer bozmadan) bu sefer de eskisi gibi işe yarar mı merak ediyorum.?

Canım bak yine aynı şeyi yapıyosun. Sana cevap verildiği halde tekrar tekrar aynı şeyi soruyosun. İşe yarar niye yaramasın..

merhaba canm bugün tartıldım 52.7 kg çıktım ekleyebilirsin müsait olunca:16:
bugün öğlen bir şey yok ama ben yoğurdun yanına kendime salata yaptım kendimi çok kasmak istemiyorum acıkınca salata yiyeceğim bünyem güçsüz düşsün istemiyorum.az su içiyorum biraz arttırmam lazım.
siz neler yapıyorsunuz

Güncelledim canım. :)

Sabah kahvesinin yerine dışarda içtim kahvemi, bol kaloriliydi ama olsun. Eve gelince de yoğurt yerine 2 bardak ayran + salam. Akşama da biftek var yine sanırım menüde.. Bugünü böyle kapatırsak iyidir..

Güncelledim canım. :)

Sabah kahvesinin yerine dışarda içtim kahvemi, bol kaloriliydi ama olsun. Eve gelince de yoğurt yerine 2 bardak ayran + salam. Akşama da biftek var yine sanırım menüde.. Bugünü böyle kapatırsak iyidir..

o kadar kaçamak olur çok kalorili şeyler olmadığı sürece etkilemez bence canm

cnm, bilgisayarim hep acik da :) az önce bir disari cikip gelmem gerekti, yeni gördüm mesajini. Bu arada da itiraf ediyorum kacamak yaptim :( 2 tane cok tatli olmayan kayisi yedim, cok da büyük degillerdi, dayanamadim :(

akşam yemeğinde zaten meyve var kaçamak yapmış sayılmazsın canm :1:

isveç diyetini ilk kez mi yapıyorsunuz?

slm, ben her halukarda metabolizmanin biraz etkilendigini düsünüyorum. Birakip baslasan da ya da hic birakmadan yapsan da. Neticede vücuda sok veriyorsun resmen :( aclikla basbasa birakiyorsun vücudu. Bu sebepten eger metabolik kaygilar tasiyorsan ozaman tavsiyem daha saglikli diyetlere yönelmen ;) eee ozaman ben niye yapiyorum diosan? mesela ben sabirsiz bir insanim, bir ise basladim mi hemen sonuc görmek isterim, dolayisyla da ben de diyetin ise yaramasi icin cok uzun süreli olmamasi lazim...
Artik kendin degerlendir.
sevgiler,
Didem

isveç diyetini ilk kez mi yapıyorsunuz?

Evet ben ilk kez yapıyorum.

slm, ben her halukarda metabolizmanin biraz etkilendigini düsünüyorum. Birakip baslasan da ya da hic birakmadan yapsan da. Neticede vücuda sok veriyorsun resmen :( aclikla basbasa birakiyorsun vücudu. Bu sebepten eger metabolik kaygilar tasiyorsan ozaman tavsiyem daha saglikli diyetlere yönelmen ;) eee ozaman ben niye yapiyorum diosan? mesela ben sabirsiz bir insanim, bir ise basladim mi hemen sonuc görmek isterim, dolayisyla da ben de diyetin ise yaramasi icin cok uzun süreli olmamasi lazim...
Artik kendin degerlendir.
sevgiler,
Didem

Kesinlikle ben de senin gibiyim canım. Yağdan gitmemiş olsa bile bu kilolar, tartıda eksildiğimi görmek beni motive edecek, normal bi diyetle devam edeceğim sonra. :)

Slm kızlar ben de başlayacağım inşallah İsveç diyetine. Ama salam yemiyorum yerine ne yenebilir?

Canım onun yerine alternatif olarak ne yiyebilirsin bilmiyorum ama bir şey yemeyip yoğurdu 2-3 kaşık fazla tüketebilirsin. Bir dilim salam sonuçta. :)

Ya da didemk8 arkadaşımız gibi kendini çok sıkmayıp yoğurtla birlikte biraz müsli tüketebilirsin..

Canım onun yerine alternatif olarak ne yiyebilirsin bilmiyorum ama bir şey yemeyip yoğurdu 2-3 kaşık fazla tüketebilirsin. Bir dilim salam sonuçta. :)

Ya da didemk8 arkadaşımız gibi kendini çok sıkmayıp yoğurtla birlikte biraz müsli tüketebilirsin..

Teşekkür ederim Dizzy'cim cevabın için. Birebir aynısını uygulamak istiyorum hiç bir şey ilave etmeden 15 haziran da kuzenimin düğünü var o zamana kadar birazcık olsun incelebilmeyi çok istiyorum.
Ben senin dediğin gibi yapayım yoğurdu 1-2 kaşık fazlalaştırayım salam yerine. Tekrar teşekkürler.
:61:

arkadaşlar merhaba bende yarın başlıyorum.daha önce de yapmıştım ve güzel sonuçlar almıştım.ben düzenli spor da yapıyorum.yarın sabah kilo,yağ oranı ve kas oranı hepsini ölçüp yazarım ki diyet bitimin de ki yağdan mı gidiyor kasdan mı gidiyor hem onu cevaplamış olurum:)eğer listeniz varsa beni de ekleyebilirsiniz.yarın sabah görüşmek üzere....

Back
X